magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. január 24. 09:09 - BircaHang Média

A megBokrosodottak

A megbokrosodott ballibák vészgágogást tartanak ezen a hétvégén: szeretnék ismét megdönteni a demokratikusan megválasztott, rendkívül népszerű magyar kormányzatot.

Egyik érvük a korrupció. Egyetértek: ne lopjon senki. De hát az esélyes erők között van ilyen? Nincs. Akkor meg miről beszélünk? Ez olyan, mint amikor lemegy az ember a menzára, s nincs rántott libamáj. A választékból vesz valamit, vagy éhen hal, libamájra várva?

Diktatúra? Ezt már Orbán eddig 150-szer éppen bevezette a csúnya Orbán, ha hiszünk a ballib propagandának. Ahogy eddig nem lett diktatúra, úgy ezután sem lesz.

Mi is a vészgágogás valódi célja?

A valódi cél az ország irányának megváltoztatása. A ballib alternatívája a múlt: azaz az ország legyen ismét a leghűségesebb csicskása Brüsszelnek. Ezt már láttuk, nem jött be. Ismerjük a ballib érveket is: vigyenek ki több hasznot a cégek nyugatra, mert a kisember akkor jár jól, ha minél jobban ki van zsákmányolva, s az a jó egy országnak, ha az általa megtermelt érték külföldre távozik. Ezek a "baloldali" értékek ballibáéknál.

Másik oldalról jön a kritika: miért nem szakít Magyarország a nyugattal teljesen, ha ez a függőség annyira rossz.

Maga a kérdés is rossz: a nyugat nem rossz, hanem az adott politikai irányzattal van gond, mely jelenleg nyugaton teljhatalmat élvez. Ennek megváltoztatására törekvés nem nyugatellenesség, mint ahogy nem magyarellenesség az aktuális magyar kormányt ellenezni.

Alapvetően Magyarország egy közepes ország, nagyon kis nemzetközi politikai potenciállal. Egyszerűen az ország nem teheti meg, hogy őszinte legyen. Taktikázni kell.

A lehető legjobb módszer ilyenkor:

  • több irányba lépni,
  • a rendszerurak közti ellentéteket kihasználni.

Orbán pont ez csinálja. Nekem is borzasztóan gusztustalan, hogy pl. Magyarország. mindenben támogatja az USA külföldi agresszióit, aláírta a TTIP-t, stb., de azt hiszem ez az ár, amivel meg lehetett venni az USA tétlenségét Magyarország harcában a brüsszelitákkal szemben.

Ez van. A lényeg, hogy Orbán tanuljon Horthy példájál - aki ugyanezt próbálta 80 éve -, s ezúttal ne Magyarország legyen a vesztes a végén.

Bátor baloldali intézkedések, a nagytőke szarvának letörése = mindezez a nép érdekét szolgálja, nem csoda, hogy a nép kiáll kormánya mellett.

Ez csak liberális, népellenes ésszel érthetetlen.

Hiába, furcsa a balliba gágogó logika....

A Gyurcsányok és Bokrosok ideje lejárt. Hála Istennek!

Címkék: politika ballib
3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr308306152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexual Harassment Panda 2016.01.24. 13:42:44

Mit tippelsz a közelgő vàlasztàsokròl a fricceknèl?cdu/csu meggyengül?

Sexual Harassment Panda 2016.01.24. 14:58:53

@BircaHang Média: ès lesz ennek valami menekültpolitikai következmènye?
Egyàltalàn, Merkel mièrt nem vàltoztat?
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása