magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. január 08. 15:15 - BircaHang Média

Cameron és Orbán

Kialakulóban van egy cseh-lengyel-magyar-szlovák antibrüsszelita blokk, ez nagyon jó hír.

Az EU távlati célja az egység, azaz abszurdum az egyes tagállamokat külön kezelni, ahogy ezt most Cameron akarná. Ha pedig tényleg ezt akarja az egyik magország (Anglia), akkor a periféria ebbe esetleg bele is egyezhet, ha kap cserébe valamit.

Jelenleg Lengyelország ellen koordinált brüsszelita támadás van folyamatban (mértéke sokkal nagyobb, mint az Orbán elleni hasonló akciók), s a lengyelek bizony hajlandók lesznek a támadás leállításáért cseréne megadni Londonnak azt, amit akar. S a lengyel kormány maga mellett tudhatja Csehországot, Magyarországot és Szlovákiát, sőt valószínűéeg Horvátországot és Szlovéniát is. (A szlovén nép épp most decemberben törölte el népszavazáson a márciusban bevezetett egynemű "házasságot" hatalmas többséggel, azaz ezzel jelezte: az eddig keleti mintaállamnak számító Szlovénia sem hajlandó meghajolni a brüsszeliták előtt.)

Viszont hozzá kell tenni: ha megbomlanak az alapok, vége az EU-nak. De jelenleg talán ez a kisebbik rossz.

Nem engedhetjük meg egy liberális, antihumanista, háttérhatalmista EU-szuperállam létrejöttét, ezt a szörnyet agyon kell verni még kölyökkorában! Egyébként egy keresztény alapú, emberközeli EU-szuperállammal semmi gond, azaz nem a nemzetországi különállás a cél, ez csak eszköz lehet. A végcél az EU liberális alapjaink lecserélése humanista alapokra.

Ismétlem: észre kell venni a lényeget: kialakulóban van egy cseh-lengyel-magyar-szlovák antibrüsszelita népi blokk, s ez nagyon jó hír. Valójában ez az utolsó esély az EU megmentésére.

Orbánnak most nagyon észnél kell lennie, mert jelenleg esély van, hogy Londont fel lett használni a népek érdekéért vívott kontinentális harcban.

Itt most Merkelt és Cameront kell lassan egymás ellen fordítani. majd mindkettőtől kikövetelni engedményeket. S ez el is érhető ravasz, ügyes kelet-európai politizálással.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr288251782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sexual Harassment Panda 2016.01.08. 21:54:04

Nem èrtek valamit.
Ha annyira rossz az eu, mièrt nem lèpünk egyszerűen ki az eubòl??

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.01.09. 07:28:57

Az EU eszmeiségének pozitív része EU nélkül is működhet, tehát nem igazolja saját magát. Ami nem működhet EU nélkül,az gennyes dolog. Annyira, hogy nem is hangoztatja egyik valóban érdekelt sem, helyette jönnek a lózungok, hogy meggyőzzék a hülye tömegeket. Azért van rá szükség, mert a tömegek adják a "demokratikus" szavazataikkal a támogatást saját halálos ítéleteikhez. Ezért kell sok hülye, ezért kell hozzá demokrácia, ezért kellenek tömegmegmozdulások, meg értelmetlen semmitmondó pótviták a még működő agykapacitások lekötésére.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.01.09. 08:14:54

@Sexual Harassment Panda:

Mert nem annyira rossz. S mert az időzítés nagyon fontos.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása