magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

A Zorbán már megint elszigetelődött

Ez van: Zorbán elszigetelődött! Senki se hajlandó szóba állni vele, csak Putyin, a kínai pártfőtitkár, meg közép-ázsiai muszlim diktátorok!

Aztán lett az EP harmadik legerősebb frakciójuk. Pedig nem lehetett volna, hiszen a ballib szakértők elmagyarázták nagy részletességgel, mindent alaposan alátámasztva:

  • ez európai nácik utálják egymást, nem képesek együttműködni, hiszen vannak rossz, oroszpárti nácik és jó, ukránpárti nácik,
  • ha véletlenül sikerül is ideiglenesen a frakcióalapítás, alig lesznek tagjai, a legkisebb lesz,
  • ami biztos: Le Pen pártját Zorbán nem fogja beengedni, mert ők többen vannak a fideszeseknél, márpedig Zorbán saját magának akarja a frakcióvezetői pozíciót, ebből sose enged, mert reszket a hatalomért a kolostormalac!

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1518443353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megamovieboy · http://europeanphalanx.blog.hu/ 2024.07.16. 13:14:36

Ez még hagyján! De amikor a tehetetlen bábok egy tehetséges autonóm személy ellen lázadnak fel, abból még vicces dolgok fognak kisülni. Főleg, mivel semmiféle propaganda nem tudja meggyőzni az európaiak többségét, hogy egy háború Európa közepén jó és nem szabad neki véget vetni. Orbánnak csak a vasat kell ütnie és a magyarázat nélküli bábok támogatottsága egyre gyengül. Konkrétan a témához. A harmadik legnagyobb EP frakció egy másik jobboldali frakcióval való szoros együttműködéssel alapot ad a Néppárt leszalámizására. Márpedig köztudomású, hogy ennek Orbán a nagymestere. Csak itt nem személyeket, hanem tagpártokat lehet levagdosni a bálnáról.

jónévez 2024.07.16. 18:40:32

El, persze...

Amúgy tényleg elszigetelődött, de nem újdonság. Vannak ellenfelei, azoktól újra és újra elszigetelődik. Ezt mi a francért kell mindig leírniuk?
Ha én egyszer újságcikkeket írnék, akkor naponta le kéne írnom, hogy elszigetelődött Lenin?

MEDVE1978 2024.07.17. 17:12:54

Viktor folyamatosan elszigeteli magát és konfliktusokat teremt. Most ugyanazt a kisember barátja pózt igyekszik felvenni Európában, amit Magyarországon már eljátszott. Copy paste Trump (bár az eredeti mégiscsak OV volt). A baj az, hogy a kassza kulcsa nagyon erősen a mainstream kezében van, akiknek ugye tökéletes ellenfél Viktorunk. Mert hát mindent kielégít a nyugati zöld/szélsőbal/centrista szegmensben. Kelet-Európai, akire a nyugati polgár úgy tekinthet, mint a gonosz, fejletlen barbárra, míg ő már egy ennél magasabb szinten létezik, jobb, empatikusabb, humánusabb, demokráciaszeretőbb ember. No, ezt pont ki tudja Viktor elégíteni, amikor sokadszorra tolja le a gatyáját a vacsoraasztalnál és szarik bele a levesbe.

jónévez 2024.07.17. 21:11:58

@MEDVE1978:
Jujj. Még Trump is Orbán Viktortól tanul...
Bakker, ezt még el sem gondoltam...

jónévez 2024.07.17. 21:15:02

@jónévez:
A valóság ott lehet ezz el az Orbánnal (és picikét Zorro nézete is helyet kap) : ő bizony pont úgy kell az Uniónak, ahogyan van.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása