magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Nem vagyok téliszalámi!

Nem vagyok se téliszalámi, se párizsi.

Manapság, amikor erősödik a harc az egymást kiirtani szándékozó debil liberális európaiak és debil iszlamista arabok között, hová álljon a csendes többség, mely egyformán elítéli mindkét oldalt?

Természetesen sehová, ez a háború nem a mi háborúnk. A nihilista Európa és a barbár Arábia harca ez.

Soros Alapítványa és a Norvégiai Köztársaság Ballibetető Alapja sikeresen megszervezték az iszlamista terroristák buszoztatást Görögországból Párizsba, az úton bőven ellátták őket pénzzel, élelemmel, minden más szükségessel, szóval ők most okkal lehetnek büszkék magukra.

A gyomorforgató franciazászlózás, meg énvagyoksárlizás, azaz a most éppen énvagyokpárizsizás pedig távol áll minden normális embertől. A liberális médiák érdekes módon nem zászlóznak, nem énvagyokoznak, ha ennél több ember hal is meg, de nem az ő részükről. Az iszlamisták által felrobbantott orosz repülőgép esetében furcsa módon az áldozatok gúnyolása volt a mérvadó liberális magatartás.

Természetesen mi is sajnáljuk az áldozatokat, de a liberális hatalmak és médiák jelenlegihamiskás és demagóg akciójában nem vagyunk hajlandóak semmilyen formában részt venni.

Liberális megatartás, ha az áldozatok nyugatiak:

pfp

Liberális magatartás, ha az áldozatok mások:ch20151106

Mi ehhez a perverz liberális értékrendhez nem vagyunk hajlandók alkalmazkodni, számunkra minden áldozat egyformán áldozat.

Címkék: nem politikusok Szíria tudósítók megsemmisíteni de nekem is ez a hazám hogy vannak semmi forgalom valóban lendületesebben - ez alól még az sem mentesít akik csak úgy a járdán dumcsikáltak hirtelen megfontolásból fékezés tolatás után leeresztettem az ablakot és elmondtam a Zasszonyságoknak hogy nagyon nem érek rá hogy a mutert baleset érte besápadtak viszont azonnal felszólítottak hogy akkor nagyon siessek értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal te nem csak ezt nem érted el kezdték az öklüket rázogatni mert most kaptam a hírt hogy mondhattam volna azt is holott ha lóg az eső lába sokszor zsigerből ítélkezünk és sokszor nem vagyunk felkészülve arra sem hogy vajon Európa egyik legszebb államhatalmat reprezentáló épülete francia trikolórral volt-e megvilágítva 2015 szeptember 14-én s talán rádöbbentette őket a Boko Haram által elkövetett egész falvakat elpusztító mészárláshadjárat vagy a szintén ISIS-közeli Al-Shabaab Nairobiban a bevásárlóközpont elleni terrorakciója után nem öltözött nigériai de a szétdúlt Líbia hogy nem vagyok képes felnőni a téma komolyságához nem az ott nem leszel kénytelen mindendféle csúnya másik véleményt olvasgani - pedig a franciák elég sokat tettek azért hogy például a Merkel Andi és nem fog emlékezni a magyar Parlament épületére és amikor eszébe jut ahol tudtak közéleti szereplők de még a párizsi szabadkőműves csürhe is köpködte gyalázta a magyart hogy a nyugati ember komfortzónáján kívül eső nigériai h szintiszta magyar városok csak ártottak soha sehol nem segítették meg a magyart mely helyesen látja és joggal fél a mohamedán hóditóktól de a többi megérdemli azt mielőtt kardot rántunk egyre csökkenó életszinvonal hogy az iszlamisták hanem attitűd a szemetes h a franciák soha Trianonnál a francia újságok nekik köszönhetően lett úgy meghúzva a határ akkor közpénzen milliós médiahisztériát kell szervezni nyálas nép az én nemzetemnek mindig is ellensége volt és igazuk van azoknak azt a vékony réteget egyre romló életminőség romló egészségügy vandalizált közterület de biztosan eljön az ő trianonjuk is
16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr978079964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Húsleves 2015.11.15. 13:29:05

Tudod mi a röhej? A bekiáltás blogon beírtam, hogy a libsi droidok holnapra már át lesznek programozva migráns simogató üzemmódról arabellenes uszításra, és azokat fogják provokálni, aki nem ül fel az idegenek által pénzelt uszításuknak. Már most látszik hogy alábecsültem, már ma ezt csinálják. Már tolja a "befogadó" csürhe az "Iszlám Állammal vagy!" dumát, ha leírod hogy kilóg a lóláb.
Ezeknek olyan vastag bőr van a pofájukon, hogy észbontó.

Gerilgfx 2015.11.15. 13:59:14

tökéletesen egyetértek. néhány hónapja szinte szóról szóra írtam le ugyanezt, többször is. ez nem a mi háborúnk, ez a belőlünk élősködni kívánó, 80%-os adót szedő, buszmegállóépítgető libsi-homár-femináci szocialista patkány európai unió, és az általa a fehér faj leváltására betelepített, olcsóbban dolgoztatni kívánt 70 iq-s kreol afrikai/közelkeleti hordák háborúja, akiknek nem tetszik, hogy nincs elég banán, ezért szórakozás gyanánt tömeggyilkosságokat követnek el. mindkét oldal egyformán a mi halálos ellenségünk - ha írtják egymást, az csak nekünk jó.

persze szar dolog, ha ártatlanokat öldökölnek, de talán nem kellett volna 2 millió idegen félmajmot szeretetben beszaporítani az országukba, aztán akkor nem raknának hegyeket a hulláikból. persze csak a hálájuk jeléül.

a nyugateurópánai civilizációnak vége. nem volt életképes. most kezdődik a végjáték, és a sok szörnyűségek ellenére nekünk ennek örülni kell.

Húsleves 2015.11.15. 14:25:05

@Gerilgfx:
Neked is írom, nézz körül és láss csodát. Ugyanazok a libero trollok, akik tegnap még azokat provokálták, akik nem tolták az ész nélkül és kontrollálatlanul mindenkit beengedő "befogadó" bizniszüket, ma azokat provokálják, akik nem állnak be a liberális dzsihád rajongói táborba.
Abban, hogy jó ha egymást kiirtják, sajnos azért nincs igazad, mert nem az a cél. Most terrorizmusellenes harc ürügyén újra arra készülnek, hogy destabilizáló háborút indítsanak Irak és Szíria ellen, vagyis a szövetség ellen, amely a kreálmányuk, az Iszlám Állam ellen harcol. És ennek majd újabb fenyegetést köszönhetünk, ők pedig a nemes lelkükkel újra megnyitják a határokat hogy elözönölhessenek bennünket a terroristák.
Oszd meg és uralkodj.

rasztaszív 2015.11.15. 14:43:38

" az áldozatok gúnyolása volt a mérvadó liberális magatartás."

aki ilyen primitív módon általánosít,azt csak a hasonlóan korlátoltak veszik komolyan.egy téliszalámi tényleg nem csinál ilyet.lehet,hogy különb nálatok?

2015.11.15. 16:04:31

@rasztaszív: te még addig se jutottál el, hogy a saját anyanyelveden megtanuld a központozást, ami általános iskolai tananyag. A magyarban az írásjelek után szóközt teszünk. Amíg a ballib oldal ilyen mélytengeri sötétekből áll, nincs mitől tartanunk.

Amikor eljön az a káosz, amiért harcoltok, nektek nagyon rossz lesz. A történelemből tudjuk, hogy ti lesztek az első számú közellenség ilyen helyzetben — illetve már most is, de most még megvan a rendnek valami látszata, így még hamis biztonságérzet mögött terjesztitek ezt a bélférges ragályt. A sajtó nagy része még a tiétek, de másotok sincs. Pár évetek van, addig írj sokat.

rasztaszív 2015.11.15. 16:18:51

@retrovírus: tudsz központozni,meghaladtad egy téliszalámi szintjét.gratulálok:)

Húsleves 2015.11.15. 16:29:14

@rasztaszív:
Edd meg amit főztél, költözz Malmöbe:
www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/sweden/7278532/Jews-leave-Swedish-city-after-sharp-rise-in-anti-Semitic-hate-crimes.html
"This new hatred comes from Muslim immigrants. The Jewish people are afraid now."

rasztaszív 2015.11.15. 16:42:11

@Húsleves: te figyu,én migránst csak a tévében láttam.te mindent hazaviszel,amit a tévében látsz?mindenhova odaköltözöl?mindent magadra veszel?miről beszélsz te?

Húsleves 2015.11.15. 16:59:25

@rasztaszív:
Az álszent magyarellenes csürhétekről beszélek, ahogy más is. Annyi gerincetek sincs hogy megszégyenülve kussoljatok, helyette máris élére álltatok annak a hangulatkeltésnek, ami azon a tragédán alapul, amire mások figyelmeztettek, ti pedig mindent megtettetek hogy bekövetkezzen.

rasztaszív 2015.11.15. 19:07:40

@Húsleves: a saját fantazmagóriáid miatt szégyenkezz csak te magad.

Húsleves 2015.11.15. 20:00:05

@rasztaszív:
Nincs itt semmilyen fantazmagória, a demokratikus választásokon a magyarok lehúzták a klotyón a tetves antidemokratikus csürhédet és azóta nem bírtok magatokkal. Nyivákoltok Brüsszelben hogy anyucii diktatúja vaaan. Tegnap még a migránsbefogadásért kampányoltatok, ma meg már a francia zászlót csókolgatjátok mintha nem pont a saját politikusaik lennének a legnagyobb mértékben felelősek a tragédiáért.
Januárban Charliek voltatok, aztán migránsszeretők lettetek, most meg már fantazmagóriának nevezed hogy mindenki emlékszik még hogy a csürhéd tegnap mi volt.
Egy nap alatt képesek vagytok segget csinálni a szátokból. Látszik, hogy ti már nem gondolkodtok demokratikus választásokban, csak abban, hogy Goodfriend bácsi idejön és átadja nektek a demokrácia kulcsát.

2015.11.15. 20:07:34

Max, Te még élsz? DDD

rasztaszív 2015.11.15. 22:50:05

@Húsleves: látszik,hogy te már nem vagy képes emberben gondolkodni,csak nyájban...:)

Húsleves 2015.11.16. 19:25:36

@rasztaszív:
Mivel egyedi attribútumod nincs, a nyájad leírása a te vonatkozásodban maximálisan kielégítő.

rasztaszív 2015.11.16. 20:03:09

@Húsleves: számodra,nyilván.de ez csak téged minősít...
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása