magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Vigyázz, Fidesz!

Egy dolgot mindenképpen szeretnék leszögezni: 1999 óta nincs pártom, s amikor volt, akkor se voltam soha egy pártnak se fanatikus híve. Mindig a saját elveim vezettek, bármilyen is voltak azok. Amikor liberális voltam, akkor se voltam fanatikus SZDSZ-pártkatona.

S azt hiszem, ez nem az én egyéni sajátosságom, sokan vagyunk még így ezzel.

Ami biztos: nekem egy 2009 előtti Fidesz semmilyen formában nem kell. Egy ismét euroatlantista Fideszre én szavazni biztosan nem fogok.

Az euroatlantista értékek ugyanis teljesen idegenek számomra, azok terjesztőire nem szavazok ezért. Kisebb rosszként se, "befogott orral" se. Az alapértékek esetében ugyanis nincs befogott orr, befogott orr csak másodlagos ügyekben lehet. Ha pedig euroatlantista értékeket akarnék, azok következetes képviselőire, Gyurcsányékra szavaznék. Szóval én fanatikusan euroatlantista ballibek és a szégyellve euroatlantista Fidesz között nem választom egyik oldalt se.

Nyilván a taktikázást és a kényszert megértem, de sajnos egyre inkább olyan jeleket látok, melyek ezeken túlmennek.

Remélem, tisztázni tudja még ezt a Fidesz április 3. előtt. Mert ha nem, akkor ezzel vesztették az én szavazatomat.

25 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr2417774742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tűz fal 2022.03.15. 07:48:43

Mik azok a konkrét jelek?

midnight coder 2022.03.15. 09:08:28

Nem hiszem, hogy a te szavazatod annyira sokat számítana, ezzel az antikapitalista középkorba és kommunizmusba visszarévedezõ dologgal meg kb. te egyedül vagy a "nép".

Orbán pedig elég jó érzékkel fordul arra, amerre a szél fúj. Ami egy politikusnál igen hasznos tulajdonság.

_Neville 2022.03.15. 12:13:23

A magyar kormány fő feladata elsősorban Magyarország érdekeinek képviselete, nem valami kijelölt segg (Moszkva, Washington, Brüsszel stb) elvtelen nyalása. Orbán eddig se volt Putyin seggnyalója, csak önálló magyar külpolitikát próbált vinni. Azok vizionálták ezt, akik el se tudják ezt képzelni, mert eddig terjed a horizontjuk, hogy mindig van egy aktuális nagy testvér, akinek mindenben meg kell felelni.

_Neville 2022.03.15. 12:14:59

Szóval ha te azért szavaznál rá, mert ugyanúgy szerinted is Putyin seggnyalója, csak épp szerinted ez jó, ugyanúgy tévedésben vagy, mint a vad atlantisták.

tűz fal 2022.03.15. 12:22:39

Te döntésed, de szerintem azért igen markáns különbség van egy olyan párt között aminek egyes döntései erősen megkérdőjelezhetőek, és azok között, akiknek első dolga lenne gyerekeket molesztáló buzikat rakni az óvodákba és befogadni fél Afrikát.

vergyula 2022.03.15. 13:36:26

@tűz fal: Na ja, az első egyik erősen megkérdőjelezhető döntése, hogy azt állítja a másikról, amit írtál.

tűz fal 2022.03.15. 15:22:57

@vergyula:
Az hogy nem tetszik az ellenzéknek a népszavazás az óvodai/iskolai gyerekmolesztálás témáról, elég nyilvánvaló beismerés. Meg az is, hogy rinyálnak hogy ne bántsák ott a határnál a szegény kődobálókat, hanem engedjék nyugatra. Ezt már egyszer eljátszották, és amikor a kormány továbbengedte őket, akkor meg az volt hogy "ő szabadította nyugatra az áradatot". Úgyhogy nem igazán értem hogy jön neked össze hogy ezt csak a Fidesz terjeszti.

tűz fal 2022.03.15. 15:26:46

@vergyula:
Én azt figyeltem meg, hogy ti igazából csak ideszórjátok a valóságtól elrugaszkodott mantráitokat, és ha esetleg valaki nem válaszol, akkor talán magatok is elhiszitek.
Ezekkel támadja a cicapárttal összefogott baloldal a Fideszt folyamatosan Brüsszelben. Akkor hogy jön neked össze hogy ezt csak a Fidesz terjeszti róluk?

Boldeone2 2022.03.15. 19:10:24

Egy ismét euroatlantista Fideszre én szavazni biztosan nem fogok."

- A Fidesznek is igazodnia kell : a populista szèljobb Puter háborús politikája miatt most olyan ütèst kap, hogy marad az euroatlanti jobboldal mind választás
A lengyelek is beinthetnek ha Orbán nem jól ugrál

Boldeone2 2022.03.15. 19:11:44

Tehát : nem marad más választás, mint az " euroatlantista" oldal

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.03.15. 19:12:31

@vergyula:

Vagy Fidesz vagy senki.

Mi Hazánk = ultranacionalizmus, oltásellenesség.
Gödény, pornós = komolytalanok.
Kutyák = ballib segédcsapat.

kunzoo 2022.03.15. 19:23:14

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Szóval neked a két képről az elvtársi csókos tetszik?

kunzoo 2022.03.15. 20:44:13

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Akkor nem volt szerencsés a képválasztás mert a fiatalok csókja pont a nyugati integrációt jelképezte a keleti despota/elvtársi csókkal szemben.

GyMasa 2022.03.15. 23:30:50

@kunzoo:
Jah, mekkorát változott a világ...
Ma már sajnos a buzulás lett a mérce a nyugati integrációhoz...

vergyula 2022.03.16. 08:26:33

@tűz fal: Kb. 1000 helyen leírták (na jó, az Origo talán nem), hogy a népszavazásra kerülő kérdésekre minden normális ember csak nemmel szavazhat. Senki sem akar drag queeneket küldeni az óvodákba.
Ez nem gyermekvédelem, csak a Fidesz politikai húzása. Valamivel fenn kell tartani a hívekben a tüzet, és vádolni kell az ellenzéket.

Tapi2021 2022.03.16. 11:09:08

@vergyula: Ha a nyugat és az itthoni kiszolgálók nem tolnák ezerrel ezeket a témákat, és nem látnánk, hogy ezek a veszélyek sajnos valósak, sem a törvényre, sem a népszavazásra nem lett volna semmi szükség.
De van. És ez a baj.

Hogy a normalitás megőrzéséért evidenciákat kell törvényekbe foglalni, mert nyugaton már nem evidenciák. Hogy pl. az apa férfi, az anya nő, a gyerekeknek meg ne népszerűsítsenek a normálistól eltérő szexuális szokásokat.

tűz fal 2022.03.16. 11:51:01

@vergyula:
Azt ne feszegessük hogy azok próbálnak "nem normálisnak" láttatni másokat, akik azt is letagadják, amiket idővonalon össze lehet rakni vagy videókon is lehet látni amíg ki nem cenzúrázzák, hogy utaljak néhány korábbi beszélgetésre. Az USA-ban már gyakorlat egyes helyeken hogy ilyen állatok vonaglanak gyerekek között, és nálunk is az lesz, ha a degenerált baloldalon fog múlni. Mit keresnek buzikönyv felolvasások óvodában? Ha nem lenne tétje, akkor nem sipítoznának ellene a libernyákok mint a fába szorult féreg. Próbálj már egyszer a valóságból kiindulni, ne abból hogy mit mondott a Fidesz.
A "hívek" jelzőt meg inkább hagyjuk meg azoknak a száz genderben hívő hülye droidoknak, akik azt se hiszik el amit látnak. Lásd Bangóné show, Donáth jogállamiság bukta videó, Jobbik mint cicapárt.
Ez igenis konkrétan gyerekvédelem, csak ki kell találni valami szánalmas terelést és a libernyák hívek szájába adni.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása