magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Bugyi

Amikor a hülyeség kölcsönös.

Az egyik oldal prostituáltnak kiált ki egy nőt, mert kilátszik a bugyija csücske rövid szoknyája miatt.

A másik oldal erre ingert érez, mivel is lehetne a hülyeséget sokszorozni, s gyorsan rá is jön: a rövid szoknyája miatt kilátszó bugyijú nő távolról történő, nyilvános lefényképezését szemerémsértő, perverz lesifotózásnak minősíti.

Most komolyan: mindkét oldal azt szeretné, ha minden nő burkában járna, s csak így lehetne őket fényképezni?

 

Címkék: közélet
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9614771210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2019.04.17. 18:23:12

Baj van az értelmezésekkel. A prosti ellenszolgáltatást kap a szolgáltatásért. A cafka élvezetből nem irigy, a szemérmetlen meg kiprovokálja az ilyen helyzeteket. Ami meg a leírtakat illeti, ne csodálkozzon senki, hogy kivillan a bugyi, ha úgy öltözik, hogy ez könnyen előfordulhasson! Lehet úgy öltözni izgalmasan, hogy erre ne legyen jó esély.

Ami meg a fényképezését illeti, azon túl, hogy férfiként engem is érdekelnek a formás dombokra feszülő fehérneműk, ettől még nem tartok expozíciókészen semmilyen kamerát, mert hátha... Az illetőnek valószínűleg nem volt gyerekszobája, vagy a hölgy öltözéke már eleve magában hordozta a villantás elkerülhetetlenségét. Ez esetben csupán a hormonok tették a dolgukat. Mindenki vessen magára!
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása