magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

A gyarmati adminisztráció nem lazsál

Amikor jön a központból az új divathullám, nincs mese, menni kell tüntetni, akkor is, ha az egésznek helyben semmi relavanciája.

A liberális médiák felkapták a néger rassziszta Black Lives Matter mozgalmat, manapság nem lehet az ember liberális celeb, ha legalább jelképesen nem támogatja az amerikai néger rasszisztákat.

Ilyenkor Kelet-Európában a háttérhatalmista liberális aktvisták nagy bajban vannak: csatlakozni kéne, hiába nincsenek nálunk négerek, csak pár egyetemi hallgató és vegyes házasságok néger fele, s hiába nem létezik négerellenes rasszizmus, menni kell tehát, akkor is, ha mindenki röhög aztán rajtunk.

A múlt hétvégen Szófiában is lezajlott egy 80-fős Black Lives Matter tünti. Kik szervezték? A legszófogadóbbak, egy Soros által finanszírozott homoklobbista szervezet.

Kis gond azért volt, csak 2 darab négert sikerült összetrombitálni, az egyik turista, szóval színfehér homokosok vonultak fel. Volt próbálkozás a cigány téma belekeverésére is, de a cigányok se jöttek lázba, így végül egy színfehér homokos volt kénytelen cigány zászlóba öltözni.

A legviccesebb, hogy a jelszavak 90 %-a angolul volt. Persze, minek is lefordítani, úgyse a helyieknek szól, hanem az óceán túloldalán lévő gazdáknak.

Csodálkozom mit lazsálnak Soros gazda magyar alkalmazottai, hogy hogy nem szerveztek még semmit? Azt hiszem, erre a negyedévre bónuszmegvonás lesz...

U. i.: Időközben jött a hír, a budapesti amerikai követség előtt 80-fős tünti volt, mely kifejezte szolidaritását a néger rasszizmussal. Szóval akkor mégis marad a bónusz.

Címkék: liberalizmus
32 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr8515752138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cicmen 2020.06.09. 06:39:18

Ezt javaslom mindenkinek megtekintésre.
Az itteni "széplelkeknek" meg üzenem, hogy nem a vlogoló személye a lényeges, hanem a mondandója.

www.bitchute.com/video/zr8UfrA0EPeb/

cicmen 2020.06.09. 06:45:40

Jól látod Birca, ismét csak a jól ismert "ismeretlen" globális körök játszmájának egy részletéhez van szerencsénk, megint a szokásos minden tüntetésen jelen levő hülyegyerekeket mozgósították!

Mr. Hyde 2020.06.09. 08:44:18

Az egész rasszizmus megközelítés félre viszi a dolgokat.
Az USA társadalmi egyenlőtlenségek miatt omlik összefele belülről, aminek a feketék diszkriminációja csak egy nagyon kevéssé meghatározó részlete.

Magyarán a jelenlegi kondíciókkal az USA társadalmi válsága akkor is hasonló ellenállást és káoszt eredményezne, ha rendőrök nem ölnének időnként néger bűnözőket, vagy nem is lennének négerek ott egyáltalán.

Mr. Hyde 2020.06.09. 08:46:11

Egyébként a "rasszismus ellen" címzett tüntetések pontosan azt a célt szolgálják, hogy "rasszizmus problémaként" kommunikálják azt a helyzetet, ami valójában kapitalizmus-probléma.

cicmen 2020.06.09. 09:36:27

"Amikor jön a központból az új divathullám, nincs mese, menni kell tüntetni, akkor is, ha az egésznek helyben semmi relavanciája."

Itt ugyan nagyon sötét mélyebb hátsó szándékok vezérlik ezeket a folyamatokat, de a divathullám meghatározás valamiképpen találó, hiszen ugyanúgy jönnek mennek váltakoznak, mint a ruhadarabok! Emlékszünk még, hogy nemrég mindenkit megbasztak a rendezők és dúlt a meetoo? Valahogy azt is átadaptálták a mi kereteink közé is, ugyanígy nem tűrtek semmi ellentmondást, ahogy most rasszista vagy, ha felvetsz némely kételyt a kis játékukkal kapcsolatban, úgy votál akkor egyből áldozathibáztató! Buzijogok, nőverés, esőerdők, atomerőművek vs. zöldenergia. mittomén...... szintén ugyanígy! Most hallani ezekről? A háttérhatalom és a kezéből evő ballib felforgatómédia kénye kedve szerint rángatja az arra hajlamos agymosott és született hülyéket!

sync 2020.06.09. 10:42:38

@cicmen: Ki is a fickó? Ismerős nekem. Észak-Korea által fenntartott csatorna?

cicmen 2020.06.09. 11:45:51

@sync: Tomcat a fickó, nem mintha nem tudnád, de pont a tefajtádra céloztam, amikor a mondanivalót helyeztem középpontba és nem a közlőjét! Ugyebár ő nem beszélt baromságokat, mint te, a koreai blődségeddel.

sync 2020.06.09. 11:50:20

@cicmen: Persze, Tomcat! Milyen blődségre gondolsz. A nyitóképen Pyongian Earth Station.

cicmen 2020.06.09. 15:51:16

@sync: Azt mondjuk nem is figyeltem., jár a kockacukor, viszont a mondanivalóval kapcsolatban a jelek szerint semm nem jött le, ha ez vot a legnagyobb élményed!
Egyébként mi a faszomnak használod ezt a tartaléknicket, szégyenled a pofád?
Van egy tippem, hogy ki vagy de pont leszarom, mert engem az írás tartalma érdekel, aki meg az egyik nickjén olyan gáz, hogy váltania kell, az a másikon sem lesz jobb! :D De azt csinálsz amit akarsz!

Gery87 2020.06.09. 23:50:37

A Sorosozáson kívül most egyetértek mindenben....ez egy nevetséges, sőt szánalmas esemény volt mindenhol.... szinte már a szekunder szégyenérzet befigyel....nekem kínos helyettük.

Értemén hogy "nem vagyunk rasszisták" és "együttérzünk"..jelzik ugye...de ki a fasz kérdezett? Kit érdekel? Mi közünk hozzá? Az emberek retardáltak...ez a legnagyobb bajuk baszki.

A legszomorúbb hogy a helyi problémákra nem lehet manapság ennyi embert összeverbuválni, de az hogy "Amerikában meg verik a négereket" az itt a kurva fontos és égető probléma, ez "menő"....ez fiatalos....lázadó....
Az ország szétlopása az mindegy, az ellen tüntetni nem menő....
Meg is érdemli ez az "ellenzéki" fiatalság hogy egy szemétdombot örököljön!

Gery87 2020.06.09. 23:54:32

@Mr. Hyde:

És ennek ellenére mégiscsak inkább a négerek hőbörögnek megint!
Ez erősen faji probléma, aminek szociális okai vannak....ők a legvédtelenebbek, kiszolgáltatottabbak....szegényebbek stb.
Egyszerűen ezt a munka alapú, öngondoskodó, protestáns társadalmat nem a feketéknek találták ki és nem is nekik kedvez....nekik egy erős szociális hálóval bíró erős állam kellene....a latinoknak is....

Mr. Hyde 2020.06.10. 07:58:42

@Gery87:

Pont arról beszélek, hogyha szociális okai vannak, akkor nem faji probléma.

Chileben is ugyan ilyen brutális zavargások voltak tavaly a "metró jegyár emelés" miatt, pedig ott nincsenek négerek.

Mr. Hyde 2020.06.10. 08:01:40

@Gery87:

15%-os, 40 milliós a munkanélküliség jelenleg az USA-ban...

Gery87 2020.06.11. 01:22:20

@Mr. Hyde:

faji probléma, mert abból fakad a szocializációs különbözőségükből és abból meg fakad a hátrányuk.....

Chile meg se érv se ellenérv....
zavargások mindenhol lehetnek, de az USA-ban most erősen látszik hogy kiket érint jobban....

Gery87 2020.06.11. 01:24:16

@Mr. Hyde:

És erre az a megoldás hogy szátbaszom másnak a tulajdonoát és fosztogatok?
Éhezik, nincs mit ennie? lopjon kaját (ne) de ezek laposTV-t meg márkás cipőt lopnak.....úgyhogy szimpla tolvaj vandál gecik.

Mr. Hyde 2020.06.11. 08:44:31

@Gery87:

Mindig az alsóbb rétegeket érinti a legjobban. A zavargások ugyanígy rongálásba, fosztogatásba torkollanak Szöulban, Párizsban és Thaiföldön egyaránt.
A rendszer rohad mindenütt, ezt a roncstársadalmat és vandalizmust èa kapitalizmus szülte meg mindenhol.

A pláza meg a márkabolt miatt aggódni nevetséges, szánalmas képmutatás.

cicmen 2020.06.11. 09:18:10

@Mr. Hyde: A pláza meg a márkabolt miatt aggódni nevetséges, szánalmas képmutatás............

Kocsikat is rongáltak meg és embereket támadtak meg! Ócska bolsi dumád van, ami a "gazdagok" elleni forradalomszerűségnek állítja be a patkánylázadást! Drogos niggerek és szélsőbalos, meg anarchista csövedékek támadják a közrendet és a társadalmi szabályokat!
Ha kiürülnek a plázák, meg a márkaboltok, akkor következnek a kisebb üzletek, meg utána a magánházak, aztán az egész bagázs megy a fára banánt zabálni, meg kőbaltával vadászni, mert nem lesz ahonnan kapják a segélyt! Jelenleg még terepjárókkal szállítják a lapostévéket a gyászolók, fene nagy bánatukban, meg az összetartozás és testvériség jegyében egyik nigger bassza pofán a másikat és tépi ki a kezéből a zsákmányt! Mindezt a drogos bűnöző megdöglésének jelszavával!

Mr. Hyde 2020.06.12. 09:31:07

@cicmen:

Bármennyire is örjöngsz, a helyzet az, hogy a "patkánylázadást" az amerikai kapitalizmus főzte ki magának.

A rendszer belső összeomlását most már semmilyen karhatalmi erőszak nem lesz képes visszafordítani és ez így van jól.

Gery87 2020.06.12. 16:38:18

@Mr. Hyde:

Nem a pláza meg a cpő miatt aggódom baszki, az vkinek a tulajdona, valakinek a kára lett. És valakit el fognak bocsátani, lehet épp egy feketét mert nincs üzlet amiben dolgozzon...
Mocskos csürhe.

"Mindig az alsóbb rétegeket érinti a legjobban. A zavargások ugyanígy rongálásba, fosztogatásba torkollanak Szöulban, Párizsban és Thaiföldön egyaránt."

És ez miért ad felmentést?

"A rendszer rohad mindenütt, ezt a roncstársadalmat és vandalizmust èa kapitalizmus szülte meg mindenhol."

persze, fogjuk rá a "rendszerre" hogy bunkó szar vagyok és tv-t lopok....mert lehet. Azzal majd lemond Trump....
A rendszer pedig összedől mert megkárosítottam egy bolttulajdonost...
hagyjuk már.

Gery87 2020.06.12. 16:40:52

@Mr. Hyde:

Így van jól? Persze, meg a kezed meg a bili...
És mi lesz helyette? Anarchista gettó államok?

Tök jó zavarogni meg lopkodni, egy ideig....ha az ember söpredék...de mi lesz később?

Mr. Hyde 2020.06.12. 18:10:47

@Gery87:

Középtávon káosz, válság és háború.

Hosszabb távon pedig nyilván egy egalitáriusabb társadalmi berendezkedésre lesz szükség, hogy az emberiség kikecmereghessen abból a civilizációs zsákutcába, ahova a kapitalizmus vezetett el.

Gery87 2020.06.12. 23:41:36

@Mr. Hyde:

Megmondom mi lesz: Előbb vagy utóbb szétkergetik ezeket az unatkozó lumpen sneciket a fenébe!
Addig nagy a szájuk amíg vki vissza nem üt...utána pislognak párat aztán a másodikra duzzogva hazamennek!

"Középtávon káosz, válság és háború."

Tetszene mi? A zavarosban halászni....kapargatnia a gesztenyét....aki támogatja az ilyen "felfordulást" az jellemzően úgy gondolja, akkor majd eljön az ő ideje végre....de jellemzően semmi ilyen nem lesz.

"Hosszabb távon pedig nyilván egy egalitáriusabb társadalmi berendezkedésre lesz szükség"

Akik ezt hangoztatják úgy gondolják a saját vagy mások sikertelenségének az oka hogy nincs elég jogi egyenlőség....
Valójában van, csak az emberek képességeik és lehetőségeik szerint nem egyenlőek, szomorú de ez van! ezt viszont nem lehet megoldani törvényekkel meg politikával....
majd akkor lesz jobb világ ha ezt belátjátok.

Gery87 2020.06.12. 23:46:01

@Mr. Hyde:

Egyébként meg azoktól várod a társadalmi és gazdasági változást akik márkás cipőt, ruhát meg egyéb háztartási és fogyasztási cikkekért törik be a karakatoakt és boltokat majd felgyújtják őket? ezekkel, akik leszarják a tulajdont a másik ember értékét? Előítéletesebbek és rasszistábbak azoknál akik ellen elvileg tüntetnek???
vicces....ja nem kurva gáz!!!!!

Mr. Hyde 2020.06.13. 08:26:44

@Gery87:

Az emberi egyének meghatározó képességei alapvetően a szociális viszonyok és az oktatás-képzés függvénye, így az társadalmilag javítható.

Persze egy olyan országban, amit a saját monopóliumai gyarmatosítottak és ahol nincsen szociális háló, megszűnt a társadalmi mobilitás ott előbb a fennálló rendet kell lebontani. Remélhetőleg erre sor kerül.

Ezt a konzumidióta, jóléti soviniszta hisztériát a kirakatok miatt aggódással kapcsolatban fejezd már be. Ez a hisztéria elég libsi tempó.

cicmen 2020.06.13. 08:27:19

@Mr. Hyde: Bármennyire is örjöngsz, a helyzet az, hogy a "patkánylázadást" az amerikai kapitalizmus főzte ki magának.

A rendszer belső összeomlását most már semmilyen karhatalmi erőszak nem lesz képes visszafordítani és ez így van jól............................................................................

Először is nem őrjöngök, nagyon is nyugodtan írom le amit olvasol, a súlyosabb szavak mindössze annak szólnak, ho9gy alacsony a felfogási faktorod és így próbálom feltörni azt a véleményburkot, amibe bebetonozódtál!
Nagyon a faszánál ragadod meg a helyzetet, mert ugyan egyértelmű, hogy ezt az amerikai kapitalizmus főzte ki magának, de ez után a tény után már semmi sem igaz! A nagy "forradalom" mellett nagyon nem körvonalazódik az áhított cél, hacsak az nem a totális anarchia, abban pedig a most őrjöngőknek sem lesz jobb, nem lesznek rendőrök, kifogy a feltört boltokból az áru és nem lesz olyan hüölye, aki újat nyisson, még kevesebb munka lesz, ezek miat megugrik a bűnözés és még a most konszolidált életet élő átlagamerikai élete is pokollá válik!
A szűklátókörű örömködésed másik szoimorú aspektusa az, hogy mindez6 az USA-ban történik, ami világhatalom és globálisan tart rendet és máshol kavar káoszt, amiben van jó is és rossz is, de nagyjából átlátható logika mentén és ha ez megszűnik, akkor abból még nagyobb káosz lesz világszerte!
Az a privát véleményem, hogy ezt az egészet sötét ereők szervezik a háttérből, viszont ezek a folyamatok precízen nem kontrollálhatók, így ebből csak baj lehet! Persze a világháborúkat is kirobbantották, azokat is el lehetett volna kerülni, a végeredénye azoknak is katasztrófa lett, nagyjából előre lehetett is látni és mégis megcsinálták és most is valami hasonló készül!

vergyula 2020.06.13. 08:49:31

@Mr. Hyde: "előbb a fennálló rendet kell lebontani"
Értem én, hogy - legalábbis szerinted - nemes a cél (kommunista utópia), ráadásul a cél szentesíti az eszközt. Azért észre kell venni, hogy az efféle rendbontásnak rengeteg áldozata lehet. Igen, akár a kirakatokat is említhetjük. Ha tönkretesznek egy boltot, azzal tönkreteszik a boltban dolgozók megélhetését is. Vagy ez egyfajta "Érjük el, hogy minél több embernek legalább olyan rossz legyen, mint nekünk! Akkor ők is mellénk állnak, és győz a forradalom!"-stratégia?
Ezek a huligánok nem egy igazságosabb társadalomra hajtanak. Inkább arra, hogy minél többet tudjanak profitálni a káoszból.

Mr. Hyde 2020.06.13. 09:36:38

@vergyula:

Az utópia az, hogy a jelenlegi társadalmi rend lényegi változások nélkül még hosszútávon fennmarad.

@cicmen:

A konszolidált életet élő amerikai átlagpolgárból mostanra már igencsak kevés van, tekintve, hogy a korporatív neoliberalizmus roncstársadalommá gyalulta azt az országot is.

Az USA politilai rendszere működésképtelenné vált.
Teljesen mindegy, hogy "drogos anarchisták" vagy "redneck ku-klux-klánosok" vezetetik a szövetségi állam elleni felkelést, a lényeg az, hogy egy meggyengült USA lehetőséget ad a világ népeinek, hogy fellélegezhessenek.

cicmen 2020.06.13. 10:02:06

@Mr. Hyde: Teljesen mindegy, hogy "drogos anarchisták" vagy "redneck ku-klux-klánosok" vezetetik a szövetségi állam elleni felkelést, a lényeg az, hogy egy meggyengült USA lehetőséget ad a világ népeinek, hogy fellélegezhessenek.............................................

A szokásos hőzöngő libhsi túlzás! Mert vagy a klu-klx-klan győz, vagy a niggerek, vita lezárva ugye?
Meg a "világ népeinek a fellélegzése", mint gyönyörű vízió! Nem Lenint, meg Marxot kellene olvasnod, hanem történelmet, hogy a világ népei fellélegzés helyett hányszor kaptak még nagyobb lófaszt a seggükbe, mert mindig ez lett a vége!
Az USA undorító, de ha bukik, akkor jön a közismert hatalmi vákum (errl tudsz valamit? ) annak minden következményével, háborúkkal, feszültséggel, aminek a végn majd ugyanúgy megjelenik egy csúcsragadozó és ugyanott tart az emberiség, ahonnan elindult! Erről látom fingod sincs, csak a világ népei dumáig jutottál el! Megsúgom, hogy a világ népei abban a jó értelemben nem is létezik, ahogy te gondolod, a világ népei leszarják egymást, elveszik a másiktól amit tudnak, szemrebbenés nélkül kiirtják egymást az első adandó alkalommal, ha csak öt fillér hasznuk lesz belőle!

Mr. Hyde 2020.06.13. 10:09:02

@cicmen:

Mindig megér egy próbát, hogy a kapitalitalista parazitáktól megszabaduljunk.

Az világrendszer káosza a hegemón bukásával mindenképpen hasznos lesz, mert az atlantista globalizáció végét is jelenti és így egy hosszabb-rövidebb kaotikus időszak után megkezdődhet a pozitív alternatívák megvalósítása.

cicmen 2020.06.13. 10:47:06

@Mr. Hyde: Az világrendszer káosza a hegemón bukásával mindenképpen hasznos lesz, mert az atlantista globalizáció végét is jelenti és így egy hosszabb-rövidebb kaotikus időszak után megkezdődhet a pozitív alternatívák megvalósítása...........................................................

Persze, persze, persze! Csak az az egy a probléma, hogy a szálak a globális pénzügyi háttérhatalomhoz vezetnek , a szálakat az6ok mozgatják, akik kezében van a sajtó is!
Ők mozgatták az atlanti globalizációnak nevezett szart is!

Mr. Hyde 2020.06.13. 10:53:19

@cicmen:

Egyértelmű, hogy a finánctőke kulcspozícióit (amit nevezhetünk "pénzügyi háttérhatalomnak" is) kell elsősorban felszámolni.

Erre valók a gulágok.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása