magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2018. november 10. 10:10 - maxval, a gondolkodni próbáló birca

Liberális Néppárt

Minden ellenkező fideszes híresztéssel szemben a tény az, hogy az Európai Néppárt egy liberális szervezet.

S mint ilyen szerves része, sőt fő alaposzlopa annak az európai elnyomó rendnek, melyet le kell bontanunk, ha túl akarunk élni. A Néppárt kidobandó a szemétbe, ezt húzzuk alá, eszközként jó lehet ideiglenesen, de semmi több.

Jó jel azonban, hogy a Néppárt tehetetlenül áll a kelet-európai nyomulás előtt. A nyugati néppártiak egy része titokban egyetért velünk, más része meg képtelen álláspontját győzelemre vinni.

Várjuk az erjedést a liberális rend másik oszlopában is, a Szocialistáknál is. Ott is van pár renitens párt - ismét mindegyik kelet-európai -, de a feladat ott nehezebb.

Közeledik a kurszki csata. A sztálingrádi már megvolt. S ők most Hitler... S ezt egyik kedvenc ballib publoicistám - aki tényeket elemez, nem a liberális nedves álmokat - is felismeri.

Címkék: politika
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr6814363293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Helga Beauty Salon. 2018.11.10. 10:57:55

Lófaszot liberálisok! Ugyanilyen szocialisták és zöldek is vannak és azok sem szocialisták, vagy zöldek. Ezek a globális háttérhatalom bomlasztóemberei akik minden oldalra beférkőztek, nem nehéz felismerni őket!
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása