magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Jövőlátás

Pár éve egy cikkemben megemlítettem Gattyánt. Csak példaként. A vicces: azőta ennek súlya lett. Íme az említés:

Óvatosnak kell lenni a nem politikai hírekkel is! Mondjuk azt olvasom, hogy Gattyán György be fogja zárni belvárosi luxusáruházát. Na most, ez a hír így önmagában teljesen alkalmatlan felhasználásra. Ki ez a Gattyán, liberális-e vagy fideszes? – ez az első kérdés.

Ha fideszes, akkor azt írom: íme még egy fideszes álüzletember, aki nem ért semmihez, s csak az Orbán-korrupció miatt dúsgazdag, Nem felejtem elmondani azt sem, hogy Gattyán kezdőtőkéje a pornó iparágból származik, azaz a nők megalázásából.

Igenám, de ha Gattyánról kiderül, hogy liberális, akkor mindez stornó. Ez esetben azt írom: a saját erejéből, kemény munkával gazdaggá lett nemzetközi hírű, elismert üzletember kénytelen menekülni Orbán diktatúrája elől, ezért zárja be az üzletét. A pornóról ez esetben hallgatok, s ha mégis előjön a téma, azt írom: ez nem sért törvényt, egyetlen nő sem kényszerből pornózik.

Egyébként ami a Gattyán-üzletágat illeti, sose értettem hogyan lehetett ez sikeres. Alapvetően a Gattyán-alkalmazottak (mármint csak a nők, akik mutogatják magukat) olyanok, akik pornózni nem akarnak, de a modell szakma meg nem elégíti ki őket anyagilag. (Mielőtt valaki beleszólna: igen, van kemény pornó is Gattyánéknál, de nem az a fő műfajuk.)

Szerintem nagyon kétségbeesettnek kell lenni ahhoz, hogy valaki pénzt fizessen azért, hogy megnézhesse egy láthatóan erősen unatkozó fiatal nő vetkőzését, amint ezt úgy hajtja végre, mintha napi 8 órás munkaidőben ülne egy hipermarket pénztárában. Lehet, hogy bennem van a hiba, de az ilyesmi engem nemhogy nem serkent szexuálisan, hanem fordítva hat: lebeszél a témáról.

Gattyán végülis nem a nőket zsákmányolja ki főleg, hanem az emberi hülyeség vámszedője.

Bár pornóval sosem foglalkoztam, a szoft erotikus üzletággal volt kapcsolatom egy időben. Akkor és ott döbbentem rá az üzletág belső ellentmondására, hogy kétféle modell van:

  • a profi modell, aki pénzért csinálja, ez viszont az egész fényképezkedést rutinná teszi, s a végeredmény előbb-utóbb egy unatkozó nő, bármilyen profi is az egész fényképezés, akin látszik a munkaundor: a fotómodellség ugyanúgy unalmas munkává változik idővel, mint minden más munka,
  • az amatőr modell, aki kedvtelésből vagy barátja-férje kedvéért modellkedik - ő természetes látvány, nem unalmas, de viszont ezt ingyen csinálja, azaz nem alkalmas üzleti modellként.

Manapság a neten persze van a kettő keveréke is: amatőrök, akik pénzt is kérnek. Ez azonban mindig csak zsebpénz, akkor is, ha az emberek mást hisznek.

az egyik legviccesebb, ma már nem létező pornó-paródia honlap: a Live Nude Cats

Címkék: közélet
17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9116810650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.01.19. 15:26:06

@Gery87:

Baromi jó volt. Teljesen normális macskafotók idióta, pornó-paródia szövegekkel.

Még egy hasonló volt: a Keresztény Fundamentalista Evagélikus Böngésző honlap. A szöveg szerint a böngésző:
- blokkol minden honlapot, ahol szex, pornó, erotika, nem-egyházi zene, viccek, tánc, szép nők, mosolygás, vagy bármi más vidámság van, ezzel a felhasználó számára marad a net 0,5 %-a, ahol azonban immár biztonságban böngészhet, félelem nélkül, hogy elkárhozik a lelke,
- szombaton nem engedi a rendszer a böngészést sehol, mert az Isten szent napja,
- ha bárhol a böngésző erkölcstelenséget észlel, automatikusan kommentel a felhasználó helyett, pl. "buzik, bánjátok meg bűneiteket!".

Boldeone2 2022.01.19. 19:04:16

Ez azonban mindig csak zsebpénz, akkor is, ha az emberek mást hisznek."

- Ne gondold , hogy csak zsebpènz! Óriási pènzek forognak meg a "test " ès szexiparban
A szociális mèdia új kapukat nyitott meg , a pornóval csak egy szűk kör keresett anno, most viszont bárki indíthat saját fizetős szexcsatornát
Az influencer hölgyek többsège is tulajdonkèppen soft erotikát nyom , ebből pedig magyar viszonylatban is milliókat\tízmilliókat kereshet èves szinten ha "ügyes"

Gery87 2022.01.19. 19:13:50

@Boldeone2:

Elképesztő valóban mennyi pénzt lehet ezzel keresni.
Ami nekem fura, sose értettem minek fizet valaki a pornóért, mikor a prostitúcióval szemben az van ingyen is.
Bionyára vannak speckó igények, de akkor is.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.01.19. 19:23:28

@Gery87:

Spéci igényekre még több az amatőr, ingyenes anyag.

Nem tudsz mondani olyan fétist, melyre ne lenne. Egyszer - pár éve - végig néztem a legtöbb fétist, s tén yleg minden létezik.

Szerintem a legviccesebb fétis a hang alapú fétis: a nő fel van öltözve és simogatja a ruhéjét, suttogva közben, s ennek a simogatásnak, sutogatésnak a HANGJA egyeseket felizgatja. Nem aseggét simogatja, a mellét, hanem teljesen normálisan. Sőt van aki sak suttog, nem simogat. Nem viccelek. Mivel nem számít pormónak, a YT-n is van sok ilyen: www.youtube.com/watch?v=cldYsxYDF48 egy példa www.youtube.com/watch?v=tw5hpv5XUck még egy

Egyszerűen van egy típus, aki a kurvákat szereti. Azt nyilván nem elégíti ki a szomszéd csaj amatőr produkciója.

Boldeone2 2022.01.19. 20:07:33

@Gery87: Van az online műsor , amit Gattyán világcège csinál, az egy platform ahol amatőr lányok pènzèrt vetkőznek, meg van a pornó , de ott is az " ingyenpornó " általában csak egy jól megvágott rèsz az egèsz filmből , ami ingyen van . A hardcore pornósoknak a filmrèszletek nem elegendőek , hanem vesznek egy membership- et maguknak , ebben pedig nagy üzlet van, de ha ha rákattint valaki egy ingyenes pornóra, előtte már több reklám oldal felvillan ...
Egy- egy nagy platform szerintem akár napi százmilliós nèzetsèget is elèrhet, mint a Pornhub vagy az Xhamster , ráadásul a covid válság mèg fel is futtatta az üzletet :
Az emberek fèlnek a valódi szexről, sokan karantènba kènyszerültek, a nők pedig könnyű ès gyors pènzkeresèshez jutnak , úgy hogy még az arcukat sem kell feltètlen megmutatni ...Van aki saját magáról gyárt pornót, ezt "árulja " a nagy platformokon keresztül . Az orosz nők ebben a legjobbak a világon esetleg a többi szláv Európa. Valódi " bombázók" is vannak ..

Ma már minden üzleti szolgáltatássá vált , mèg a társkeresès is , egy hatalmas globális üzlettè...
Az emberek illúziókat keresnek , ès ezt meg is adják nekik ..
Pl van az 50 èves átlag Joe , aki társtalan, jelentkezik a "Russian cupid " oldalonon , ahol majd egy "25 èves orosz modell" beadja neki , hogy szeretne vele kapcsolatba kerülni ..
Majd nèhány levèlváltás után egy nagyobb összeget kérnek tőle, sok hülye pedig fizet ...

fotelzsukov 2022.01.19. 20:25:11

2 hete olvastam:
nypost.com/2022/01/04/tv-star-stephanie-matto-stops-selling-farts-after-health-scare/
Es egy masik hasonlo "uzletasszony":
www.theguardian.com/technology/2019/jul/12/belle-delphine-gamer-girl-instagram-selling-bath-wate
---
Vilag proletarjai egyesuljetek! :)
---
PS: ... es ezek utan ne legyen az ember mizantrop? :(

Gery87 2022.01.19. 21:44:55

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Ez sima ASMR....persze a legtöbb asmr videós az csaj, és persze nem csúnya.
De ez másban is így van: mindenki szeret szép csajokat nézni, célzott szexuális gerjedelem nélkül is.

Gery87 2022.01.19. 21:49:43

@Boldeone2:

"A hardcore pornósoknak a filmrèszletek nem elegendőek , "

Ezek állatok, ha 5 perc nem elég, akkor nőt kell szerezni nem előfizetni videókra:)

"Az emberek fèlnek a valódi szexről"

Na ezt azért kétlem.

"Majd nèhány levèlváltás után egy nagyobb összeget kérnek tőle, sok hülye pedig fizet ... "

Nem is értem miért dőlnek még be ilyeneknek.
Ez olyan mint az afrikai milliomos akinek pénzt kell küldeni..

Gery87 2022.01.19. 21:53:06

@kovidmenekult:

Ja igen a cosplayporn picsa aki eladta a fürdővizét:)
Aki ilyen hülye az meg is érdemli hogy megfejjék ezek a picsák:)

Boldeone2 2022.01.19. 22:47:55

@Gery87: Egy rèteg bizony fèl. Gondolj csak bele, ma már nem csak az STD lètezik ,tehát az összes szexuális úton terjedő betegsèg, de mèg a covidot is átadhatja egy " könnyűvèrű nő" De, vannak olyan esetek is, hogy kirabolják, illetve , ha nős , megzsarolják az áldozatukat . A társkeresőkön is lehet ilyen "becsületes" hölgyeket találni , a "cèlirányos " oldalakon kívül ..

A 21. század " szexe " az online szex , illetve lesz is ( szerintem ) ott nem lehet elkapni semmit , illetve , nem èr senkit attrocitás ...
A másik nagy üzlet lesz - szerintem - a szexrobotnők\fèrfiak gyártása , ahol az emberek beprogramozhatják majd mit szeretnènek ...
A szexuális aranykor időszakán túl vagyunk már. Az pár èvtizede volt, azóta nagyot változott a világ ..
Engem nem érint a problèma , de nem irigylem a mai társkeresőket....

Gery87 2022.01.19. 22:58:27

@Boldeone2:

Nem hinném hogy értelmes nem paranoiás ember a covid miatt félne az együttléttől...védekezni is lehet.
Egészséges kapcsolatban gondolkodó épeszű férfi meg nem fogja az online kielégülésre cserélni a valódit.

Boldeone2 2022.01.20. 00:40:22

@Gery87: Egy èrtelmes ember eleve nem megy bele egy minden szempontból rizikós alkalmi kapcsolatba. A covid csak fokozza az óvatosságot , hiszen az ember nem szeret kockáztatni feleslegesen , bizonytalan örömökèrt cserèben . Èn biztos nem mennèk bele egy ilyen kapcsolatba, ha független lennèk akkor sem. Nem azèrt mert prűd vagyok , hanem mert most nem azt a világot èljük...

alöksz róz 2022.01.20. 11:11:45

@Gery87: "Egészséges kapcsolatban gondolkodó épeszű férfi meg nem fogja az online kielégülésre cserélni a valódit." - te férfi vagy?
na és éltél már hosszabb párkapcsolatban? :D

Gery87 2022.01.20. 14:58:24

@Boldeone2:

De nem minden alkalmi kapcsolat rizikós...miért lenne? ha hosszú távra tervezel azt egyrészt nem mindig tudod előre, másrészt tőle sem kérsz AIDS tesztet előtte:)
Semmivel nem rizikósabb összefeküdni valakivel a szexért, meg összefeküdni valakivel a 3 randi után...nem fogsz teszteket kérni ugyebár.

"A covid csak fokozza az óvatosságot , hiszen az ember nem szeret kockáztatni feleslegesen ,"

Ez marhaság.
Az emberek nagyon jól tudják hogy a covid nem egy pestis meg ebola hogy még toszni se lehessen.....ne idegesíts már ilyen ökörségekkel:)

Gery87 2022.01.20. 15:01:00

@alöksz róz:

csillámpóni vagyok.

Most nem arról beszélünk hogy párhuzamosan mi okoz örömet, vagy hogy 30 év után már unod a zasszonyt:)
Olyan hogy valaki kizárólag, önszántából csak online...olyan nincs. vagy ha van akkor beteg.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása