magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Ha nem leszel szabad, megverünk!

Időt szakítottam a Macskabaszó Est megnézésére. Éppen akadt időm egy éjszakai műszakom során. Jobb kedvem támadt tőle, mert szánalmas ugyan, de azért vicces is.

Elhangzanak banalitások, sok érvelési hibával. Nincs mit írni róla: a homoklobbi unalomig ismert álérvei.

De azért egy megjegyzés mégis. Liberálisoknál a szabadság azt jelenti, úgy kell mindent gondolni, ahogy ők, minden más szabadság már nem szabadság, hanem gyűlölködés. Ahogy csak az számít hatalmaskodásnak, ha valaki hatalmát olyasmire használja, ami a liberálisok szerunt helytelen, minden más hatalomgyakorlás viszont már nem hatalmaskodás. Igazi felsőfokú szóbaszás. A macskabaszáshoz jár bónuszként a szóbaszás.

Ami érdekesebb: egy tizedrangú ember szentté lett avatva. S mindehhez hamisítatlan 90-es évekbeli ballib diktatúra hangulat: a rendesen énekelni nem tudó Pa-Dö-Dő fenyegető dala, mely szerint köteles vagy szabad lenni, persze úgy ahogy ők mondják, mert ha nem, akkor megnézheted magadat.

Szóval az egész macskbaszó est röviden: viszkető marhaság + hazudozás + keresztényellenes propaganda + halivúdi krokodilkönnyek. Igazi perintázás, legyen ez ezen tevékenység új neve.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr1417781286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

littke 2022.03.20. 13:21:25

Szoval en mar 53 eve elek nyugaton, es igaz, hogy a szolas szabadsag latszolagos es egyre inkabb velemenyedet csak a legszukebb barati korben ajanlatos megnyilvanitani. A sajto narrativaja siman megy, az emberek nemigen kerdojelezik. Van eleg mas bajuk, adosag, csalad...A munkahelyeden jobb ha csendben vagy es csak bologatsz amikor kell. Ismeros??

Gógita 2022.03.20. 19:58:09

"Liberálisoknál a szabadság azt jelenti, úgy kell mindent gondolni, ahogy ők, minden más szabadság már nem szabadság, hanem gyűlölködés. Ahogy csak az számít hatalmaskodásnak, ha valaki hatalmát olyasmire használja, ami a liberálisok szerunt helytelen, minden más hatalomgyakorlás viszont már nem hatalmaskodás. "

Ez így van!

Most jött szembe velem ez a cikk, egy újabb, "hiánypótló" ballib NGO-ról, amit az amerikai ballib (zsidó?) oldal vet be, az ÁLTALA autoriternek bélyegzett "rezsimek" ellen. Tehát a magyar jobb-konzi-ker. dem oldal/kormány ellen is.
Mert az az autoriter, akire ők rámutatnak, ugye:

index.hu/belfold/2022/03/20/karacsony-tanacsadoja-szerint-az-orban-rendszer-a-teljes-autoritarizmus-fele-tart/

És mondta mindezt a HITELES infókat közlő - erről híres! - NÉPSZAVÁBAN!
Karácsony és Bajnai embere!!!

Gógita 2022.03.20. 20:07:50

P.R. a képzelt keresztény.

Ő az a tipikus eretnek, aki összetéveszti a jóemberkedést a kereszténységgel. Ezért jutott arra a következtetésre, hogy nincs bűn, mindent el kell fogadni úgy, ahogy van, nem küldetése a keresztényeknek mások megváltoztatása, a bűneikből való megtérítés..., Isten meg befoghatja, ha mást mond.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása