magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. február 21. 07:07 - maxval bircaman felelős szerkesztő

Hatalmas siker

Putyin oroszországi elnök magyarországi hivatalos látogatása hatalmas sikernek bizonyult. A magyar külpolitika 70 év óta először sikerágazat.

Magyarország végre nem vakon halad a csordával, hanem igyekszik önállóan saját érdekeit érvényesíteni a nemzetközi színtéren. 

Az a tény, hogy a NATO- és EU-tag Magyarország meg merte hívni Putyin elnököt hivatalos látogatásra az egész kontinensen, sőt azon túl is hatalmas pozitív reakciókat szült, a népek mindenhol tisztelettel említik Magyarország nevét. Természesetes fogvicsorgatás is hallatszik a háborús uszítók táborából, de pont ez a tény jelzi, hogy Magyarország helyes úton jár.

Magyarország most nyitott egy másik ajtót is, növekedett így a mozgástére.

Putyin pedig megtörte az oroszellenes atlanti falat, abba hatalmas réset vágott. Hatalmas siker ez az orosz nép számára is.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr227190807

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.02.21. 07:43:50

Ostoba, hazátlan seggnyaló, mi közöd mindehhez?
Foglalkozz a "bulgárokkal"!

Éhes ló 2015.02.22. 08:05:09

Nem értékelném túl buktor gesztusait.
Amíg az adósleveleinket nyugaton, usraelben tartják kézben, a brüsszelita komisszárok tetszés szerint leckéztethetnek meg magyarokat és önvédelmi képességeink a nulla felé tendálnak ez csak egy láncrakötött csontig éheztetett korcs kutya acsarkodása azok felé, akik két verés között enni is adnak neki némi moslékot.

empoftla 2015.02.23. 17:33:46

Egyetértek! Putyin hatalmas rétest vágott!
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása