magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2014. május 08. 10:10 - maxval a gondolkodó birca

Eurovíziós dalfesztivál - második elődöntő

Ma - csütörtökön - lesz az eurovíziós dalfesztivál második elődöntője.

Sorsdöntő pillanatok.

15 ország képviselője küzd 10 helyért.

Málta, Izrael, Norvégia, Grúzia, Lengyelország, Ausztria, Litvánia, Finnország, Írország, Belarusz, Macedónia, Svájc, Görögország, Szlovénia, Románia a 15 résztvevő.

A homoklobbi újabb támadása lesz ma este: egy szakállas nő is indul. Egész Európa szervezkedik már Vlagyivosztoktól Grönlandig nehogy bejusson a döntőbe Ausztria homoklobbbista képviselője.

Mindenképpen tovább kell jutnia: Málta, Izrael, Grúzia, Lengyelország, Belarusz, Macedónia, Görögország, Szlovénia, Ki kell esnie: Norvégia, Ausztria, Litvánia. A többi mindegy.

A lengyel versenyző produkciója a legjobb, bár a jelenlegi politikai helyzetben kérdéses, hogy helyes-e Lengyelország támogatása. Nehéz ügy, mindenki döntsön lelkiismerete szerint!

Az első elődöntőben fölényesen győztek a keresztény erők. Az egyébként zeneileg tök átlagos orosz versenyzőt betoltuk a döntőbe. De most nem szabad a zenét nézni, itt az orosz versenyző helyezése egy jelkép lesz. Homoklobbista aktivisták az orosz énekesek szereplése alatt szivárványzászlót lengettek és fütyöltek, azaz itt komoly csata zajlik. Tehát ne engedjük semmiképpen az osztrák versenyző továbbjutását!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr146134952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igazi Ténytár 2014.05.21. 07:51:57

@Az első elődöntőben fölényesen győztek a keresztény erők. ... Tehát ne engedjük semmiképpen az osztrák versenyző továbbjutását!

__________
Ekkor pofára esést!

Pont a HIRESEN KERESZTÉNY, KATOLIKUS ÁLLAMOKBAN SZAVAZTAK RÁ!

Talán pont a hozzád hasonló über-kereszténykedő miatt...

en.wikipedia.org/wiki/Austria_in_the_Eurovision_Song_Contest_2014

Ireland*
Spain*
Italy*
Portugal*
Malta*

Georgia#
Greece#
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása