magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Szent ostobaság

A ballib ostobaság új csúcsa a Kolozsszarosban: a szerző nem érti Radnótit, s Radnóti pozitív említését negatívumnak értékeli, sőt zsidózásnak minősíti.

Nem tud olvasni a szerző? Vagy csak reflexből ismétli a 90-es évek ballib slágertémáját.

Ismerve sajnos jól a Kolozsszaros szerzőinek szintjét, ez sokkal inkább butaság. Sötét liberális butaság, melyet persze tovább hergel a magyarellenes gyűlölet. S pont a legnagyobb magyar költővel takarózva.

Atya Isten! Csak a kommentek lesznek szemetebbek (ez a jóslatom, mert amikor ezt leírom, még nulla a kommentek száma).

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1915207604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vergyula 2019.10.10. 08:16:22

Először azt akartam írni "csak simán butaság". Aztán inkább megnyitottam a linket, és elolvastam az egészet. Nos, a hölgy soraiból nem éppen a butaság tűnik ki, bár Radnótit benézte, ez tény. Nem akarom mentegetni, nem az én dolgom. Nézzük inkább, hogy mire reagált. SZZL fontosnak tartotta "ellentétpárokkal" megfogalmazni a saját és a libsibolsik értékrendje közötti szakadékot, vagy akár tovább mélyíteni azt. Mintha az általa felsorolt "ellentétek" kizárnák egymást. A hölgy erre nagyon ügyesen rámutat több helyen, példát mutatva hogyan is kell nyitottan gondolkodni a világ dolgairól. Na jó, az "Alföld-Alföldi" párosért jár egy fél pont SZZL-nak is, de egyébként az egész írása csak "Szentesi Ostobaság".
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása