magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2017. március 31. 07:07 - MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes

A szelektív szemétgyűjtésről

A szelektív szemétgyűjtés egy viszonylag új, liberálzöld hobbi.

A szelektív szemétgyűjtés a valóságban fokozottan társadalomellenes dolog.

A szemétszállító vállalkozás úgy akarja növelni profitját, hogy a szétválogató alkalmazottait utcára teszi, s a munkájukat az ügyfelekkel végezteti el ingyen, rosszabb esetben a liberális állam még erőszakot is alkalmaz a nem válogató lakosokkal szemben.

A tudatos ember direkt összekeveri a szemetét.

Címkék: politika
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr4112387831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2017.03.31. 18:11:31

eleve nem kéne mindent műanyag zacskókban és tasakokban adni, ahol ez felesleges (pl zsömlék, kenyerek, nasik). ezzel eleve csökkenteni lehetne a környezetszennyezést.

kulalak 2017.04.02. 02:21:56

Nyugi, majd haladunk a korral. Most az a legújabb (és szerintem ez a legjobb ez maradjon), hogy csak kétfelé kell választani a szemetet. Újrahasznosithatóakra és háztartási szemétre. Az újrahasznositható szemét egy központi szelektálóba megy, ott ők szétválogatják (helyetted:), ez jobb hatásfokú mintha az emberekre biznák. Sajnos 60 ember elég egy milliós nagyváros újrahasznositható szemétközpontjába, úgyhogy nem egy munkahelyteremtő gondolat, ezért is éri meg.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása