magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Biden aggódik

A hónap vicce: Biden elnök aggódik a Klub Rádió miatt. Próbálom elképzelni, s sehogy se megy. Röhej.

Egyébként: ha én a Fidesz illetékese lennék, mindent megtennék, hogy a Klub Rádió ismét frekvenciát kapjon. Ugyanis aligha van olyan média még, mely ennyire segítené a Fidesz kampányát, mint a Klub Rádió.

A Klub Rádió lényege: a ballib törzstábor folyamatos heccelése, hergelése, a fő közömség a kommentekben minden fideszest felakasztani akaró gyurcsányista kisnyugdíjas. Ez olyan szinten ellenszenves azonban mindenki más számára, hogy még a Fideszt nem különösebben kedvelő semleges szavazókat is elgondolkoztatja, nem kellene-e mégis inkább a Fideszre szavazni.

A csúcsműsor persze Bolgár Gyuri bácsi beszélgetős adása. Egy időben minden nap hallgattam, azóta csak időnként, mert már nem adott semmi újat, de máig mindig hatalmas élmény belehallgatni. Bolgár bácsi ugyanis abszolút profi keménykötésű liberális szakember a megmondológiában: mézes, békes hangon úgy képes hergelni, hogy sose lehessen megfogni őt. Sose mond semmi konkrétumot, mindig csak sejtet, de olyan hanghordozással, hogy a reakció halálbiztos. Nagyon-nagyon ritkán veszti el önuralmát, de akkor is képes magát türtőztetni.

Szóval nem csak budapesti frekvenciát kellene adni a Klub Rádiónak, hanem több regionálisat is. Feltételként szabnám, hogy ezentúl Bolgár bácsi műsora napi 5 órán át menjen.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr5616422754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney_2 2021.02.21. 08:25:56

Hát igen... most hogy már Heller Ágnes és Konrád György beszólásai nem tudják "egyben tartani a fideszes tábort", jól jönne az ilyen mocsok :) Addíg is ajánlom a fájt fülű közönségnek az "Örülünk Vincent" blog olvasását...

cicmen 2021.02.21. 08:55:54

A hónap vicce: Biden elnök aggódik a Klub Rádió miatt. Próbálom elképzelni, s sehogy se megy. Röhej.................................................

Sajnos nem röhej, természetesen a normális ember szarik rá, mert tudja, hogy Biddennek fogalma sincs a Klub Rádióról, ha nem lenne sík hülye, akkor is lenne ezer fontosabb dolga, viszont itt bár szánalmas módon előadva, de a hazai libsiknek üzenték meg, hogy velük vannak és a legocsmányabb formában is hajlandóak őket támogatni!

midnight coder 2021.02.21. 14:25:47

Bidennek a kínai chipek miatt kellene aggódnia amik irányítják. Lám, mégiscsak jobb volt a Brezsnyev elvtárs a tranzisztorokkal!

2021.02.21. 21:36:15

Nem hiszem, hogy valóban megszűnnek, valahogy vissza fogják sírni magukat. Ezenkívül, bár nem ismerem a nézettségi adatokat, nemhiszem, hogy jelentős véleményformáló ereje van ennek a médiának. Kb. 1000 ember hallgathatja, annak 70%-a fanatikus ballib értelmiségi, 30%-a fideszes, aki röhögni megy oda.

ulpius66 2021.02.22. 09:57:05

Mán az ENSZ Biztonsági Tanácsa is összeült a Klubrádió miatt.........
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása