magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. május 04. 17:17 - BircaHang Média szerkesztősége

Mi a valóság?

Homoklobbista aktivisták terjesztenek a neten egy gyalázatos ábrát. Íme ezt:

eredeti.jpg

Lássuk azonban mi a valóság! Ez:

valosag.jpg

Címkék: homoklobbi
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr998686676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

okoska77 2016.05.04. 17:49:35

Ez az abra arrol szol, hogyan kell elfogadni azokat a csaladi fellallasokat, amik elternek a hagyomanyostol.
Tegyuk fel, ha egy csaladban meghal az egyik szulo, az neked mar nem is csalad. Az olyan dogoljon meg, mi? Csak mert nem olyan mint te, dagadek!

De a jo hir (nekem) az, hogy a stroke-ra valo hajlam pont ott a legmagasabb ahol Te elsz. Raadasul 120 kilo vagy, ami egy eleg durva kockazati tenyezo.
Ezert remelhetoleg nemsokara a nejed is egyedul marad a gyerekeiddel, akik mar - ahogyan toled tanultak - nem alkotnak csaladot majd. Mert ez igy mukodik nalatok! Gratulalok, ma megint fasz voltal. Remelem mar nem sokaig.

pbs.twimg.com/media/Chmc42SXAAAOIoA.jpg

ui: attol, hogy valakinek van haziallata, meg nem feltetlenul dugja. Tudom, neked a nejed a profilkeped, igy a te kapscolatod az allatokhoz -khmm- eleg specialis. De hidd el, az atlagos haziallattarto nem ilyen.
Hogy erre is hozzak egy peldat: Istenednek(Viktor) is nemreg volt valami a kutyajaval, tehat van neki. Akkor az istened is perverz?
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása