magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Miért gonoszság a homokosság?

Nem, nem maga a homoszexualitás mint betegség. Hiszen maga egy betegség csak rossz, mivel az egészséges állapot hiánya, tökéletlenség.

Itt a megélt homoszexualitásról van szó, s különösen annak propagandájától. Hiszen még a megélt rossz is megérthető, ha rossz szájízzel, titokban követik el, hiszen ez azt jelenti: az elkövető tudja, hogy rosszat tesz, amikor tettét elköveti.

Ahogy a nyomorgó ember által elkövetett lopás is kisebb bűn, ha a tolvaj is tudja, rosszat tesz. S nagyobb bűn, ha büszkén teszi, sőt kitalál rá egy eszmét, hogy erre joga is van, azaz nem is bűn, amit tesz.

A nyílt, büszke homokosság ugyanez: a rossz nyílt megvallása, tudatos rombolás. Olyan, mint pezsgőt önteni a fürdőkádba és belefeküldni. Olyan, mint ételt pazarolni. Olyan, mint állatot kínozni.

Ezért ilyen fontos a manapság egyre nagyobb hatalmú homoklobbi narratívájának aktív ellenzése és gátlása. A nyílt rossz szótlan tűrése cinkosság.

Ugyanez igaz napjaink másik nagy nemi betegségére, a pedofíliára is. Csak annak elterjedettsége sokkal kisebb.

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9014972028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cycmen 2019.07.23. 09:52:47

Minden hülye buzit szeretettel várok egy öklözőzsíros kezelésre!

Cycmen 2019.07.23. 09:52:53

Minden hülye buzit szeretettel várok egy öklözőzsíros kezelésre!

Cycmen 2019.07.23. 09:52:54

Minden hülye buzit szeretettel várok egy öklözőzsíros kezelésre!

Cycmen 2019.07.23. 09:52:57

Minden hülye buzit szeretettel várok egy öklözőzsíros kezelésre!

Cycmen 2019.07.23. 09:52:58

Minden hülye buzit szeretettel várok egy öklözőzsíros kezelésre!

littke 2019.07.23. 17:07:06

Ha mas vagy mint a nagy tobbseg, azert nem kell szegyenkezni, sot lehetsz erre buszke is, azert hogy a megkulonboztetes ellen kialljal.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2019.07.24. 11:36:50

@littke: Nem kell szégyenkezni, de büszkeségre sem ok. Ez egy tulajdonság, ami ürügyén a homo-, és heterofóbok püfölhetik egymást. Talán azért, mert személyükben nincs valódi büszkeségre okot adó jellemvonás.

littke 2019.07.24. 15:26:48

@F.M.J.: Ismetlem, ha valaki buszke arra, hogy fogyatekosan is elert dolgokat, pedig ugy nehezebb, azzal kar vitatkozni. Szerintem a homofob dolog nem jelent veszelyt a tarsadalomra, nem terjed, es aki az, annak is kijar egy normalis elet, olyan mint manak. Szoval egyszer egy evben felvonulnak. Kit zavar az? Csak borzongok ha ragonolok a regi ertekredszerre, ahol komoly megkulonboztetes volt....

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2019.07.24. 18:35:13

@littke:
"egyszer egy evben felvonulnak. Kit zavar az? "
- Az, hogy felvonulnak egyszer, vagy akár többször is egy évben valakik valami értelmes dologért, nem zavar. Vonuljanak az olimpikonok nagyobb támogatásért, a diákok több táborozási lehetőségért, a kutyatartók futtatókért, a művészek kiállítótermekért, stb. A lényeg, hogy vannak társadalmi csoportok, akik valami tevékenység kapcsán megfogalmaznak igényeket. Hogy érthetőbb legyek, itt nem a melegekről van szó elsősorban. Van kollégám, aki meleg, de ez senkit sem érdekel. A gond az, hogy miközben ez részint senkit sem érdekel, másrészt csupán egy tulajdonság, így önmagában értelmetlen ezen tébolyogni, viszont rendkívül ellenszenves, hogy ezért mindenki másnak úgy kellene rajongania, mintha evvel érmet hoztak volna valahonnan a nemzet büszkeségére. Evvel az erővel jövőre rendezhetnének lúdtalpas, vagy gerincferdüléses felvonulást, mert bár az sem érdekel senkit, de az értelmetlen csim-bum cirkusz miatt bizonyára összeverődne annyi nyugalomra vágyó ember, hogy utána lehetne un. lúdtalpfóbokra köpködni.
Nem a melegekkel van bajom, hanem ezzel a degenerált majomhaddal, akik képtelenek az életben értékelhető eredményeket felmutatni, így a devianciájukkal akarnak érvényesülni. és abból megélni.

littke 2019.07.25. 07:51:56

@F.M.J.: Hat a melegek kozott jocskan talalni hires embereket. Szoval a felvonulast szeretik, en nem firtatom miert, talan azert mert meg nem olyan regen ezt titokban illett tartani es ebbol eleguk volt.

littke 2019.07.25. 07:52:04

@F.M.J.: Hat a melegek kozott jocskan talalni hires embereket. Szoval a felvonulast szeretik, en nem firtatom miert, talan azert mert meg nem olyan regen ezt titokban illett tartani es ebbol eleguk volt.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2019.07.25. 08:36:12

@littke: Szerintem egészen másról van szó. Maguk a melegek (szellemileg normálisak) viszolyognak ettől a retardált hisztériától. Nem én találtam ki, mint említettem ismerek többet is. A tiltástól és elutasítástól mára eljutottunk a "kit érdekel" állapotig. Evvel nagyjából le is lehetne zárni, és le is zárná minden normális ember. Csakhogy itt tudatos túltolásról van szó. Arról, hogy szándékosan kell feszültségeket gerjeszteni a társadalomban. Ezt amúgy elég jól alátámasztja az egész látványkép. Ugyanis nem évszaknak és helyszínnek megfelelő öltözékben sétálnak sokan egyirányba, hanem közízlést sértő deviáns viselkedést adnak elő botrányos öltözékben. Úgy tesznek, mintha a heterók amúgy ugyan ezt tennék, csak nekik sajnos eddig nem volt szabad. Normális helyekre szexuális beállítottságtól függetlenül nem léphetsz be hiányos öltözékben. Gyengébbek kedvéért ezt olykor ki is írják, pl. apátsági templom, kiállítóterem, temető, stb. Ugyan így elvárható lenne normáliséktól, hogy legyenek tekintettel más emberekre is. Ez a majomhad egy épkézláb emberben akkor is ellenszenvet ébresztene, ha nem melegek lennének, hanem ufóhívők, vagy akármi más, mert nem a szexuális beállítottságukról szól a dolog, hanem a személyes devianciájuk másokra erőltetéséről.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása