magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2017. március 08. 07:07 - MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes

Üzleti tervem

Ha vállakozó lennék, már megépítettem volna agyatlan turistáknak az IDEÁLIS ÜDÜLŐHELYET. A neve: FIVE PLUS ONE STARs LAST MINUTE BEACH lenne.

Mindegy hol lenne, lehet mondjuk valahol a magyar pusztán is akár.

Egy nagy víztározó az alap, az egyik oldalon egymást érnék a szállók, a másik oldalon tükör lenne, hogy az üdülővendégek lássák, ez a végtelen tenger. Minden szállóban lennének éjjel-nappal mosolygó alkalmazottak (drogosokat alkalmaznék). Lenne svédasztal a legszarabb alapanyagokból, de látványosan elkészített és felszolgált ételekkel.

Lennének mechanikus cápák, dinoszauroszok, ballibák, stb.

A szállodák előtt ott lenne a szfinx másolata kemény műanyagból, mellette a Húsvéti Nyúl, valamint Stonehenge, s még pár ismert látványosság másolata.

A közeli repülőtérre érkező járatok órákig köröznének a levegőben leszállás előtt, így a turisták meg lennének elégedve, hogy távoli, egzotikus helyre utaznak.

Lenne sok program: transzvesztiták, homokos szépségverseny, pedofil est, s sok egyéb. A víztározóban a mechanikus bálnák időnként partra vetnék magukat, hogy az ökológiailag elkötelezett üdülők tudjanak kinek segíteni.

Van azonban egy baj... az ötletemet már megvalósították. Pl. a legfekapottabb egyiptomi és törökországi üdülőhelyeken.

Címkék: humor
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr5912319541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IT Knight 2017.03.08. 23:12:01

Egészen az utolsó mondatig az járt a fejemben, hogy na majd jól idekommentelem, hogy ilyen üdülőhelyből már sok van.

Így csak annyit tennék hozzá, hogy azért a fent leírtaknál sokkal gyengébb minőségű üdülőhelyeket reklámoznak luxusként.

Gerilgfx 2017.03.09. 15:49:15

hát igen, ezt már ellőtték, mint zrínyit a vaddisznó mellől
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása