magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Pedók és homokosok

Van-e kapcsolat a pedofília és a homoszexualitás között? Ez a kérdés jelent meg a magyar nyilvánosságban.

Nos, a válasz igen és nem is, attól függ hogyan nézzük.

De először is tisztázzuk a pedofília nem gyerekek iránti erőszakot jelent, hanem felnőtt által serdületlen gyerek iránt érzett nemi vágyat - a "serdületlen" szó nagyon fontos, mert aki pl. egy fejlett, serdült 13 éves lány iránt érez ilyet, az nem pedofil.

Olyan értelemben a két beteges nemi vágy - a pedofília és a homoszexualitás - között nincs kapcsolat, hogy egyikből következne a másik. Egy átlag homokost ugyanúgy nem érdeklik a kisegyerekek szexuálisan, ahogy az átlag heterót se.

Ami viszont érdekes: a pedofilok között felülreprezentáltak a homokosok. Egy amerikai tanulmány - Kurt Freund, Robin J. Watson - The Proportions of Heterosexual and Homosexual Pedophiles Among Sex Offenders Against Children: An Exploratory Study - szerint míg a teljes felnőtt lakosság körében a heteroszexuális-homoszexuális arány 20:1, azaz emberek kb. 95 % heteroszexuális, míg 5 %-a homoszexuális, addig a pedofilok között az arány 11:1, azaz a pedofilok 83 %-a heteroszexuális, míg 17 % homoszexuális.

Természetesen a pedofilok zöme így is heteroszexuális. Ezt mutatja a leleplezett gyerek elleni nemi erőszak statisztikája is: a gyerekek elleni szexuális bűncselekményeknél a lány:fiú arány 2:1. Ennek az aránynak a magyarázata: az elítélt elkövetők 85 %-a férfi (persze tudni kell, ezek zöme nem pedofil, csak az USA-ban a 14-17 évessel való szex is nemi erőszak bűncselekménynek számít, lásd 25 éves tanár bácsi és 17 éves diáklány).

Címkék: közélet
8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1616813834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Neville 2022.01.21. 11:26:30

Amúgy ja sokszor olyat is pedofíliának neveznek, ami nem az. Lásd az S. Pál sztori. Jogilag és erkölcsileg maximálisan védhetetlen, amit rábízott diákokkal csinált, de nem volt pedó, az összes érintett 16+-os volt a sztoriban, tehát nem serdületlen gyerekek.

Gery87 2022.01.21. 16:00:36

@_Neville:

Volt nemrég valami búlvár hír hogy a néhai nyuszis Henfnernek a felesége kivetette az implatátumait mert termsézetes akar lenni....mindegy....a lényeg hogy valami olyan szúrt szemet a cikkben hogy "nem akarja hogy rá izguljon a sok pedofil"....
35 éves.
Aki írta vagy elírta mert nem tud fordítani vagy elmebeteg feminista.

Gery87 2022.01.21. 16:02:18

szepito.reblog.hu/minden-mu-testreszt-eltavolittatott-a-lany---igy-erzi-magat-utan

"A lány 3 millió követővel rendelkezik, de ígyis azt érzi, hogy sok ember elpártolt tőle, mert nem pakolja ki magát az ismeretlen, pedofil rajongóknak.."

???
Ez hülye.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.01.21. 16:03:48

@Gery87:

Lassan a "pedofil" szó a "komcsi" és a "náci" szinonímája lesz mint általános szitokszó. Pl. amikor rosszat ebédeltél, azt fogod mondani "a mi ebéd pedofil volt".

Gery87 2022.01.21. 16:50:17

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Szóval:
Aki jobboldali az "náci"
Aki baloldali az "komcsi."
aki fiatal szép lányokra, nőkre izgul az "pedofil"?

Itt tartunk? Mert akkor tényleg kéne nyomni egy resetet mint Snake Plisken:)

_Neville 2022.01.21. 17:06:12

@Gery87: Amúgy ez az amcsi kálvinista-puritán szexuáletika hatása, ugye ott akkor is "pedofil" vagy, ha levarrsz egy csajt aki pár nap múlva lesz 18. Totál abszurd, de simán meghurcolnak érte.

Gery87 2022.01.21. 17:22:33

@_Neville:

Igen és 21 évesen ihatsz csak alkoholt, de 18 évesen meg lehetsz katona és ölhetsz embert, de lehet hogy sok helyen már fegyvered is lehet:)
De ez a nő messze volt a 18-tól és nem Amerikában írták róla.
Így duplán retardált az egész.

Lesz még Magyar Köztársaság 2022.01.21. 20:20:02

"Van-e kapcsolat a pedofília és a homoszexualitás között? "

Ha arra gondolok, hogy az LMBT - és a genderjogok védelmezőinek térfeléről rendszeresen születnek a pedofíliát relativizáló vélekedések is, akkor igen.

Az egyikből viszont nem következik a másik. A pedofil - amennyiben vágyait tett követi - nem föltétlenül vonzódik a saját neméhez - gondolok itt arra, hogy egy felnőtt férfi kiskorú fiút erőszakol meg. Lehet hetero, mert nemileg érett fiatalkorúval (nálunk 14-17 év közötti kor) még csak, de felnőtt férfival soha nem létesítene szexuális kapcsolatot. Nőkkel, transzvesztitákkal ugyanez. Vagy maximum biszex az illető.

Fordítva ugyanez.

A magyar törvényi rendelkezés szerint a 12 éven aluli gyermek minősül kiskorúnak, és a vele való szexuális kapcsolat minden esetben erőszaknak minősül, ami súlyos bűncselekmény. Akkor is, ha akár egy 10-11 éves, már menstruáló kislánnyal vagy ejakulációra képes fiúval, tehát biológiailag tulajdonképpen már megért gyerekkorú személlyel létesít nemi kapcsolatot az illető és még annak beleegyezésével is kerül rá sor. Kérdés persze, egy 12 év alatti gyermek esetében mi számít beegyezésnek, lehet-e beszélni valójában ilyesmiről.

A 12-13 éves kiskorúakkal létesített szexuális aktust a törvény megrontásnak nevezi. Ami szintén bűncselekmény, de már alacsonyabb a büntetési tétele. Ha jól emlékszem, a Fidesz alatt módosították úgy a jogszabályt, hogy a 18 év alatti fiatalokra ez már nem vonatkozik. Eszerint egy 14-17 éves egy 12-13 évessel büntetlenül létesíthet nemi aktust. Ha nem jól emlékszem, majd valaki kijavít.

A 14-17 év közötti személyek számítanak hazánkban fiatalkorúaknak. Velük beleegyezéses szexuális viszony létesítése minden minimum 14 évet betöltött személy számára legálisnak minősül. Tehát fiatalkorúak (nyolcadikos általános iskolások és középiskolás korúak) egymással is és 18 év feletti, felnőttkorú emberel is létesíthetnek nemi kapcsolatot. Utóbbi maximum erkölcsi aggályokat vethet fel.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása