magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. szeptember 28. 07:07 - maxval bircaman megbízott szerkesztő

A halálgágogás

A ballib gágogás utolsó idejét éljük.

Magyarország kezd végleg kiszabadulni a liberális elnyomás alól.

A 80-as évek végén kezdődött nagy liberális kulturális forradalom annak kezdeti sikerei után saját magát temette el. A magyar ballib hunvejbinek elhatározták a 80-as évek végén, hogy mindent eszközt bevetnek a magyar nép átnevelése és liberális példanemzetté alakítása érdekében. S valóban: nem ismertek pihenést, hanem éjt nappallá téve haladtak előre pokoli terveik megvalósítása érdekében.

Minden nem liberális vélemény, sőt minden nem eléggé liberális vélemény antiszemitának, fasisztának, horthystának lett minősítve. Ezzel persze a ballib megmondóemberek pont az ellenkezőjét érték el: terjedt az antiszemitizmus, a jobboldali radikalizmus, s az egyébként teljesen jellegtelen Horthyból – érdemtelenül – nemzeti hős lett sokak szemében.

Vallomással tartozom ezzel kapcsolatban: töredelmesen bevallom, hogy nagyjából 1995-ig egyetértettem a ballibekkel, magam is hittem komolyan, hogy az általuk vázolt út helyes.

A mai fiatalok el se hinnék, de a 90-es évek első felében az akkor 95 %-ban liberális magyar médiák még a nemzeti liberálisokat (pl. az akkori MDF balszárnyát) is fasisztának mondták, sőt Antall miniszterelnök is horthystának minősült.

Dehát – szerencsére – a liberálisok túltoltak mindent. Annyira erőszakosan romboltak és terrorizáltak, hogy a 90-es évek végére drasztikusan lecsökkent népszerűségük, 10 évvel későbbre pedig törpekisebbségi értékrenddé vált mondanivalójuk.

A magyar liberálisok utolsó reménysége a külföld maradt ezek után. 2010 után agresszív magyarellenes kampányba kezdtek, követelve, hogy a külföld döntse meg a “fasiszta” magyar kormányt. Az EU ezt eleve csak részben támogatta, így a fő támasz az USA lett volna.

Az USA azonban miután tett egy utolsó próbálkozást, látván a totális kudarcot, lemondott a további bevatkozásról és kiegyezett Orbánnal: a paktum lényege, hogy Washington nem fogja támogatni az erőszakos kormányváltást, cserébe viszont Budapest támogatja az USA külpolitikájának stratégiai elemeit (lásd: TTIP, iraki és afganisztáni agresszió). Ezt a paktumot jelezte többek között André Veesenmayer Badfriend ügyvivő sürgős hazapaterolása, majd a magyar belpolitikához semlegesen viszonyuló nagykövet kiküldése.

Ami az EU-t illeti, a menekültválság végképp megszüntette a magyar ballibek reményeit. A ballibek számára váratlan módon, az EU elárulta a liberális dogmákat, s gyakorlatilag ugyanarra az oldalra állt ebben a kérdésben, ahol Orbán is áll.

A kérdés természetesen nem csak magyar. Itt egy nagy esély nyílt meg, hogy az EU mégis megmenthető, azzal, hogy rothadt, liberális alapjait humanista értékekkel helyettesítjük.

Nem sikerült Európából ultraliberális Norvégiai Köztársaságot csinálni, s elfogadtatni az ateista, liberális álértékeket. A balliba haldoklik.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr177842726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexual Harassment Panda 2015.09.28. 17:48:45

Nem èrtem milyen nagy vàltozàsokròl beszèlsz.Euròpai szonten a nèmetek pontosan ugyanùgy vàrjàk a menekülteket mint eddìg.Igyanùgy özönlenek.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása