magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. október 01. 19:19 - maxval bircaman megbízott szerkesztő

Azok a szerencsétlen civil áldozatok

Döglenek szerencsétlen civilek, mint a legyek.

Oroszország még csak második napja folytat hadműveleteket Szíriában, de a liberális médiákban már meg is jelentek a civil áldozatok, nyilván terhes anyák és kisgyerekek (pont olyanok, mint akiket a fasiszta, cigány Orbán bérrendőrei  támadtak meg ok nélkül Röszkén), akik a vérszomjas, hatalommániás Putyin miatt haltak meg.

Szerencsére eddig a nyugati katonai akciók miatt egyetlen civil sem halt meg se Szíriában, se Irakban, se Líbiában, se Afganisztánban, se máshol. Így tegnap óta jelentek meg a térségben az első civil áldozatok.

Civil áldozatok nyugati katonai akció miatt utoljára 1999-ben voltak, a Szerbia elleni humanitárius akció alatt. Ezt a NATO akkori szóvívőjétől tudom. Persze ő rögtön hozzá is tette, hogy ezek sajnálatos járulékos áldozatok, melyek nélkül sajnos nem vívható ki a világon a demokrácia, a liberalizmus, s az emberi jogok feltétlen uralma. Azaz gyakorlatilag büszkék lehetnek ezek a halottak, hogy a jó ügyért haltak hősi halált. Sajnos ugyanezt most nem mondhatják el magukról az orosz bombázások áldozatai: ők a KGB-ortodox-antiliberális-rémuralmi-kommunistafasisztavallásifanatikus-imperialistaantidemokrata hatalmi érdekekért halnak meg.

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr917877644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Hyde 2015.10.01. 20:14:50

Először is. A terroristák civilek, ugyanis nem egy állam hivatásos, reguláris hadseregének a katonái.

Másodszor is. Aki nem az Asszad kormánnyal van, az az Iszlám Állammal van.

maxval bircaman megbízott szerkesztő · http://bircahang.org 2015.10.02. 05:32:45

@charlieharper:

Igen, ő az ateisták kedvence. A keresztények viszont minimum gyanakodva figyelik viselkedését.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2015.10.02. 08:23:58

@Mr. Hyde: Nem egészen. Asszaddal szemben van egy nálunk nem nagyon emlegetett másik szervezet, amit a helyi szocializációt, vehemenciát és történelmi rutint alapul véve ellenzéknek nevezhetünk. Nos ha azok nem volnának, akkor Asszad már eltaposta volna az ISIS-t.
Ennek fényében már jobban értelmezhető, hogy az oroszok beavatkozásának miért is nem annyira örülnek a "művelt" nyugaton. Az oroszok ugyanis szeretnék felszabadítani az egyetlen vezetésre alkalmas személy energiáit, hogy legyen esélye rendettenni Szíriában, ellenben az amerikai látszat légicsapásokkal, amelyeknél katonailag és lehetőségeiket figyelembevéve egyszerű fapuskás csoportok nagyobb eredményeket értek el (kurdok). A rejtegetett cél pedig jenki részről a káosz fenntartása a térségben, míg orosz részről - nem igazán titkolva - a nyugalom megteremtése, mert nekik meg az az érdekük.

Húsleves 2015.10.02. 08:37:27

@maxval bircaman megbízott szerkesztő:
Birca, attól hogy valaki ateista, nem hülye. Ez a pápa akkora műmájer, hogy szégyen. Amerikában nem a mexikói kerítésről pofázott, hanem arról, hogy nem tetszik neki, hogy mi itt Európában nem akarjuk befogadni a menekülteket, akiket azok bombáztak le, akiknek keresztcsontig benyalt a szent pápa. Az a színjáték a hozzá szaladt menekült gyerekkel meg már egyenesen röhej. Utoljára Michael Jackson játszotta el a romániai koncertjén, hogy a biztonságai őrökkel védett kerítésen bemászott hozzá egy rajongó kisgyerek, már az is röhej volt, nemhogy ez. Abban az országban, ahol a rendőrök vízipisztojjal hadonászó gyereket lőnek le, a sokszorosan megerősített védelemmel ellátott Első Műmájer Pápához csak úgy benyomul egy gyerek, hogy mindenki láhtassa "a csodát".
Ezt nem az "ateisták" hiszik el, hanem ugyanazok a nemzetellenes, gyűlölködő, idomított állatok propagálják, akik januárban még "Je suis Charlie"-ként uszítottak ugyanazok ellen, akiket most az ő áldott jó lelkükkel ránk akarnak erőszakolni.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása