magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2014. április 10. 08:08 - maxval a gondolkodó birca

Ballib hisztéria

A magyar ballib semmit sem tanul és semmit sem felejt.

Ahelyett, hogy a választási vereség okainak elemzése kezdődne, azaz a válasz keresése a “vajon miért szavaz a nép így?” kérdésre, a hisztizés már be is indult teljes sebességgel.

Rossz a nép! Ostoba a nép!

Akkor majd felkelés fogja eltávolítani a “diktatúrát”.

Jön majd Európa és eltávolítja a gonosz felcsúti cigány “diktátort”!

S más hasonlók.

A demokráciát könnyű akkor támogatni, amikor a többség a te álláspontodon van.

Az igazi demokrata akkor is képes támogatni a demokráciát, amikor a többség nem az ő álláspontján áll.

Az igazi demokrata ilyenkor magában keresi a hibát: vajon miért nem őt választotta a nép? Személyes hibái miatt vagy esetleg rossz az, amit javasolt vagy más okok?

Az áldemokrata meg hisztizik.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr436004003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Novecento · http://novecento.blog.hu/ 2014.04.10. 14:06:54

Totálisan kiüresedett szellemileg a baloldal. Nincs mondanivalójuk, nincs elképzelésük, nem képesek válaszokat találni a társadalom valós problémáira. A sokadik kudarc után is ugyanazt akarják, ugyanott folytatni, amibe korábban belebuktak. Ez az emlékmű körüli hiszti, csak egy újabb öngól a sorban. A társadalom döntő része nem tartja problémának ezt az emlékművet, láthatóan csak néhány embert képes megmozgatni ez az ügy.
Elképesztően sok munka várna még a baloldalra, amit megpróbáltak elkerülni az utóbbi években, amíg saját magukkal voltak elfoglalva. Úgy néz ki, hogy most sem akarják elvégezni ezt a munkát, mert még mindig azt hiszik, hogy ez megspórolható. Hamarosan átlép rajtuk a történelem.

2014.04.10. 16:54:15

@novecento:

Az ún. baloldal megsemmisülése több mint 10 éve elkezdődött, amikor az SZDSZ-es "demokratákról" lehullt az álarc és elkezdték a globalista-cionista agymosást, a nemzeti oldal elleni totális háborút. Orrba-szájba nácizás, cigányok uszítása, buzipropaganda, történelemhamisítás. Nem jött be, a társadalom nem vevő erre, ennek ellenére a maradékuk ma is ezt csinálja, mert ennyit tudnak. Egyszerűen át kell lépni rajtuk, ártani már nem tudnak, változni meg nem fognak.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása