magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Karikó

A Karikó Katalin narratívája az állatorvosi ló a ballib hülyeségre.

Íme a sztori lépései.

Első szakasz: a ballib propganda megpróbált Karikóból Zorbán által elüldözött tudóst faragni. Gyorsan kiderült: még Kádár alatt hagyta el az országot. Hát ez nem jött össze!

Második szakasz: Zorbán megsértette Karikót, mert nem nevezte nemváltó szivárványembernek, hanem asszonyságnak. Hűha, most Karikó meg fog sértődni, a ballibek oldalára áll emiatt, lehet még belőle akár közös ellenzéki listavezető is! Kiderült: Karikó nem sértődött meg. Na, ez se sikerült!

Harmadik szakasz: Karikó a jó járványkezelés, Zorbán meg a rossz járványkezelés. Most majd Karikó lerántja a leplet Zorbánról! Kiderült: Karikó nem ránt le semmin sehonnan, apró megjegyzései akadtak csak. A fenébe!

Negyedik szakasz: Karikó nem fog elmenni Zorbánhoz, mert ő független civil amerikai szakember és nincs szüksége a diktatúra támogatására. Kiderült: Karikó elfogadta Zorbán meghívását. Kezd kínos lenni!

Ötödik szakasz: oké, elment Karikó Zorbánhoz, de karakán módon viselkedett, a földbe döngölte Zorbánt, míg ő a tudományról értekezett a bunkó cigány paraszt Zorbánnak, Zorbán meg csak a disznósajtról beszélt. Zorbán összeomlott, megnyertük a 2022-es választást! Kiderült: kedélyesen beszélgettek, a disznósajtot is Karikó hozta szóba. Atya Isten, ez a Karikó egy fasiszta, nem kellene tüntetést szervezni ellene???

Szerencsére a munkanélküli amerikai állampolgár Bartus blogjára mindig lehet számítni, ő már megérezte az új idők szelét:

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9916567572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.05.21. 13:37:00

Na most ezzel csak az a baj, hogy a Bartus egy zs kategóriás firkász, a Karikó pedig egy világszínvonalon tevékenykedõ tudós. Egy ilyen kijelentés kb. úgy hangzik, mintha a csótány háborodna fel, hogy a házigazda túl sokáig van fenn esténként.

_Neville 2021.05.21. 23:39:22

Vicces ügy. Bár a tudományos eredményeinek nincs köze a politikai álláspontjához, de mivel az USA-ba ment, biztosra vették, hogy ballib. Hát az elég hamar kiderült, hogy nem igazán: az asszonyság se hatotta meg, a lányát is magyarnak nevelte, a disznósajt miatt se kezdett mucsai parasztozni... elég kellemetlen a csakafájzer kampány után, most már nem farolhatnak ki belőle azért, mert Karikó is náczi :D

Rodney_2 2021.05.22. 11:13:17

@midnight coder:

Bartusnál nincsen lejjebb

Indirekt bizonyítás (kind of) : a Vincenten egyfajta vátesznek tartják :)))
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása