magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Brumella is elment

Mive közismert, hogy a rettenetes Zorbán 2010 óta a magyar fiatalok 101 %-át elkergette az országból, íme egy ismerősön, Barna Brumella szívszaggató története.

Brumella 2006-ben végzett balneológia-média szakon a CEU-n. Azonnal el is tudott helyezkedni 550 ezer Ft bruttó fizetéssel, de ne feledjük, ez még a paradicsomi Gyurcsányi-kor volt, amikor a magyar életszínvonal a nyugati felett volt.

Aztán hatalomra került fülkepuccsal a fasiszta, cigány Zorbán 2010-ben, s immár a kormányzat eldöntötte, tönkreteszi a magyar bálna iparágat, így a demokrata érzelmű balneológus szakembereket elbocsátották! Brumella is az utcán találta magát, sőt kirúgás előtt két fideszes meg is erőszakolta őt, de a kézivezérlésű - egyensúlyaitól és balfékjeitől megtisztított - ügyészség félt eljárni az ügyben!

Ekkor Brumella ajánlatot kapott egy londoni cégtől. Azóta már senior balneológus ott, a fizetése 5000 font, szolgálati lakást kap, s minden nap sofőr viszi a munkahelyére, s így is csak heti 10 óra a munkaidő, de csak akkor kell bemennie, ha jó kedve van éppen.

Most a cég ki akarja nevezni Brumellát a cég budapesti képviseletének élére, havi 4 milliós fizetéssel, plusz kacsalábon forgó villa és Mercedes S650 szolgálati kocsi, de Brumella lelkiismereti okokból visszautasította, mert nem hajlandó egy városban élni az emberevő, csúnya Zorbánnal.

Címkék: politika humor
4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr4912486947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MaxVal BircaMan alszerkesztőhelyettes · http://www.bircahang.org 2017.05.11. 13:16:00

@CsipkeRózsa:

Igen, de én hamarabb találtam ki ezt a viccet, mint Pokorni. Mert az övé vicc volt szintén, nem kevert össze semmit.

IT Knight 2017.05.11. 20:09:54

Hat mondjuk havi 4 millioert talan en is elvegeznek egy ilyen balnaszakot a CEU-n es irnek disszertaciot a 32 ezer genderrol, ami allitolag mind letezik.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása