magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Néha elég a józan ész

Sokszor nem is kell ellenideológia, elég a józan ész.

Például nem kell úgy tenni direkt, mintha nem értenénk a nyilvánvalót. Persze a Bruck féle megmondóemberek abból élnek, hogy úgy tesznek, mintha nem értenének semmit, mert így lehet műbotrányokat kavarni.
Vésey-Kovács László az egyik kifejezetten tehetséges fideszes újságíró, s szavai nem sértették semmiben a mozgássérülteket.

Vajon Bruck szeretné, ha a saját gyerekei mozgássérültek lennének? Kétlem. Olyan ez a ballib megmondóembereknél, mint a cigányok integrációja: az ő gyerekeik, unokáik sose járnak cigányokkal egy iskolába, de habzik a szájuk, ha más szülő (átlagember szülő) kiveszi a gyerekét olyan iskolából, ahol cigány többség alakult ki.

Ahogy Jámbor is úgy tesz, mintha nem értené. A női szépség csodálása nem alázza meg a nőket, s semmiképpen sem hasonlítható ez a homokosság propagandájához. A jó és a rossz nem tehetők azonos nevező alá, mert nem egyenértékűek.

az első erotikus kép, amit készítettem (1986 elején)

Persze mindez morzsa csak a nyugati liberálisokhoz képest, akik ma már nyíltan le akarják rombolni a családot, sőt a gyerekcsinálást be szeretnék tiltani. S ezt egy olyan francia elmebajos mondja, aki francia mércével jobboldalinak számít.

Ha az ilyen típusú embereket nem likvidálja Nyugat-Európa társadalma, akkor megérdemli, hogy kihaljon, s helyére egy erősebb, egészségesebb faj lépjen. Se az arab, se a néger kultúra nem tűr el ilyen romboló elemelet magán belül, így mindenképpen egészségesebbek a nyugat-európai kultúránál.

Ehhez képest Gréta Thorzonborz svéd iskolakerülő emberellenes mozgalma is csak egy vicc. A modern liberálisoknak érdekes módon mindig van valami fontosabb az embernél: a szabad piac, a szabad kereskedelem, mostanában a természet. S mÍndig intoleránsak, nem fogadnak el semmilyen kompromisszumot.

Sok magyar jobboldali félti Nyugat-Európát. Hibás álláspont. Ami pusztulni akar önkezétől, az pusztoljon csak. Még mindig jobb, ha a Notre Dame-on Mohamed zászlaja leng majd, mintha a perverzek szivárványzászlaja.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1515002164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása