magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

A tavasz itala

Az idei tavasz kedcenc itala!

Ez a Balliba Gágogás Extra Zéró üdítő.

A Soros Művek terméke, Brüsszelisztánban gyártják. A termék alapja: libák bal lábának szőrzetéből készült extraktum, az keverve marihuánás csapvízzel és vadgágoginnal, Soros-ürömmel ízesítve, romkocsma szaggal dúsítva.

A történelmi választási vereségüket kiheverni nem képes balliba ultrák kedvenc itala. Gágogin tartalma gátolja az agy gondolkodási folyamatát, így elkerülhető, hogy a fogyasztó esetleg felismerje, hogy szabad és demokratikus választások zajlottak, vagy, ne adj Isten, fasizálódjon, azaz bármit elolvasson, ami nem ballib média. Továbbá a Soros-üröm - ez egy eredeti magyar találmány, Dr. Balliberó Emese okleveles műköröm- és tömeghisztéria-szakértő találta fel - pedig lezárja a béltraktust, így a fogyasztó sokásig képes tüntizni, vécéremenés szükséglete nélkül. Ez a komnbináció erőt ad, így sokáig lehet bírni a gágogást.

A termék marihuána tartalma is rendkívül előnyös. Többek között délibábokat láttat a termék fogyasztóival, pl. 800-fős tüntit népforradalomnak, ill. választási csalásokat hallucinál bárhol, ahová néz.

Egyetlen előnytelen mellékhatása van: egyes fiatalabb fogyasztóknál tapasztalható jelenség, hogy ott is zorbánista ügynököt lát, ahol nincs, a legsúlyosabb esetekben a diák saját tükörképét is zorbánistának látja, ami idegrohamot okoz. Szerencsére a mellékhatás nem tartós, a rohamot kapott diákfogyasztóra elég rágágogni, majd a zsebébe dugni egy húszezres bankjegyet, s rendbe is jön.

Címkék: politika humor
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr713907498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása