magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Mély reflexek

Amikor a ballib megmondóember válaszol kommentemre, kimutatva hirtelen minden indulatát, dühét. A nevét direkt töröltem, mert nem lényeges.

Épületes "vita"...

eredeti méretben

Egyébként pedig ha a Magyar Hang képes 10-15 ezer körüli példányszámmal fenntartani magát és hatalmas apparátusát, plusz műsorokat készíteni, s mindezt az olvasók pénzéből, meg a reklámokból, akkor csodás módszerüket szabadalmaztatni kell azonnal, hiszen nyugaton több százezeres példányszámú lapok sokkal több reklámmal is küszködnek a fennmaradásért, s zárnak be.

Szóval ha valami kizárható akkor az az, hogy valaki nagyember ne pénzelné a médiát kőkeményen. Ami - aláhúzom - nem bűncselekmény, csak éppen aláássa a hivatalos szöveget, hogy a hűséges olvasókból élnek meg. Ezért is fenyeget a megmondóember. Az én reakcióm pedig a nyilvánosság.

Ja, s a megmondóember pedig tanulja meg, hogy a vélemény nem hitelrontás.

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr3515614896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vergyula 2020.04.16. 08:13:48

Azért nem mindenhol sikerült kitakarni a nevét....

2020.04.16. 10:22:14

Ez a majdnem sírásba forduló hangnem a Dévényit juttatja eszembe.

nu pagagyí 2020.04.16. 14:21:03

Olyan szép, amikor a soroscsicskázó, köpönyegforgató ("voltam sokáig ballib oldalon") sértődik meg a saját provokációjára adott válasz miatt. Számíthatott volna rá.

Ahhoz képest, hogy állítólag kitiltották, a sértődékeny blogger elég szép életművet hagyott maga után a komment szekcióban.

Azért feltenném a kérdést, mi a célja ennek a blognak? Mert értelmes mondanivalót nyomokban sem tartalmaz. Sajnos a korábbiak sem. Erre fizetnek? Ki?

Lássuk csak! - ki leszek innen tiltva?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.04.16. 14:34:41

@nu pagagyí:

Sose tiltok ki senkit, cska a tekjesen buta reklámokat törlöm. Ill. egyszer töröltem egy kommentet, melybnen a hozzászoló a másik hozzászóló anyajának múltjáról számolt be, d eezt is csak kérsére. s ekkor se volt kiltitás.

Nem vagyok liberális, hogy cenzúrázzak.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása