magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. július 02. 07:07 - BircaHang Média szerkesztősége

Levél

Kedves Homokos Embertársunk!

Megértjük problémádat, hiszen sokszor valóban könnyebb az embernek a homokba dugnia a fejét, mintsem szembesülni a nehéz igazsággal. De ehhez jogod van, Isten által adott szabad akaratoddal élhetsz ahogy akarsz. Viszont kérünk ne akarj mindenkit megtéríteni bűnöd elfogadására, mi sem tesszük ezt saját bűneinket illetően. Továbbá kérünk: legyél toleráns és fogadd el, hogy a normális többség nem hajlandó normálisnak elismerni a bűnön alapuló életviteledet. Ha akarod, bűnözz, de lehetőleg 4 fal között, s légy szíves, hagyd békén társadalmi rendünket, ne uszíts ellene.

Köszönjük megértésedet, minden jót kívánva:

keresztények egy csoportja

Címkék: homoklobbi
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr298822022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Húsleves 2016.07.02. 09:08:38

Valójában a többségük ugyanúgy viszonyulna a társadalomhoz mint bárki más. Ha hagynák a spekuláns tróger által pénzelt úgynevezett "civilek". Ez a levél mutatja:

jobbegyenes.blog.hu/2015/07/11/nekem_ti_nem_vagytok_a_kozossegem_egy_nemzeti_erzelmu_meleg_ferfi_nyilt_levele_a_felvonulokhoz
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása