magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Brüsszel

Jó hírek Brüsszelből.

Megválasztottak a Bizottság elnökének egy súlytalan, harmadrangú liberális politikust. Bónuszként erősen gyenge a legitimitása, éppenhogy megválasztották.

Szóval most majd 5 évig aktát fog tologatni, néha mond pár demagóg beszédet, nem beleszólva a nagyok dolgába.

A legjobb hír nem Timmermans, hanem Weber bukása. Egy vezető politikus, aki hónapokig kampányolt, komoly antipopulista programja is volt. Megválasztása adott volna neki egy erős plusz legitimációt, azaz komolyabb hatalmat is.

Emberileg is persze nyertünk. Weber egy gerinctelen, karrierista rongy volt. A komikusabb pillanata kampányának az volt, amikor Budapestre látogatva, ott zsidónak álcázva magát tett hűségesküt Sorosnak. Ezt csúnyán elszámolta. Még a liberálisok is része is rosszul volt ettől a hazug produkciótól, mert ezzel gyakorlatilag zsidózott egy hatalmasat, amit egy németnek különösen nem szoktak megbocsátani az igazi zsidók. Ursi viszont legalább egy egyszerű, őszinte teremtés, aki tisztában van saját képességeivel, s nem is tervez semmit, esetleg majd csak új irodabútort rendel a szobájába.

Szóval a liberális EU züllése megy tovább minden szabály szerint.

Ez nagyszerű hír a kisemberek számára.

Vicces látni közben a magyar ballib médiák és megmondóemberek vergődését. Úgy tűnik, csak az 24.hu-nál kaptak igazságrohamot, nyíltan leírják: ez bizony a liberálisok veresége.

Címkék: politika
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr5614971508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycmen 2019.07.20. 10:26:24

"Megválasztottak a Bizottság elnökének egy súlytalan, harmadrangú liberális politikust. Bónuszként erősen gyenge a legitimitása, éppenhogy megválasztották."

Amelyik nem súlytalan, az diktátor, meg fasiszta! :D Báb kell oda Bircám! A legitimitást meg ne kezdd te is, meg lett választva oszt kész, innentől minden észrevétel fingfűrészelés ezzel kapcsolatban!
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása