magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Vicces gágogás

Röhejes kifejezetten, amikor azok nyavajognak a humor miatt, akik szerint a szólásszabadság szent része akár a gyilkos gúny is. Emlékezzünk csak a liberális "törvényre", mely szerint a Charlie Hebdo nevű francia gusztustalan bulvárlapnak mindenben igaza volt, s mindenki hülye, aki szerint ez nem így van. Még fel is vonultak tömegesen Párizsban ezt kifejezendő.

Persze a mérce kettős. A ballib álláspont szerint pl. Bayer Zsoltot szigorúan meg kell büntetni, mert trágár, vele szemben viszont a szent szabadság jele trágárkodni.

Ami a mostani esetet, a budapesti főpolgármester KariGeri(nctelen)t illeti, senki se trágárkodott vele. A mém kifejezetten vicces.

A történetben egyetlen gusztustalanságot látok: hogy a kép közzétevője, a Fidesz budapesti szervezete utólag magyarázkodni kezdett. Miközben nem volt miért magyarázkodni. Sajnos még komoly liberális reflexek élnek a Fideszben.

KariGeri(nctelen) egyébként láthatóan kifejezetten örül a képnek, ezért is tette ismét közzé saját FB-profilján.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr5815903416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása