magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

70 diplomata

A 80-as évek elejének Bulgáriájában volt egy Zsivkov-vicc (persze több is volt, de ez most releváns):

Repülőgépen utazik Zsivkov és Brezsnyev családostul. Zsivkov unokája odamegy az anyjához:

- Brezsnyev bácsi fingott - mondja a gyerek.

- Halkan, fiam - mondja az anyja -, meghallja a nagyapád, s be fog szarni!

E "nemes" hagyományt követi most a bolgár vezetés.

A távozó kormány, már beadva hivatalosan a lemondását, egyik utolsó intézkedése: 70 orosz diplomata kiutasítása az országból.

Hogyan is születhetett meg a döntés? Megnézték ki utasított ki az EU-ban a legtöbb oroszt: nos, Lengyelország 45 orosz diplomatát. Hát akkor nekünk többet kell, legyen 70!

az ideiglenes kanadai megszálló hatóság elnöke

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr7017869893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2022.07.01. 14:10:08

debrecennél kevés európai középváros szegényebb. lublin, konstanca, ploiesti, a havaslföldi királyi (craiova), moldvai jászvásár, várna, burgasz, plovdiv, rusze és pleven a 10 legszegényebb régióközpont az eurostat szerint. és debrecen a 11. a sorban. hátulról.

azt gondolná az ember, hogy a fekete-tengeri szabadkereskedelemből a román és két bolgár kikötő profitálhatnak. idegenforgalomból. amit ugye a háború jelen állása szerint az oroszok előtt lehet megnyitni. és van egy tippem, hogy frankfurti bankokban is ezt szorgalmazzák, mert nincs az a pénz, amit ukrajna ne tudna elnyelni. az egy fegyver és pénztemető. az emberáldozatokról nem beszélve.

tűz fal 2022.07.02. 11:47:32

Hetvenkedik a bolgár kormány.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása