magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. december 20. 15:15 - bircaman szerkesztő maxval

Fajfenntartás

Az Ákos és Kövér elleni hiszteroliberális aljas támadások kapcsán.

Az emberi faj normális ösztöne a faj fenntartása. Nem véletlen, hogy minden társadalom tiszteli, sőt támogatja az anyaságot. Az első emberi államok óta, sőt már a törzsi szakaszban is.

Igen, mindig voltak, akik valamilyen okból (biológiai alkalmatlanság vagy speciális szociális áldozatként) nem akartak szaporodni. Ezzel semmi gond nincs, míg két feltétel érvényesül:

  • ezek az emberek kevesen vannak,
  • nem terjesztik pozitív példaként és általános értékként a gyermektelenség eszméjét.

Szóval ha egy társadalom alapértékévé az válik, hogy a tagjainak ne legyen gyereke, s társadalom ne maradjon fenn, az ugyanolyan öngyilkos, beteges valami, mint az egyén öngyilkossága.

A furcsa: az egyének öngyilkosságára segélyszervezetek épülnek, de amikor valaki ugyanazt szeretné társadalmi mértékben is alkalmazni, azt a társadalom egy kicsi, de túl hangos része hőbörgéssel és gágogással reagálja le.

Na, ezen kellene elgondolkodni.

A leggusztustalanabb természetesen az, amikor normális, heteroszexuális, családi életet élő liberálisok propagálják a gyerektelenséget és a családellenességet, amolyan vizet prédikál, bort iszik alapon.

Férfiként természetesen nem szülhettem gyereket, de mindkét gyerekem születése számomra máig meghatározó, elsőrendű élmény.

ijim

nagyobbik és kisebbik fiammal, azok egyhónapos korukban

S azt hiszem, hogy ha egy társadalomban a többség számára ez másodlagos, lényegtelen dologgá válik, akkor azt a társadalmat a legjobb atombombával kezelni – más út ugyanis nincs.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr628185808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ókos 2015.12.20. 17:14:19

Nem kell az ilyen társadalmakat keresztényi szeretetből jövő Jézus-orcájú atombombával kezelni. Ha másodlagossá válik a fajfenntartás akkor úgyis kihalnak maguktól. Mint a liberálisok vagy a homokosok. Iránban és Oroszországban már nincsenek is, és csak remélni lehet hamarosan már Magyarország is ezen a nagyszerűen kormányzott nemzetek körébe tud lépni.

Toadwart66 2015.12.20. 19:42:44

Jó képek. Gratulálok. Ebben az esetben nem a fajfenntartás a lényeg, hanem a boldogság. Az meg úgy látom megvan. A többi pipafüst, szóra sem érdemes.

Sexual Harassment Panda 2015.12.21. 09:45:44

Ìrhatnàl a tegnapi szlovèn referendumròl a buzihàzassàgròl is, meg a liberàlis reakciòkròl.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása