magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Az álarcok lehullanak

Az Európai Buzottság Bizottság legújabb terve: az LGBTQIXYZABCWCSTB emberek jogainak védésétől fog függeni az egyes tagállamoknak járó összegek kifizetése.

Most legalább megtudtuk mit is jelent brüsszeliül a "jogállamiság" fogalom. Nos, a beteg nemiségű emberek rombolási jogát jelenti a családok, a gyerekek, a társadalom, a normalitás ellenében.

Az illetékes EB-biztos nyíltan ki is mondja: ahol a beteg nemiségű emberek érdekei nem érvényesülnek a brüsszelita szájízlés szerint, ott hiányoznak az emberi jogok.

Még, még! Csak egyre jobban lejáratjátok magatokat. Megmondom őszintén, azt még el tudom fogadni, amikor egy homokos, pedofil, stb. védi a beteges eszmét, hiszen ez egy természetes emberi ösztön, a neve önvédelem, de amikor normális emberek állnak ki az abnormalitás mellett, ott a baj sokkal nagyobb: ez ugyanis már nem puszta önvédelem, hanem gonoszság, rombolási szándék.

Nem gond egyébként, kőkemény vétó lesz, több országból is.

48 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr4816284506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vergyula 2020.11.16. 06:22:18

Mit jelent a sokbetűsök emberi jogainak védelme konkrétan? Mikor változott a második betű M-ről G-re? És melyik mit jelent? (a G talán gay)
Megannyi kérdés.

Mr. Hyde 2020.11.16. 06:55:58

@vergyula:

A lenyűgöző ebben az egészben, hogy már maga az intézmény sem képes számontartani az álta összefogott, képviselt identitásokat, mivel a lehetségesen meghatározható és így egymás mellé rendelhető részleges önmeghatározások száma végtelen kell legyen, hogy elkerüljék a "kirekesztést".

Ezért változtatták a nevüket "LMBTQ+"-ra, ahol a "+" a kategória nyitottságát jelenti, tehát fenntartják a helyet a most még nem létező, csak majd a későbbiekben meghatározásra kerülő partikuláris identitások számára.

Ez a halmazelméleti logika szerint annyit kell jelentsen, hogy a szexuális identitásokat jogilag egymásmellé rendeli kívánó mozgalom mindenféle összetett beállítottságot elfogad és magába foglal, kivéve természetesen a hagyományos nemi szerepekben megjelenő heteroszexualitást.

Ezért zsákutca ez a kezdményezés, mivel az univerzális jogegyenlőség helyett szexuális orientációk mentén bontja identitáscsoportokra a társadalmat amelyeknek egyéni mikro-szabadságokat kínál. Ezzel lényegében az általános szabadság hiányát palástolja, korlátokat jelöl ki és megosztottságot hoz létre.

Az identitáspolitika létfontosságú a jelenlegi rendszer számára, hogy elterelje a társadalmi problémákról a figyelmet.

A fonákja és egyben előnye ennek az, hogy a társadalmi problémák nem fognak megszűnni a szimbolikus identitáspolitizálástól. Sőt, minél kiterjedtebb az identitáskurzus, annál erőteljesebben és nyilvánvalóbban fognak a felszínre töri a rendszer ellentmondásai és immár nem lesz hatékonyan alkalmazható terelés, palástolás, hogy elfedje az.

Mr. Hyde 2020.11.16. 07:01:19

Egyébként kiválóan mutatja a rendszer katatón abberációba forduló eszmei kiüresedettségét, hogy a társadalom tagjainak önazonossága szempontjából a szexualitást tekinti meghatározónak, mindent abból indít el és arra vezet vissza.

Ezt még a fraud-i pszichoanalízis is súlyos fixációnak, mentális rendellenességnek értékelné.

vergyula 2020.11.16. 07:11:30

@Mr. Hyde: Lehetne mondjuk férfi, nő, egyéb. Persze lehet sok egyéb kategóriába tartozó kikérné magának, hogy egy kalap alá veszik másfajta egyebekkel.
De még az LMBTQ+ is jobb, mint felsorolni az ABC összes betűjét.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.11.16. 07:17:34

@vergyula:

A lényeg: rombolni a házasságot, a családot, megrontani a gyerekeket. Minden betű jelentáse ez végsősoron.

vergyula 2020.11.16. 07:22:21

@Mr. Hyde: "a társadalom tagjainak önazonossága szempontjából a szexualitást tekinti meghatározónak"
Ezzel nem teljesen értek egyet. Csak akkor van így, ha a téma a szexualitás.
A társadalom hajlamos az egyes embereket a "különleges" tulajdonságaik alapján meghatározni. Aki valamilyen szempontból kilóg a sorból, az meg lesz bélyegezve. Lásd: "- Jó ez az Elton John-dal. - Az egy buzi."
Az ABC-keverőknek pont ez az egyik nagy fájdalma. Azt szeretnék, ha a szexuális orientációjuk csak egy olyan kérdés lenne, mint mondjuk a hajuk színe.

Helga Beauty Salon2 2020.11.16. 09:54:31

@vergyula: Mit jelent a sokbetűsök emberi jogainak védelme konkrétan? Mikor változott a második betű M-ről G-re? És melyik mit jelent? (a G talán gay)................................

Valamelyik hülye buzi reggel felkelt és úgy döntött, hogy másfajta buzi lesz és nem olyan, amilyen eddig! Természetesen ehhez más jogok járnak, a felét már tudja, a másik fele meg majd kialakul és lehet basztatni az ostoba heterokat, ha ilyen jól tűrik!

Helga Beauty Salon2 2020.11.16. 10:09:46

"Az Európai Buzottság Bizottság legújabb terve: az LGBTQIXYZABCWCSTB emberek jogainak védésétől fog függeni az egyes tagállamoknak járó összegek kifizetése.
Most legalább megtudtuk mit is jelent brüsszeliül a "jogállamiság" fogalom. Nos, a beteg nemiségű emberek rombolási jogát jelenti a családok, a gyerekek, a társadalom, a normalitás ellenében."

Az EU-t teljesen túszul ejtette ez a sorosista libsi klikk és nem nyugszik, amíg le nem rombol minden értéket!

vergyula 2020.11.16. 10:11:03

@MAXVAL birсaman közíró: Tehát pl. egy leszbikus az említett romboló tevékenységekre született. Most esett le, mit jelent az eredendő bűn.

2020.11.16. 11:41:02

Nem teljesen világos, mi a valódi cél. Jól tudható, hogy a magyar-lengyel vonal vétózni fog más téren, aminek a végén megállapodás lesz. Én inkább egyfajta bnürokratikus káoszra gyanakszom, mint egy tervre.
Lassan ideje elkezdeni a kilépés hosszútávú tervét a V4-ekkel és a többi környékbeli EU-s országgal együtt.

ulpius66 2020.11.16. 12:33:43

Hát ez eddig is teljesen tiszta volt!

Az EU Bizottság bosszút akar állni a magyar és lengyel kormányon, mert más politikai elképzelései vannak, mint az EU vezetésének!

Mivel a sokszor emlegetett 7. cikkely alkalmazása szart sem ér, most kitalálták, hogy úgy tudnak bosszút állni, ha pénzeket vonnak meg, e két EU szinten szegény országtól!!!

EZ SZIMPLA POLITIKAI ZSAROLÁS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Természetesen egy célja van ennek a zsarolásnak, el akarják érni a magyar és a lengyel kormány megbuktatását, és olyanokat akarnak a magyarok, lengyelek nyakába ültetni, akik "nem akadékoskodnak" bólogató jános módjára mindent elfogadnak......ekkor bezzeg lesz pénz!!!!!!
(azt persze nem tudom az EU-t fel lehet-e jelenteni zsarolásért, mint büntetőjogi kategória..........)

ulpius66 2020.11.16. 12:37:00

Persze ez az egész zsarolósdi vissza is üthet az EU-ra!

Kíváncsi vagyok hány magyar család, magyar vállalkozók, magyar gazdák, magyar önkormányzatok fognak örülni annak, ha Magyarország nem kap pénzt az EU-tól, és így ők sem kapják meg a támogatást!!!!

LEHET, HOGY MEGNŐ AZ EU-T ELUTASÍTÓK SZÁMA?

2020.11.16. 12:37:14

@ulpius66: Értem, de közben te is látod, hogy ez nem fog menni. Vétó lesz, aminek a vége valamilyen köztes állapot. A kormányokat így sehol nem fogják tudni megbuktatni. Amúgy az EU amúgy is meglehetősen gyenge. A fő hatalom a tőke és a média kezében van.

Helga Beauty Salon2 2020.11.16. 12:37:23

@vergyula: Tehát pl. egy leszbikus az említett romboló tevékenységekre született. Most esett le, mit jelent az eredendő bűn...................................

Szerintem ideje lenne visszavinni ezt a problémát a négy fal közé, ahova való!
Miért kell ezt a baromságot hallgatnom, ha nem vagyok rá kíváncsi?

ulpius66 2020.11.16. 12:40:39

EZEK UTÁN A VILÁG LEGES-LEGTERMÉSZETESEBB DOLGA, HOGY A MAGYAR ÉS A LENGYEL KORMÁNY VÉTÓZ!

HA NEM VÉTÓZNAK, AKKOR AZÉRT NEM KAPUNK PÉNZET, MERT JOGÁLLAMISÁG!

HA VÉTÓZUNK, AKKOR MEG AZÉRT NEM KAPUNK PÉNZET, MERT NINCS ELFOGADOTT KÖLTSÉGVETÉS!
(mondjuk a második esetben egyetlen ország sem kap pénzet, nekünk meg ugye tök mindegy, hogy mért nem kapunk......)

ulpius66 2020.11.16. 12:42:57

A legédesebb persze az egészben az, hogy a SoroSS-csicska ballibsi sajtó ezt az egész cicót úgy adja el, HOGY A MAGYAR KORMÁNY, ORBÁN VIKTOR ZSAROLJA AZ EU-T!!!

Ügyes, naggggyon-naggggyon ügyes!!!! --- mondaná Kohn bácsi, az öreg zsidó......

Helga Beauty Salon2 2020.11.16. 12:46:17

@ulpius66:
Kíváncsi vagyok hány magyar család, magyar vállalkozók, magyar gazdák, magyar önkormányzatok fognak örülni annak, ha Magyarország nem kap pénzt az EU-tól, és így ők sem kapják meg a támogatást!!!!

LEHET, HOGY MEGNŐ AZ EU-T ELUTASÍTÓK SZÁMA?................................

Jó lenne ha megnőne, mert ez nem állapot! Mi köze a vállalkozóknak, a családoknak, az önkormányzatoknak a buzisághoz, a nekik járó pénzeket miért kötik ilyen feltételekhez?
Észre kellene venni, hogy az EU teljesen elhülyült és kilépni a faszba, mert amikor beléptünk, még ilyesmikről szó sem volt, nem tombolt a migráció és a befogadási cirkusz, nem a buzik voltak a fókuszban és úgy általában voltak távlatok és nem ez a szellemi nihil!

ulpius66 2020.11.16. 13:00:16

@Helga Beauty Salon2:

Sőt!

Képzeld el, ha a Patás 2022-ben nyer, akkor Magyarország 2021-2026 között egy árva fillért sem kapna!

MERT UGYE AZ TELJESEN VILÁGOS, HOGY ITTEN NEM JOGÁLLAMISÁGRÓL VAN SZÓ, HANEM ARRÓL, HOGY MAGYARORSZÁG ADDIG NEM KAP PÉNZET, AMÍG A PATÁS VAN KORMÁNYON!!!!

Ezt csak a hülyék nem látják!
(azt persze nem értem, hogy ekkor az EU vezetői mért nem eztet mondják????? így mindenki értené miről is van szó.....)

vergyula 2020.11.16. 13:25:16

@ulpius66: "MERT UGYE AZ TELJESEN VILÁGOS, HOGY ITTEN NEM JOGÁLLAMISÁGRÓL VAN SZÓ, HANEM ARRÓL, HOGY MAGYARORSZÁG ADDIG NEM KAP PÉNZET, AMÍG A PATÁS VAN KORMÁNYON!!!!"
Esetleg lemondhatna, sokaknak tetszene, és még pénzt is kapnánk. :D

vergyula 2020.11.16. 13:33:25

@vergyula: Persze kizárólag a magyar családok, magyar vállalkozók, magyar gazdák, magyar önkormányzatok érdekében.

ulpius66 2020.11.16. 14:12:04

@vergyula: "Esetleg lemondhatna, sokaknak tetszene, és még pénzt is kapnánk. :D"

... AZTÁN KI TETSZENE NEKTEK?

JÖNNE A KÖVÉR, A ROGÁN VAGY A LÁZÁR.....

NEKTEK MELYIK TETSZENE??????
(avagy tök mindegy kire savaznak a magyarok, ott fenn a magas EU-ban úgyis eldöntenék, hogy ki lenne a jó nektek....... EZ AZ IGAZI LIBERÁLIS DEMOKRÁCIA!!!!!)

2020.11.16. 15:18:31

Ennyire primitíve a világképetek. Ha Orbán Viktor tangába menne az Európai Tanácsba, akkor nem kérnék rajta számon a jogállamiságot?

HaD 2020.11.16. 15:23:14

Egy normál szervezetben a vétózó orbáncnak jan 1.-én újévi köszöntöként benyomnának vagy nyolc-tíz jogállamiságot sértö eljárást ha van ha nincs és ideiglenes intézkedésként meg is szavaznák(nem kell egyhangú döntés:))hogy a támogatásokat a 12-ed részeket SEM folyósítanák ennek a bandának(sem). Erre aztán jöhetne a hunxit:):)...de mivel ez egy bohózat a volt komcsi országok(a posztkomcsi elitjük kollaborálása mellett )leszedésére így nem ez lesz....na további görcsölést.

Helga Beauty Salon2 2020.11.16. 15:57:37

@Honóriusz: Ennyire primitíve a világképetek. Ha Orbán Viktor tangába menne az Európai Tanácsba, akkor nem kérnék rajta számon a jogállamiságot?.............

Milyen jogállamiságról van szó? Mit takar ez a kifejezés egyáltalán, mert törvényben sehol sincs leírva, pedig a jog már csak olyan, hogy le vagyon írva!
Pl. ezek a buzijogok sincsenek sehol, osztán meg a zEU akármilyen jogtárában pláne nincs klauzula a támogatásnak a buzijogokhoz kapcsolásáról! Na ki szarja itt loe a jogot? Szerintem az EU!
Ha meg primitívezel....hát azt is lehet, de monnyuk én nagyot röhögtemk, hogy részedről meg sikerült egy teljesen szellemileg zokni víziót prezentálni a tangás Orbánról! Nem apukám, Orbán államférfi, miatta ne aggódj, a te ballib politikusaid szuoktak idiótaságokat csinálni!

ulpius66 2020.11.16. 16:01:44

@MAXVAL birсaman közíró:

Nyilván de!

HA ORBÁN BUZI LENNE, MEG PEDOFIL, ESETLEG TRANSZNEMŰ ÉS "tangába menne az Európai Tanácsba" akkor igenis JOGÁLLAM LENNE MAGYARORSZÁG!

2020.11.16. 16:03:03

@Helga Beauty Salon2: Jogállamiság != buzijogok
Itt tudod, arról van szó, hogy Orbán a magyar választók egy részének legótvarabb kívánságát is teljesíti.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.11.16. 16:03:17

@HaD:

A helyzet olyan, hogy Orbán nem veszíthet ebben.

Miért?

Elsősorban azért, mert az EU-támogatások legnagyobb részét végsősorin a mo-i nyugatí befeketők kapják meg, nem az Orbán-kormány, így ha komolyan felmerülne a támogatások tényleges leállítása, ez ellen a német kormány lépne fel a leghatározottabban, mert ez a német tőkét érintené a legnegatívabban.

Másodsorban meg persze azért, mert az EU szervezet kaotikus és önellentmondó, nincsenek meg a világos döntéshozó mechanizmusok. A jelenlegi EU-s döntéshozás olyan kb. mintha az lenne a magar alkotmányos rend, hogy:
- a nagyobb városok polgármestereinek lenne egy közös szervezete, s csak akkor dönthetne a parlament bármiről is, ha előbb ez a szervezet konszenzusos döntést hozba arról, mit tehet a parlament,
- a magyar kormányfő csak koordinálhatna, meg ünnepi beszédeket modnhatna, de soha semmiről nem dönthetne, ez csak a parlament és a polgármesterek hatásköre lenne,
-a kormánytagokat nem akormányfő, se a parlament nem választhatná meg, őket az egyes nagyvárosok polgármsterei delegálnak visszavonhatatlan mandátummal 5 évre.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.11.16. 16:04:45

@Honóriusz:

Éppen az EB cáfol téged, hiszen kimondták: buzijogok = jogállam.

2020.11.16. 16:21:03

@MAXVAL birсaman közíró: Annak van baja a jogállamisági kritériumokkal, aki nem akarja azt betartani.

lobaszopiatej 2020.11.16. 16:24:48

Orbánnak nem tetszik, hogy a diktatúraépítést nem támogatja az EU.
Durciból elszabotálja a működését.

Nagyon fogják szeretni külföldön a magyart :)

A vírus nem is olyan fontos mostanság. Lesz pár öreg hulla, legalább nem kell nekik nyugdíjat utalni.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.11.16. 16:26:07

@Honóriusz:

Mondjuk mit szólnál, ha létezne egy Rendes Ember Viselkedési Szabályzat, melynek egyik pontja azt mondaná, kihogy köteles vagy átadni nekem a feleséged szexre?

2020.11.16. 16:27:47

@MAXVAL birсaman közíró: Nyilván szörnyűséges dolgokat követel az EU: tisztességes bíróság függetlenségét, a hatalmi ágak szétválasztását. Ezek nélkül minden hatalom a végrehajtó hatalom kezébe csúszik.

ulpius66 2020.11.16. 16:33:52

VÉGE A MESÉNEK!!!!

ORBÁN VÉGRE A SARKÁRA ÁLLT, ÉS ELHAJTOTTA AZT A RETKES EU-T A HALÁL FASZÁRA!!!

www.portfolio.hu/unios-forrasok/20201116/hivatalos-magyarorszag-es-lengyelorszag-meg

"Magyarország megvétózta az uniós költségvetési javaslatot a mai nagyköveti tanácskozáson a túl szigorú jogállamisági rendelet miatt – jelentette be Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár a Twitterén. A hírek szerint nem csak a magyar, hanem a lengyel nagykövet is hasonlóan szavazott.
A mai fejlemény alapján bizonytalan időre és kifutás mellett leáll az uniós költségvetési döntéshozatal. Csütörtökön várhatóan az EU legfelső szintjén, az állam- és kormányfők videókonferenciás tanácskozásán is megvitatják a kialakult helyzetet és a további lépéseket."

ÍGY KELL EZT CSINÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HaD 2020.11.16. 17:15:03

@MAXVAL birсaman közíró: igen ...erre mondtam hogy ha valóban el akarnák kapni a kukiját akkor mit csinálnának..de nem akarják igazán...bár nem tudom a hollandok svédek dánok franciák akik nem annyira élvezik hasznát Mo. kiárúsításának mennyire rugalmasak lesznek...a brittek töke is ezzel á töketlen ejuval lett tele ezért is dobiztak többek közt.

HaD 2020.11.16. 17:18:27

...megjegyzem ha arról van szó hogy hogyan lehet az ejun léket ütni akkor azorbán valóban nem veszíthet:):). A ruszkik meg röhögnek a markukban...és egy további fél évig nem dobják piacra a magyar posztkomcsi csürhe bünlajstromát....a hallgatás ára:):)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.11.16. 17:28:15

@Honóriusz:

Azt szeretné, ha az övék lenne a végrehajtó hatalom, a nép meg ezt ellenzi.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.11.16. 17:29:41

@HaD:

Lényegtelen. Ha az EU nem változik meg, szét fog hullani darabjaira. A mi célünk az agónia kibekkelése.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.11.16. 17:31:41

@HaD:

Biden győzelme eleve eldöntötte a játszmát: vége az EU-nak.

Helga Beauty Salon2 2020.11.16. 19:28:00

@Honóriusz: Jogállamiság != buzijogok...................................

Miért nem a normális emberek jogait kérik számon? Zsidó, cigány, néger, sittes, buzi védett alany, de a kiszolgáltatott munkavállaló, a bank által földönfutóvá vált család, a bűncselekmények áldozatai mehetnek a francba, abból senki nem akar botrányt csinálni, a megélhetési jogvédőknek nem ügy!

chrisred 2020.11.17. 05:24:49

Pedig eddig is egyértelmű volt. Ha válogatás nélkül a zsebedbe tömöd az adófizetők pénzét, azzal a kötelességgel jár, hogy nem rugdoshatod őket kedvedre, ha nem szimpatikusak neked. Nagyjából ezt jelenti a jogállamiság.

chrisred 2020.11.17. 05:26:23

@Helga Beauty Salon2: Teljesen igazad van, de akkor annak is nézz utána, hogy Európa melyik részén hiányzik legjobban az állami védelem a munkavállalók számára.

chrisred 2020.11.17. 05:28:24

@MAXVAL birсaman közíró: Nekem úgy tűnik, hogy két darabra kezd hullani: egy demokratikusra, és egy nagyjából tizedakkora pártállami berendezkedésűre, ami a PiSből és a Fideszből áll.

chrisred 2020.11.17. 06:03:37

@MAXVAL birсaman közíró: Szerintem a polgári berndezkedésű országokban az ellentétek abból adódnak, hogy a különböző helyzetben lévő emberek mást és mást szeretnének. De az nagyjából egyértelműnek tűnik, hogy mi az, amit nem szeretnének.

Helga Beauty Salon2 2020.11.17. 09:29:27

@chrisred: : Teljesen igazad van, de akkor annak is nézz utána, hogy Európa melyik részén hiányzik legjobban az állami védelem a munkavállalók számára..............................

Tudom,, hogy kelet! Az a bökkenő, hogy önmagától nem változik, ugyanis alapból gyarmatnak vettek fel bennünket az EU-ba, olcsó munkaerőnek, piacnak és a tehetségesek elszipkázására!
At EU gazdagabb felének tehát érdeke, hogy keveset keressenek akiket itt dolgoztatnak, ha maradnak, akkor úgy húzzák le őket, ha meg elmennek nyugatra, akkor a megspórolt képzéssel!
Ezzel párhuzamosan és ezért, a hazai munkavállalók, a kormány és a szakszervezetek kényszerhelyzetben vannak, mert a leromlott iparunk, a nyersanyaghiányunk miatt a saját lábunkon nem tudnánk még ennyire sem megállni, mint íy kiszolgáltatottan, ezért kényszerűségből elfogadják a jelenlegi helyzetet, nehogy elvigyék a nagy cégek a termelést Kínába, vagy a szomszédos "szegény országokba! Ördögi kör, de ez gazdasági kérdés és ha az EU egységesítené, vagy közelebb hozná a belső viszonyait egymáshoz és megregulázná a multikat, egyszóval ha tökös lenne, akkor sokkal jobb lenne minden! Ehelyett ezek a gumicsontok vannak napirenden, pedig ha belegondolsz, pl. a buziproblémába, akkor az is kamu, hiszen a "normáis" buzi elvan jól, nem akar gyereket örökbefogadni, nem kell neki külön klotyó, nem ír mesekönyvet gyerekeknek!----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
SZVSZ ez az egész, a globális gazdasági háttérhatalom műve, az oszd meg és uralkodj és ehhez találtak az EU-ban mindenre kapható kollaboránsokat, amiatt ez a helyzet!

chrisred 2020.11.17. 09:39:04

@Helga Beauty Salon2: Gyarmat voltunk, és a hatalmi elitünknek az az érdeke, hogy továbbra is az maradjunk. Ezért úgy alakítják a játékszabályokat, hogy az a lehető legkedvezőtlenebb legyen a munkavállalók számára.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása