magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. március 27. 14:14 - BircaHang Média

A menekültcsata vége

Európa liberális fűrere, Satana Mertkell is rádöbbent: nem költözhet Pakisztán, Afganisztán, Irak, Szíria és Líbia teljes lakossága Nyugat-Európába. Igaz, ehhez kellett 2 millió álmenekült beáramlása, de jobb későn. mint soha.

Orbán eközben európai hírű, népszerű politikussá emelkedett, aki immár az egész kontinens kisembereinek tisztelét bírja. Pedig Orbán nem tett valójában semmi rendkívülit: csupán a nyilvánvaló butaság és a nyilvánvaló igazság között nem a liberális dogmák által megkövetelt módon választott, azaz nem a butaságot választotta, hanem az igazságot. Apró cselekedet ez, de liberális mércével még ez is óriási lépésnek tűnik.

A magyar ballibekkel pedig a padló fel lett mosva - ismét. A balga magyar ballib agytröszt komolyan hitte: csak ki kell állni a hatalmasok mellett és a siker magától jön. Nem, ez már nem így zajlik: amikor a tények ennyire nyomasztóan a liberalizmus ellen szólnak, a puszta hatalom már nem elég.

Pedig  a háttérhatalom mindent bevetett Magyarország ellen. Az összes ballib és a nyugati média KÖVETELTE, hogy Orbán mindenkit engedjen be és át. Amikor pl. minden nagy nyugati tévécsatorna a Keleti pu. elől átkozta Orbánt és éljenezte a "szegény, szerencsétlen" iszlamista terroristákat. Hatalmas provokáció volt, részletesen megszervezve Soros és más hasonlók által. Orbán sokszor hibázik, de ebben a csatában minden próbát kiállva csillagos ötösre vizsgázott: nem engedett egyik szélsőségnek sem, s udvariasan, de kőkeményen legyőzte a provokátorokat.

A röszkei csata pedig - amikor állig felfegyverkezett iszlamisták ostromolták meg Magyarország területét - bele fog kerülni a jövő történelemkönyveibe.

Címkék: menekültek
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr838529134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása