magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Puzsérné zsidózása

Van abban valami hátborzongató, amikor a fiatal ballib nemzedék elkezdi ugyanazt a nótát, amit csak történelemkönyvekből ismerhet.

Pottyondy Edina, volt momentumos politikus videóblogot indított. Első száma megdöbbentő: Kövér Lászlót szidja trágárkodva. Önmagában még nem lenne baj Kövér szidásával, hiszen aki nem ért egyet vele, az bátran szidja őt, bár sose értettem, az alaptalan agresszívitás és trágárkodás miért jó kritikai módszer.

De mi is az igazi baj? Az, hogy Edina előveszi azt a ballib értelmiségi diskurzust, ami akkor volt divatban, amikor ő óvodás és kisiskolás volt, ennek lényege: mindenki antiszemita, aki nem ballib. Sőt, az is antiszemita, aki nem az, mert az ilyen meg kódoltan és tudatalatt az.

Röhejes, hogy valaki puzséros stílusban ballibául gágog. Persze a puzsérság nyilván családi hatás, hiszen Edina blogger Puzsér Róbert felesége, de akkor is nyugtalanító jelenség mindez.

39 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr5715709366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicmen 2020.05.21. 06:52:37

BAZMEG EZ MOST OLYAN, MINT AMIKOR KÖZLÖD, HOGY CSIKAR A HASAD!
NEM TUDNI, HOGY FOSNOD KELL, VAGY CSAK FINGANOD! MOST ÚGY NÉZ KI, HOGY CSAK IDEFINGOTTÁL, MEGFELELŐEN BÜDÖS VAN, DE NEM JÖTT KI SEMMI!
IDETOLSZ INFORMÁCIÓKAT AZ ÉRDEMI MONDANIVALÓ KIFEJTÉSE NÉLKÜL, RÁBÍZVA A HÜLYE OLVASÓIDRA, HOGY GONDOLJÁK TOVÁBB, AHOGY AKARJÁK?
FEJTSD MÁR KI ÉRTHETŐEN, HOGY MI A FŐ GONDOD!
HA A CSAJ EX MOMENTUMOS, AKKOR NEM POLITIKUS, MERT A MOMENTUM NULLA, NEM ÁLL MÖGÖTTE SEMMI, CSAK PÉNZ, MEG A VOLT SZDSZ ÉS ÉRDEKEK, A PUZSÉR MEG EGY MÁSIK UNIVERZUM, BESOROLHATATLAN AZ ITTENI POLITIKAI, MÉDIÁS ÉS ÉRTELMISÉGI MEZŐNYBE, DE A TÉMÁHOZ NINCS IS KÖZE AZON KÍVÜL, HOGY FÉRJ! EZT A" MINDENKI ANTISZEMITA AKI NEM LIBSI" DOLGOT PEDIG MÁR RÉGÓTA FELISMERTE AKI AKARTA, AZ SZINTÉN NEM NÓVUM!
BONTSD MÁR KI, MERT JÓ A TÉMA, PL. MI A VÉLEMÉNYED A "PUZSÉRSÁGRÓL" ?

fundaluk 2020.05.21. 08:28:01

Gyurcsányné után már éppen Puzsérné hiányzott a politikai palettáról...

cicmen 2020.05.21. 08:46:29

@fundaluk: Várjál már, mert Gyurcsánynénak a férje egy fasz, viszont a Puzsér szerintem szenzációs fazon és kurva jó meglátásai vannak!

cicmen 2020.05.21. 09:39:48

Megnéztem (félig) a szóbanforgó videót és a csaj azt csinálja, ami a konstans vád állandóan ballib részről, ti. fröccsög! Öncélúan nem következik belőle semmi se teteje, se alja, nettó ajvék! Az alatta levő elragadtatott libsi kommentáradat a másik szomorú történet, hogy erre van igény...mert milyen jól megmondta....a semmit, de viszont káromkodott, ami egy nőtől annyira forradalmi! Szerintem ez lesz a következő vonulat a parlamentben, Kunhalmi lófaszos táblával, csak lesz rajta helyesírási hiba is! :D
Erről írtál posztot Bircám? :DDDDDDDDDDD

a nagy hohohorgász 2020.05.21. 17:41:56

@cicmen: hiába na, a feminizmust is elqurtuk. A nők még véletlenül sem akarják a férfiakat igazmondasban legyozni inkább karomkodasban. Pedig állítólag az ciki... Hahaha vajon ha cili néni így tolna a libsik akkor is tapsolnanak? Vagy akkor égő lenne a káromkodas. De hát miről beszélek amikor a bajszos faszozo is azóta Zrinyi Ilona magassagba emelkedett! Ja és a legszebb hogy szerintük csak ők kultúraltak mi bogatyas nomád nácik vagyunk barackpalinkaval leontve.

José Luis Torrente Galván 2020.05.22. 16:58:55

Ez a Pozőr felesége? Te jó ég...!

Gery87 2020.05.23. 00:11:12

Hát baszki...
Lehet hogy Kövér személyesen nem antiszemita, de pontosan tudja - jobban mondva a Fidesz közvélemény-kutató, elemző médiacsoport tudja - hogy a magyar nép és főleg a magyar jobboldal azért elég erős adag antiszemitizmussal van megáldva (mivel a magyar lecsúszó nacionalista dzsentri a feltörekvő zsidókkal szemben határozta meg magát) , elég régóta, mondhatjuk hogy ez már tradíció....és a szabadkőműves meg egyéb konteók is igen népszerűek.....csak fel kell menni a faszbukra és látod. tehát erre lehet építeni!!!! ez tény. És ezrét ki is használják!
Soros is azért tökéletes mumus mert zsidó....nem nyíltan zsidózzák, de nem is kell....a sok agyhalott TUDJA és összekacsint a kocsmában hogy "áááá lám józsikám ezek a fideszesek is látják ezt...."....ennyi elég is..

A csaj életkora hogy jön ide? Attól még hogy volt rá példa mások alaptalanul antiszemitáztak (pl SZDSZ) és sajnos fognak is....nem jelenti hogy most nincs igaza!

Igen már az ő óvódás korában is egy nagy szar volt a magyar politika, mér akkor is zsidóztak és antiszemitáztak......elég szomorú.....de mivel most is ez van...ezért beszél róla...
Most azért ne mondja mert nem élt X éve?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.05.23. 06:40:36

@Gery87:

Van ezzel egy nagy gond: a táma nem az, hogy van-e Mo-on antiszemitizmus, s Puzsérné se ezt a témát boncolgatja.

Soros kritikája nem antiszemitizmus, ahoigy a szabadkőművésség említése se az.

Nézd meg a videót szerintem, a csaj mondanivalója az, hogy Kövér antiszemita, de ezt nem meri kimondani nyíltan, ezért kődol, de ő, Edina ezt most megfejtette.

cicmen 2020.05.23. 08:31:03

@MAXVAL bircaman közíró: Az antiszemita vád egy fegyver, ha éppen nincs antiszemitizmus, akkor elkezdenek provokálni, hogy legyen és lehessen vádolni az ellenfelet ezzel a minden vitát rövidrezáró, megfellebbezhetetlen váddal, ami után természetesen fellebbezésnek helye nincs! Ugyebár a deklaráltan zsidók részéről elhangzó bőgatyázás, moslékzabálózás, rémísztő képződményezés egyáltalán nem öncélú ostobaság, hanem tudatos provokáció!
A magyark antiszemiták? Csak ők? Minden ok nélkül? Nézzük már meg a zsidók történelmét és a saját hagyományaikra épülő ünnepeik állandó apropóját, az üldözttetést és a megmenekülést!
A zsidókkal a világon mindig, mindenhol előbb, vagy utóbb tele lett az őslakosok fasza és kibaszták őket, vagy irtani kezdték az összeférhetetlenségük, a hazudozásuk és a gazdasági stiklijeik miatt! Mindig és mindenhol és mindig és mindenhol elmarad részükről az önvizsgálat természetesen, hanem még nagyhangon elkezdenek antiszemitázni!

Gery87 2020.06.04. 00:08:31

@MAXVAL bircaman közíró:

Megnéztem!
Továbbra is azt mondom:
Kövér nem antiszemita, de pontosan tudja hogy a potenciális megcélzott szavazók, igen.
Ezért mondja amit a páholyokról meg vkikről.....
Edina pedig arra mutat rá, hogy valójában mi is rejlik a virágnyelv mögött.....ennyi.

Gery87 2020.06.04. 00:13:25

@cicmen:

Bőrgatyázásra visszazsidózni az egy jó módszer vagy mi?

"A magyark antiszemiták? Csak ők? Minden ok nélkül?"

Nem, nem ok nélkül...persze ok nélkül ért már ilyen vád embereket, senki nem mondta hogy nem!

"A zsidókkal a világon mindig, mindenhol előbb, vagy utóbb tele lett az őslakosok fasza és kibaszták őket, vagy irtani kezdték az összeférhetetlenségük, a hazudozásuk és a gazdasági stiklijeik miatt! "

Mindig ide lyukadunk ki!
"Én nem vagyok antiszemita DE...a kurva anyjukat és basszák meg!"
Aztán jön a rinya hogy le lettek antiszemitázva!
Szánalmas!

Ez kb a magyarok bozgorozása meg a mongolozása:
"a magyarokkal mindig csak a baj volt, sose illeszkedtek be mert ázsia hordanép és elnyomták az ősi dákrómai ősmorva illir szláv seggünket..."

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.06.04. 06:42:39

@Gery87:

Saját, nem-reprezentatív összehasonlításom szerint Kelet-Európában a 3 legantiszemitább nép a lengyel, a magyar, s az ex-szovjet (így írom, mert máig van egy közös háttér ott). Itt van olyan, hogy létezik koherens antiszemita elmélet is a kisemberek egy részének fejében, komolyan elhiszi a nép egy része, hogy a zsidók valami titokatos módon összejátszanak, s céljuk a "mi" pusztulásunk. A nyelvünket is csak azért beszélik a rohadékok anyanyelvként, hogy ezzel is ártasanak nekünk!

Utánuk jönnek a románok. Itt enyhébb fok van, a "rendes" - értsd románul beszélő - zsidót a román antiszemita is elfogadja "jó" embernek.

Utánuk a csehek, szlovákok. Itt az antiszemitizmus szimpla xenofóbia, azaz egyszerűen nem akarunk zsidó szomszédot, mert furcsa szokásaik vannak.

S hátul vannak a balkáni népek. Egyszerűen a Balkánon a fő ellenség a török, ill.. més muszlimok, s ez mindent elhomélyosít, a zsidó mellékszereplő a népi hitvilágban, s általában a "mi" oldalunkon van, de ha az ellenség oldalára áll, akkor is annak csupán segédcsapata. S a törökök is így vannak ezzel, ott van a görög, a kurd, az arab, az örmény ellenség, a zsidó egyszerűennem számít, s ha számít is, inkább baráti nép, mint ellenséges.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.06.04. 06:54:20

@Gery87:

A Fidesznek nyilván vannak antiszemita szavazói, talán a magyarok 15-20 %-a antiszemita, s ezek mind Fidesz-szavazó. Dehát ezek rég meg vannak győzve. S nincs konkurrencia se.

Szóval abszurd az az elmélet, hogy ezen réteg miatt kellene kódoltan zsidózni.

Gery87 2020.06.04. 11:07:16

@MAXVAL bircaman közíró:

Minden attól függ hogy ezek a népek illetve az elitjük kikkel szemben határozták meg magukat...
A román, szlovák, cseh...a némettel/magyarral szemben.
A magyar dzsentri a zsidó polgársággal szemben....egyszerű egzisztenciális féltés, kicsinyes suttyó köntösben....ez szivárgott le a kisember felé is...
A balkán pedig ahogy mondod a törökkel és iszlámmal szemben.
+ "másnak" lenni mindig problémás....

"A Fidesznek nyilván vannak antiszemita szavazói, talán a magyarok 15-20 %-a antiszemita"

Ez rengeteg, ahhoz képest hogy mennyire marginális a jelenlétük.

"Szóval abszurd az az elmélet, hogy ezen réteg miatt kellene kódoltan zsidózni."

Itt a kuruckodás a lényeg!
A magyar ember szereti ha a "dolgok mögé láthat"....népszerű a "kevesek ármánykodása a többség ellen" magyarázatok..."tőrdöfés" ugye....
"Mi jók vagyunk, békések vagyunk, kiválasztottak vagyunk....de hátba szúrtak, elárultak minket!...."
lásd Trianon!
Vagy például életében nem hallott egy szervezetről, emberről, népről...de ha vki megvádolja ezeket előtte hogy "összeesküdtek a többség ellen" akkor egyből befogadja ezt a nézetet mert zsigerileg tetszik neki minden ilyesmi....

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.06.04. 12:42:31

@Gery87:

Mo-on a kapitalizmus eleve zsidó és német volt, így minden antikapitalizmus is valahogy német- és zsidóellenes is lett. Ez akkor enyhült, amikor az antikapitalista táborban is felülreprezentáltak letek a németek és a zsidók.

cicmen 2020.06.04. 17:05:21

@Gery87: Mindig ide lyukadunk ki!
"Én nem vagyok antiszemita DE...a kurva anyjukat és basszák meg!"
Aztán jön a rinya hogy le lettek antiszemitázva!
Szánalmas!..................................................

Ha mindig ide lyukadtok ki, akkor így is van! :D Hol nincs antiszemitizmus? Ahol nincs zsidó! Mindig ugyanazok a vádak mi? Csalásook, pénzügyi manipuláció, beszivárgás mindenhova és mások kitúrása, meg hatalmas pofa és pofátlanság! stb.

Gery87 2020.06.08. 01:08:20

@MAXVAL bircaman közíró:

A magyar dzsentri azért utálta mert egzisztenciálisan féltékeny volt gazdag, sikeres vagy feltörekvő zsidókra.....Trianon után rengeteg pozícióját, állását vesztett hivatalnok áramlott az országba, ez is fokozta...
Ez nem kapitalizmus ellenesség, ez szimpla irigység, vélt előjogok és pozíciók féltése a ismeretlentől, a mástól....

"Tán a tudománynak éljek?
A tudósok mind szegények.
Nem irok, nem olvasok.
Én magyar nemes vagyok! "

@cicmen:

Úgy vagy hülye ahogy vagy...ez van.
Azért lyukadunk ki mindig ide, mert rengetegen vannak akik a saját frusztrációjukat, sikertelenségüket a mások gyűlöletével, lenézésével élik meg....a saját ismerethiányukat, butaságukat konteókkal pótolják....és jobb híján arra verik magukat amiről nem tehetnek és amihez nem kell semmit tenni: hogy milyen országba és népbe születtek....mindenki más meg hülye...

A világról annyi képetek van hogy "mindenről a zsidók tehetnek".
Ennyit tudtok...

És tudod mi a vicc? Ha így is lenne, akkor is ugyanolyan hülye, buta, nyomorult gyűlölködő, puruttya, proli szar életfelfogásotok lenne mint most, mert semmit nem tudnátok tenni ellene....
Ez is mutatja hogy mennyire nem ti irányítjátok az életeteket!
Nem mások miatt szar a világ, hanem önmagad miatta szar neked!!....a világ meg olyan amilyen.
szar ügy....

cicmen 2020.06.08. 06:07:23

@Gery87: Menj már ezzel a szarrá koptatott süket dumával, amikor valami disznóságuk napvilágra kerül, jön a " a saját frusztrációjukat, sikertelenségüket a mások gyűlöletével, lenézésével élik meg....a saját ismerethiányukat, butaságukat konteókkal pótolják...." duma, meg a ködösítés! Konkrét bűnügyekrőlévan szó és súlyos gazdasági manipulációkról, nem is beszélve a mostanra szinte egyértelmű mélyebb összefüggésekről, lófaszt konteo, meg összeesküvés elmlet ez, hanem maga a valóság, amit foggal körömmel tagadnak, mert a hazugság a másik lételelmük! Miért utálják mindig és mindenhol őket, ahova bet6eszik a lábuat? Kínaiból is van mára a világ minden pontján,, meg más nációból is, de ilyen velük szemben nincs!
Így elég szánalmas átugrani a zsidók felelősségét ebben a kérdésben és azt mondani, hogy a másik a hülye! Mindig? Mindenhol? Ráadásul ők gerjesztik, mert ez is a jellemük sajátja, az áldozatn ak beállítása önmaguknak! Aztán ha nincs elég antiszemitizmus, akkor majd hazudnak, meg kiforgatnak valamit, mint ez a szar Puzsérné, Kövér esetében ezekkel a hajuknál fogva előrángatott műbalhéival!

cicmen 2020.06.08. 06:15:19

@Gery87: És tudod mi a vicc? Ha így is lenne, akkor is ugyanolyan hülye, buta, nyomorult gyűlölködő, puruttya, proli szar életfelfogásotok lenne mint most, mert semmit nem tudnátok tenni ellene................................

Persze, ha kivonnátok a kultúrátokat, akkor csak a bőgatya, meg a fütyülős barack maradna mi?
Mostanában rögögtem szarrá magam, hogy Orbán megnyeste a libsizsidó színházi, meg MTA faszomtudja mit kutató kipák támogatását, de egyből volt beszarás, veszélybe került a kö9nnyű megélhetés!
Ti döglenétek éhen, nyomorult paraziták, és ezt tudjátok, tőlünk elmehetnétek innen a büdös picsába!

cicmen 2020.06.08. 08:05:46

@Gery87: Bőrgatyázásra visszazsidózni az egy jó módszer vagy mi?.....................

"Amilyen az aggyonisten, olyan a fogaggyisten! "Majd még az ilyen tahó paraszt megnyilvánulások után ti fogtok illemtanórát tartani?!
Pontosaqn, hogy jó módszer, ti a szépszóból nem értetek keményen vissza kell utasítani az ilyen szar pofátlanságoat!

cicmen 2020.06.08. 08:11:50

@Gery87: s ugyanolyan hülye, buta, nyomorult gyűlölködő, puruttya, proli szar életfelfogásotok lenne mint most, mert semmit nem tudnátok tenni ellene....

Nézd csak meg hogy ki gyűlölködik, ott van fent a Puzsérné idióta videója te szánalmas sutyerák!
Mit képzelsz, nem lesz rá válasz?
Hülye kis lúzer fostalicska vagy, itt van a poszt, itt van a videó, elmond mindent, te meg beszopatod magad ilyen gyökér érvekkel, amik az első körben megdőlnek?

csi szi 2020.07.04. 16:08:37

@Gery87: A lengyel (és ex-lengyel ukrán, fehérorosz stb.) nép esetében a zsidókkal való ellentétnek sok évszázados múltja van, a lengyel nemesi köztársaság befogadta a német területekről kiűzött (vajon onnét miért?) zsidókat, akik földbérlői, adóbérlői jogokat, kiváltságokat kaptak (pl. kocsmát csak ők üzemeltethettek), az egyszerű nép pedig mélységesen meggyűlölte őket (senki sem szereti az adószedőt, a nyerészkedő kereskedőt, az uzsorást). A zsidók szerint persze csak azért, mert a katolikus és ortodox papok uszították ellenük a "buta parasztokat". Hasonló állapotok uralkodtak a mai Kárpátalján is, amelyik magyar terület volt, Kölcsey Ferenc (igen, a Himnuszunk szerzőjének is van "antiszemita írása") vagy Bartha Miklós írásait érdemes elolvasni erről, vagy utánanézni, hogy ki volt Egán Ede. A zsidók és a keresztény lakosság között teljes elkülönülés volt, a zsidók is nyíltan kimutatták a gyűlöletüket a keresztény vallás iránt ezeken a területeken. Az említett kiváltságoknak köszönhetően igen gyors ütemben szaporodott a zsidó lakosság ezen térségben. Lengyelország felosztása után a cári Oroszország megkísérelte a zsidókat integrálni, azonban ez a zsidók teljes elutasítása miatt teljes kudarcba fulladt, ezután a cári kormányzat korlátozó intézkedéseket hozott ellenük, megtiltotta számukra a régi orosz területekre való beköltözést (kivételezettek azért voltak...), illetve a hatóságok elnézésével zsidóellenes pogromokra került sor többször és több helyen. Ezeket persze alaposan felfújták Nyugat-Európában, az oroszellenes propaganda részeként is. Ekkortól indult meg az orosz fennhatóság alá került területekről a zsidók exodusa Nyugatra, pl. Angliába főleg Londonba, majd Amerikába. Az osztrák kézre került Galíciából pedig főleg Magyarországra indult meg tömeges bevándorlásuk, gazdasági okokból (az osztrák hatóságokra nem lehet ráfogni, hogy üldözték volna őket).

Frederick2 2020.07.04. 18:38:49

@fundaluk: @cicmen: @a nagy hohohorgász: @José Luis Torrente Galván: @MAXVAL bircaman közíró: @Gery87:

Tisztelt Egybegyűltek! :D

Kezdeném egy KenyTheOne-idézettel! Idézem, mert mélységesen egyetértek vele!

"Trágárkodás továbbra sem ad semmit egy videóhoz, nő szájából még ocsmányabb. Szomorú, hogy egyre több hölgy hiszi azt, hogy alkalmazkodni kell a férfiak undorítóan mocskos nyelvezetéhez. Nem kell lányok… nem kell!"

Mondjuk az én esszéimben is találhatóak csúnya szavak, de csak módjával adagolva. Nőktől viszont tényleg illúzióromboló. Szomorú. hogy ma már értelmiségi nők számára önmegvalósító alternatíva lehet az, hogy lesüllyednek retorikában egy alkoholista proli szintjére.

A következő sorokat úgy írom, mint aki rendkívül belefáradt a Balliberális Network és a NER által generált hideg polgárháborúba, s ezért könnyedén támogatott minden centrumtörekvést. Ez nálam kezdetben volt az LMP, míg ki nem derült, hogy ballibek ők is. És a végén eljutott Puzsérig és a körülötte kialakult értelmiségi körig. Tudtam, hogy problémás a srác, több jele is volt ennek, de fogcsikorgatva nyomon követtem a munkásságát, toleráltam a hibáit, várva, hogy kinő belőle valami. Nem nőtt ki belőle semmi (a sokak által hivatkozott Sétáló Budapest is csak hosszú flashmob volt, a főpolgármesteri választás meghackelése, nem több), viszont egyre gázabb lett.

Megmondom őszintén: nálam ez a nő a végső érv arra, hogy Puzsért hagyjam a francba!

Szerintem iszonyat gáz, hogy Puzsér elvette Pottyondy Edinát feleségül. És nem azért, mert csúnyán beszél. Nem azért, mert hasonlóan, mint Robi, gyenge idegrendszerű, beteg lelkületű, szereplési mániás személyiség. A gyerek rendkívül szarul fog járni két ilyen beteges szülővel, egy roncs felnőtt lesz belőle. Persze, önmagában gáz, hogy Robika és Edinácska, most hogy van egy közös gyerek, és ezáltal egy óriási felelősség a vállukon, nem vonul vissza a közszerepléstől, és nem fordítja minden idejét egy egészséges gyerek felnevelésére, ehelyett a saját egójuk oltárán feláldozzák mind magukat, mind a saját gyereküket. Ez is gáz, de én most a centrumpolitika szempontjából nézem az egészet.

A Puzsér által képviselt centrumpolitika szempontjából Pottyondy Erika azért gáz, mert közszereplő. Egy bukott balliberális politikus, egy véleményvezérként tündöklő közszereplő és egyben Puzsér felesége. Mint Puzsér feleségét, összefüggésbe hozzák Puzsér centrumpolitizálásával. Összeillenek egymással, mint "két kicsi legó". Miért is baj Edina, mint Puzsér feleségének közszereplése? Mert
1, a balliberális politikát képviseli magánszemélyként;
2, a politikai ellenfeleit, legyen az fideszes, elempés, momentumos, emeszpés, dékás, mocskolja, minősíthetetlen stílusban;
3, férfienergiákkal dolgozik, semmi nőies nincs benne, verbálisan agresszív, rossz mintát sugároz a fiatal értelmiségi nők felé
4, a trágár, mocskolódó megnyilvánulása egyszerre idéz egy a testéből élő igénytelen cigánykurva, egy alkoholista lumpenproletár és egy a fegyverét elszántan szorongató redneck stílusát.

Vagyis: GÁZ! S mondom, többen összekapcsolják politikailag Puzsérral. Ő nem csupán a felesége, hanem politikai harcostársa. Kb. úgy, mint ahogy Dúró Dóra összekapcsolható férjével, Novák Előddel, politikailag. Nem csupán a magánéletben, hanem a közéletben is társak.

Puzsér folyamatosan karaktergyilkolja önmagát. S vele együtt a centrumpolitika esélyét. Ez a balliberális feleség, tartok tőle, még inkább hozzájárul az inflációhoz.

A részemről eltűnt a Puzsérba vetett bizalom. Egy gyenge idegrendszerű, beteg lelkületű, széthulló jellemre nem lehetséges építeni egy centrumpolitikát.

gyöngytyúk 2020.07.21. 21:13:59

@cicmen:...,,, Kunhalmi lófaszos táblával, csak lesz rajta helyesírási hiba is! :D... ..,, es ezzel esetleg nekiszalad az ajtonak is, mar csak megszokasbol is.. Kozkivanatra..))

gyöngytyúk 2020.07.21. 21:43:05

@Frederick2:.... kidagado nyaki erekkel, inas mellkasaval, tömpe orraval, rendkívül elonytelen kulsejevel erolkodik egy konyvespolc elott (há '... ercsük mink... /kacsint /.... Hogy ezzel reprezentalja -,, ertelmisegi,,..!!!!...es..,,, fasz es drog amit tulsagosan szeret.... ,, Pfej... Meg ragondolni is rossz, nem, hogy elkepzelni.. Aztan... csalafinta modon, gyenge stilusban probalja,,, ratolni, a pedo kaletat a kormany, a fidesz terfelere..nyilvan, nem sikerul tobb okbol sem, ... Es ez engem nem is erdekelne, csak undoritott ez a kisstilu, primitiv rossz szandek... Ez a szanalmas ravaszkodas... Puzser maradek reputaciojat teszi tonkre minden megnyilvanulasaval.. Ez a szerencsetlen. ambiciozus videki kiseger, aki azt hiszi, egyutt,, duborog,, a hidon az elefantokkal.. Mas sikon, de andy es palacsik analogia...

Frederick2 2020.07.21. 22:57:43

@gyöngytyúk:

"Puzser maradek reputaciojat teszi tonkre minden megnyilvanulasaval...."

Itt a lényeg. Önmagában ez a csaj, mint jelenség, nem érdekelne. Engem az zavar, hogy ez is belefér a Puzsér-féle CENTRUM-ba.

"Ez a szerencsetlen. ambiciozus videki kiseger, aki azt hiszi, egyutt,, duborog,, a hidon az elefantokkal..."

Szép megfogalmazása a jelenségnek. Puzsér farvizén. De legalább szült neki egy gyereket... Ez is valami. :P

BOL 2020.07.26. 00:00:34

@Frederick2: valami, csak önmagában kevés. nagyon pontosan írod, nem úgy tűnik, hogy a gyerekkel foglalkozna egyikük sem, egotripelnek, egymást erősítve. szóval nem csak kipottyantani kéne azt a gyereket.

Frederick2 2020.09.23. 21:58:48

@csi szi: Mert feszegeted, mi a centrum?

A politikai centrum mítosza
www.youtube.com/watch?v=FFytC4ODsTQ

Nem vagyok IG-fan, de ebben vannak okos gondolatok.

(Azért nem a Dean blogra küldöm, mert az a szarházi bannolt úgy 1 000 000 évre. Ugyanakkor erre azért mégis reagálni akartam. És ez a komment a témaazonosság miatt elfér itt is.)

Tblog 2021.09.01. 22:08:13

Mondjuk Kövérért pont nem fogok könnyeket ejteni... Ezerszer több vaj van a füle mögött mint bármelyik ex-momentumosnak.

Amúgy a nőnek van jó humora, csak amikor politikáról van szó, akkor van hogy túltolja a biciklit.

A város és a csillagok 2021.09.24. 22:27:22

@cicmen:

A röhejes és szomorú az, hogy te egy virtigli, jól hízott, tökéletes antiszemita vagy ezzel a szövegeddel amit itt leírsz, de nem tudod, hogy az vagy.

A "zsidók" (en bloc az összes, a beszélni nem tudó csecsemőkig bezárólag) az okai, hogy "irtják" őket az "őslakosok"? És mind meg is érdemlik? Az is aki még gyerek amikor kiirtják? Kollektív bűnük van? Létezik kollektív bűn???

Szuper, akkor megérdemled a büntetést a gyilkos nyilasok bűneiért, mert ők is magyarok voltak és te is magyar vagy, igaz??

Hányok az antiszemita fajtádtól. És nem, nem vagyok zsidó.

A város és a csillagok 2021.09.24. 22:35:58

Maxval Bircaman, te közíró vagy? Hol, mikor, milyen cikked, könyved jelent meg?

Emlékszem, olvastam tőled máshol antiszemita kommenteket. A magadfajta szokásos vádaskodása, hogy "a ballibeknek mindenki antiszemita, aki nem ballib".:)))

Hát tévedsz, kedves Birka. Ballib nincs csak liberális. A tisztességes emberek pedig nem azt nevezik antiszemitának, aki "nem ballib", hanem azt, aki antiszemita.

Mint te, meg "cicmen", meg "csi-szi", akik öntitek ide ide az antiszemita rágalmakat.

Nem tudom, hogy ilyen ostobák vagytok-e. hogy ezt mind el is hiszitek, hogy a "zsidók" (mintha ez egy homogén massza lenne, hogy zsidó) az "okai", hogy az "őslakosok kiirtják" őket, mert "uzsorások". (A szopós csecsemő is uzsorás akit a gödörbe lő az Einsatzkommando, ugye.)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.25. 09:28:31

@A város és a csillagok:

"olvastam tőled máshol antiszemita kommenteket"

Ez kizárt. Még sose voltam antiszemita.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.25. 09:29:25

@A város és a csillagok:

" A magadfajta szokásos vádaskodása, hogy "a ballibeknek mindenki antiszemita, aki nem ballib""

Ez szimpla tény. Nem éltél a 90-es években?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.25. 09:29:56

@A város és a csillagok:

" Ballib nincs csak liberális."

Ezt a ballibekkel beszéld meg szerintem...

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.25. 09:30:36

@A város és a csillagok:

" öntitek ide ide az antiszemita rágalmakat"

Mutass egy darab általam leírt antiszemita rágalmat akkor.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.25. 09:31:29

@A város és a csillagok:

" A tisztességes emberek pedig nem azt nevezik antiszemitának, aki "nem ballib", hanem azt, aki antiszemita."

Ez így igaz. De akkor ezek szerint a ballibek nem tisztességes emberek, ez a következtetés.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.25. 09:32:30

@A város és a csillagok:

"Nem tudom, hogy ilyen ostobák vagytok-e. hogy ezt mind el is hiszitek, hogy a "zsidók""

Sose hittem se zsidó, se nem-zsidó összeesküvésekben.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása