magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Lehullott a lepel

Még valamennyire szimpatikusnak is tartottam eddig a kétfarkú kutyákat, szeretem a humort. Bár egyes számaik erőltettek voltak már, mégis alapvetően jó humort műveltek. A jó politkai humort akkor is szeretem, ha céljaival nem értek egyet. Erre példának egy Putyin elleni orosz liberális vicc, nyilván nem értek egyet a vicc mondanivalójával, de elismerem, ez egy jó, szellemes vicc:

- Mi Putyin új terve az orosz onkológiai kórházak eredményességének javítására?
- Minden beteg kezére ráhúznak egy András-keresztes karszalagot.
- S aki nem gyógyul meg tőle?
- Az CIA-ügynök, s nem is kár érte.

De visszatérve a kétfarkúakra, külön hasznos volt, hogy nem fogtak összes a ballibekkel a tavalyi választásokra. Ez növelte hitelességüket.

Most azonban Orbán családsegítő programja kihozta a kétfarkúakból is a hisztit. Az azért mégse tűrhető, hogy valaki segíteni akarja saját nemzete fennmaradását!

A demográfia a háttérhatalom egyik fő vesszőparipája. Együtt nyomják évtizedek óta az éghajlatmelegedéssel együtt - mindkettő teljesen alaptalan hisztéria a valóságban. Így semmi se képes jobban kiverni a biztosítékot ultraliberális körökben, mint az, amikor egy ország lépéseket tesz lakosságszáma csökkenése ellen.

Pedig minden közösség esetében az elsőrendű szempont az önfennmaradás.

Címkék: politika
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1114626746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attan 2019.02.15. 12:17:57

Az már nagyon régen lehullott. A "viccpárt" kb. ugyanolyan fogalom, mint a "civil szervezet" vagy az "alapítványi iskola", "magánegyetem", "jogvédő egyesület", stb. Az ilyen elnevezések mögött mindig liberális felforgató tevékenység rejlik.

IT Knight 2019.02.25. 09:57:22

Ez egy vicc egy viccpárttól, nem kell komolyan venni. Akkor sem, ha a téma komoly.

MKKP: semmivel sincs velük előrébb a ballib tábor, sőt még talán néhány szavazatot el is viszek.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása