magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Eurovízió

Tegnap volt az Eurovíziós Dalfesztivál nevű perverzitás második elődöntője.

Már az első elődöntő előtt tudtam: az ukrán versenyző mindenképpen tovább jut a döntőbe, bármit is ad elő. Így is lett, a keddi elődöntőn ez meg is történt, pedig a dal kifejezetten rossz.

Dehát az Eurovíziós Dalfesztivál mindigis politikai "verseny" volt.

S ahogy nézem a fogadóirodák tétjeit, az ukrán "versenyzőre" jár a legkisebb nyeremény, azaz ez a legesélyesebb a fogadóirodák szerint. A fogadóirodák meg ritkán tévednek nagyot, jobbak, mint egy átlag magyar közvéleménykutató - magam is dolgoztam ilyen cégnél, mármint fogadóirodánál, egy ideig, azaz belülről is láttam a működést.

Az Eurovíziós Dalfesztivál helyezései két egyenlő részből tevődnek össze: zsűriszavazatok és közönségszavazatok. A zsűri esetében nyilván biztos az ukrán győzelem, hiszen melyik zsűri merne "putyinista" lenni és mást hozni ki az első helyre?

Szóval még reménykedhetünk a közönségben. Hátha mégse Ukrajna fog ott nyerni. Bár én erősen meglepődnék ilyen "oroszpárti" fejleményen. Szombaton kiderül.

Egyébként tök mindegy, az ügy csak röhögésre alkalmas. Jelzi egy kontinens züllését.

az Eurovíziós Dalfesztivál jelképe a gyermekmegrontó szakállas nőimitátor

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr3417828725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Neville 2022.05.13. 08:01:27

Az Unibeten lehetett fogadni, ki lesz a magyar miniszterelnök: Orbánra 1,2 volt az odds, MZP-re 4 fölött.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.05.13. 08:38:37

@_Neville:

Profik. Én a bwinnál dolgoztam egyébként. Ritkán tévedtek. S ha mégis, akkor se nagyot.

Nevem senki. 2022.05.13. 15:02:00

Teljesen mindegy kire mennek a közönségszavazatok, csak küldjék az sms-t. Majd ők eldöntik kit akar a közönség. Majd ők eldöntik mit akar a nép. Nehogy már a népnek legyen bármiféle zenei ízlése! Majd ők azt formálják. Majd ők megmondják mi lesz a sláger.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása