magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. június 26. 07:07 - maxval bircaman felelős szerkesztő

Második rezsiharc

A Fidesznek van egy nagy titka. Elég csak a balliba gágogásra emlékeztetni az embereket, és már a legvadabb fideszes baromság se tűnik olyan súlyosnak.

A bevándorlási plakátok egy része hülyeség. Céljuk csak az volt: belpolitikai csőbe húzni a ballibeket. Ez sikerült is. Manapság a ballibek éjjel-nappal mindenki beengedéséről szónokolnak. Eredmény: növekszik a Fidesz, csökkennek a ballibek.

Pedig. a liberális mítoszokkal ellentétben, nem megoldés semmire, ha az egész világ az EU-ba költözik.

A kerítés jó megoldás. Amióta Bulgária megépítette a saját kerítését, drasztikusan csökkent a besurranók száma.

Azonban a ballib politzálás alappontja: mindig mást mondani, mint Orbán.

Ha Orbán kijelentené, hogy nyáron meleg van, 24 órán belül jönnének egymás után a ballib megmondóemberek, adatokkal, hogy mely nyári napokon volt eddig hideg az utóbbi 100 évben, a ballib publicisták pedig arról cikkeznének, hogy kirekesztés és populizmus csak úgy szimplán a nyári melegről beszélni, s ez persze ellentétes is az európai értékekkel.

Ha Orbán azt mondta volna, fogadjunk be mindenkit, most a ballibek arról óbégatnának, hogy Orbán félázsiai álllamot akar kiépíteni a sok nem-európai lakossal. s direkt azért engedi be a menekülteket, mert így szeretné veszélyeztetni az EU biztonságát. Egyes mélyrehatóbb ballib megmondóemberek arra is rámutatnának, hogy Orbán mindezt a gonosz Putyin megbízásából teszi.

A ballib olyan, mint bourbonok: semmit se felejtenek és semmit se tanulnak. Pedig mindez már egyszer megtörtént a rezsiharc kapcsán: akkor a ballibek teljes erővel álltak ki a magyar lakosság ellen, a rezsiszolgáltató monopolisták oldalán, pedig ez még klasszikus liberális szemszögből is védhetetlen álláspont volt.

De a ballibek butábbak Hitlernél. Hitler csak egyszer vesztett Sztálingrádnál. Azonban a ballibek szeretnék ezt többször megismételni, imádják a vereséget.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr37574080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

panelburzsuj 2015.06.26. 10:37:25

Nézz utána, hogy hány példányban és hány nyelven jelent meg ez a mondat:

"Azt akarjátok, hogy Jones Gazda visszajöjjön?"

A példányszámmal fordítottan arányos a Fidesz "titkának" nagysága.

Simán csak gecik. És még azt is mástól lopják.

Novor Osszián 2015.06.26. 12:33:10

„A Fidesznek van egy nagy titka. Elég csak a balliba gágogásra emlékeztetni az embereket, és már a legvadabb fideszes baromság se tűnik olyan súlyosnak.”

Valahogy így...

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2015.06.26. 14:31:47

Olyan kiszámíthatóan ostobán működik a hazai baloldal, hogy Orbán szinte bármire fel tudja őket használni a saját érdekében. Ez történik most is. A hazai baloldal nem is tehetne nagyobb szívességet Orbánnak, mint hogy kiáll az írástudatlan iszlám kecskepásztorok bevándorlása mellett.
Habony Árpád elégedetten állapíthatja meg, hogy az ellenzék tökéletesen úgy működik, ahogy azt korábban Finkelsteinnel eltervezték.

bölcsészmérnök · http://pillanatkep.blog.hu/ 2015.06.26. 14:35:31

Ha valaki ránézne a statisztikákra a ballib oldalon, akkor könnyen rájöhetnének, hogy mennyire kontraproduktív a jelenlegi politikájuk.

www.tarki.hu/hu/news/2015/kitekint/20150505_idegen.html

empoftla 2015.06.26. 16:49:01

Szerencsére a balliba gágogás ellenszere, a logikus birkabégetés (amit templomban ima mellett is kéne mondani), az kíválóan működik - megmutatja a nyugati-liberális társadalom tarthatatlan voltát, előrevetíti annak elkövetkezendő bukását. Most már mindjárt. De tényleg. Ha nem holnap akkor a jövő héten. Ezek a száraz tények!

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2015.06.26. 17:11:28

@bölcsészmérnök: Igazad van, de kérlek ne hangsúlyozd! Még valamelyik ballib az olvasni tudó nemsokakból rátalál a véleményedre, és gatyábarázza ezt a politikai selejt-kupacot. Jobb, ha az ő kizárásukkal alakul tovább Mo. politikája. Demokratikusan nem lehet lekoptatni őket, ellenben megteszik nekünk azt a szívességet, hogy felszámolják magukat. Hagyjuk kibontakozni őket úgy ahogyan a saját "erejükből" telik :) !
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása