magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Antikrisztus csicskása

Esélyem volt közelről megtapasztalni mi is a lassan újprotestáns szektává avanzsáló katolicizmus szellemisége.

A római pápa tőlem párszáz méterre járt. Közelebb csak azért nem mentem, nehogy úgy tűnjön, agyatlan híveinek egyike vagyok.

A római pápa éppen végigköpi a Balkánt. Sátáni kacajjal rombol.

A szakralitás keletről fújdogál, készül leváltani a felvilágosodást. Ezt dühöngéssel konstatálja a nyugati elit. Ezért is lett kiküldve Francisco Conchita Borgia Wurst, a Tűzmelegföld Szócsöve, hogy leokádja a balkáni földeket, ahol egykor maga Pál apostol hirdette az igét. Most viszont itt a csicskás ateista hirdeti a romlottságot, agitálva a homoklobbiért, az iszlamizmusért, a háttérhatalmi békéért.

S meg is lett szervezve neki egy háttérhatalmista rendezvény Szófia központjában, szerencsére csekély részvétellel.

Jó jel persze, hogy a háttérhatalom békéért imádkozik urához, Sátánhoz. Ez azt jelenti, gyengék.

Nos, kedves tűzföldi sómen és bandája, nem adunk nektek és gazdáitoknak békét, nem egyezünk ki döntlenben, csakis a feltétel nélküli kapitulációt fogadjuk el. Ez van, pont, szemét eretnekek.

Ami jó hír: az általában gyáván viselkedő bolgár ortodox főpapság bojkottálta a közös imát, azt mondták, a római pápát vendégnek tekintik, de nem partnernek. Le a kalappal!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1514814700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

entrpnr 2019.05.10. 12:54:34

"hirdeti a romlottságot, agitálva a homoklobbiért, az iszlamizmusért, a háttérhatalmi békéért."

Meglepődnék, ha Csíksomlyóra más céllal érkezne, több magyar konzi meg magyaroknak tett gesztusról meg római elismerésről álmodozik...

Süle Donát Ferenc 2019.05.10. 14:36:02

@entrpnr: Azok sajnos menthetetlenek. Én is ismerek pár olyan naiv szerencsétlent, aki ezt a nyomorult jezsuita pribéket Őszentségének nevezi.

aracs 2019.06.07. 15:06:24

Hajlok arra, hogy igazat adjak neked, de Böjte Csaba tiszteli a pápát. Ha mindez igaz, hogy a pápa nem Isten, hanem a sátán szolgája, ezt Böjte Csaba, hogy nem látja? Bővebben kifejtenéd mi a pápa bűne?
Németh László bánsági püspök , csupán, az egyháziban is jelenlévő különböző csoportok viszályaként, értelmezi a pápát ért kritikákat.

aracs 2019.06.10. 10:24:36

Azt hiszem, hogy nehéz feladat vezetőnek lenni. Mondok egy példát. A szerb Pál pátriárkát szent emberneként tisztlik.Mégis az ö idejében szenté avatnak két olyan papot, akik a második világháborúban bizonyítottan, ideológiai okokból, embereket öltek meg.
Ez a tény, megkérdőjelezheti Pál pátriárka szentségét vagy nem?
Visszatérve Ferenc pápára. Nem lehetséges, hogy csak az erőszakos homo lobbynak nem tud ellenállni, ahogy Pál pátriárka sem tudott a politikai nyomásnak?

vergyula 2019.06.11. 05:25:38

@aracs: "homo lobby" = lobbizó ember, az evolúció új szintje :)
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása