magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Rossz napok a ballibáknak

Tombolnak a ballibák és egyre panaszosabbak gágognak.

Először is ott volt háziszentjük, Göncz temetése, melyen a belső ellenség, azaz az elhunyt volt elnök családja hűtötte le a ballib kedélyeket azzal, hogy nem tiltott ki senkit az eseményről, viszont megtiltotta a temetés alatti ballib gágogást. A legfanatikusabb ballibek ezért újratemetésnek nevezett halottgyalázást szerveztek, ami csúfosan megbukott: tizen vettek részt rajta.

Aztán jött a párizsi gyilkosságsorozat. Nem más, hanem éppen a ballibek által simogatott, etetett-itatott álmenekültek bizonyították a ballib politika abszurditását. Európa ébred egyre erősebben: a mulikulturalizmus, a nemzeti érdekek taposása és a keresztényellenes gyűlölködés egyre kevesebbeket vonz.

Tegnap jött a végső csapás: a magyar focicsapat 29 év óta először kijutott egy rangos nemzetközi versenyre. Ez már túl sok volt. Hiába imádkoztak a ballibák Soroshoz, Mertkellhez, Gyurcsányhoz, az orbánista focisták mégis győztek.

Szerencsére van egy jó hír is a ballibák számára: népszavazási kezdeményezésük bukása  a Fidesz segítségével. Mert nagyon naív az, aki nem veszi észre: a ballibek direkt késve adták be egyébként jó kérdésüket, nehogy a végén népszavazás legyen belőle, mert az irtózatos bukást hozna nekik. A Fidesz pedig besegített: a Fidesznek érdeke, hogy a fő ellenzéki erő a ballibek legyenek, ezzel ugyanis biztosítva van a Fidesz győzelme a 2040-es választásokig. A közös érdek pedig csodákra képes...

Címkék: ballib
5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr728082004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Biológiai skinhead 2015.11.16. 09:48:37

Hazaáruló patkány, ami csak azért mer ugatni, mert szófiában eszi a rohadás l. Csak tudnám, a blog.hu söpredéke miért reklámozza ezt a tetvet.

Sexual Harassment Panda 2015.11.16. 12:43:41

Birca, mit gondolsz a jobbikròl?
2018ban kèpes lesz legyőzni a fideszt?

2015.11.16. 21:29:34

@maxval bircaman főszerkesztőhelyettes:

Téged reklámoznak a blog.hu-n Max? Mi vagy Te, szárnyasbetét? DDD
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása