magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Lengyel elvtárs őszinte

Most Lengyel elvtárs rendkívül őszinte: cikkében kimondja a liberális elit igazi véleményét, mely szerint ők a humanisták, mindenki más pedig barbár. Szeretem az ilyen megszólalásokat, mert valóban, maszk nélkül megvilágítják, miért szükséges mindent megtennünk ennek az elitnek a bukásáért.

A lengyeli világkép következetes. Riasztó, de következetes, nyíltan leírja, hogy itt csak kétféle ember van:

  • a jó ember (aki velük ért egyet), a humanista: aki felvilágosult, okos, nem rabja érzelmeinek, a tudomány lelkes híve, nem saját érdekeik, hanem a nagy egészet figyelembe véve érvelnek,
  • a rossz ember (mindenki más), a barbár: tudományellenes, buta, gyűlölködő, agresszív, nem lát távolabb saját orránál.

Egy anoním kommentelője még jobban kibontja ezt a gondolatot: elmondja, hogy a liberális elit ott követte el a hibát, hogy naív hite miatt az emberi jóságban, kiadta kezéből a hatalmat: előbb a liberalizmust demokratizálta (pedig az eredeti liberalizmus sose gondolta, hogy felelőtlen emberek - értsd megfelelő vagyonnal és tudással nem rendelkezők - számára is biztosítani kellene a közügyekbe a beleszólást), majd pedig a technológiai robbanás a XX. sz. végén minden lerombolt, immár az internet miatt a liberális elit befolyásolási képessége is erősen lecsökkent, így a "barbárok" képesek voltak magukat megszervezni.

Nyilván a maguk szemszögéből igazuk is van. Mindig fájdalmas, amikor egy törpe kisebbség érzi, a hatalom csúszik ki kezéből, sőt immár nem is hallgat rá a nagy többség, melyet csak nem sikerült kiemelni a "barbárságból". Pedig ez csak azt jelenti: a törpe kisebbség értékrendje ellentétes a többségével, ellenkező esetben ugyanis nem lenne "barbárság" se. Az átlagember sose lázad a számára jó ellen, akkor se, ha azt eredetileg erőszakkal kényszerítették rá.

Miről is van szó? A humanizmus megbukott, s nem kell félni a "humanizmus" szót használni. Tudom, nehéz, mert ez egy pozitív szó, kevesen merik kimondani, hogy nem az. Pedig de az, a humanizmus egy káros ideológia. A "humanizmus" szó szótári meghatározása (Oxford Dictionary): "észelvű szemlélet vagy gondolatrendszer, amely az emberi, nem pedig az isteni vagy természetfeletti dolgoknak tulajdonít elsődleges jelentőséget". Azaz a humanizmus alapja az ateizmus, persze eredetileg szégyenlős, szekularisra változatában.

Alapvetően a humanizmus európai jelenség, hiszen Európa az ateizmus központja. Az iszlám világban nincs humanizmus, mert ott az ateizmus marginális jelenség.

A humanizmus tehát ateizmus, s következménye pedig a liberalizmus. (Szóval Lengyelnek teljesen igaza van, a humanizmusból valóban következik a liberalizmus.) Az az alapvető téveszme a humanizmus alapja, hogy az ember képes Isten nélkül megoldani saját dolgait, ami viszont már ismert "sátánizmus" név alatt. Azaz a humanizmus a sátánizmus szinonímája.

Mi keresztények büszkén vállaljuk a "barbár" szót, ha az a fenti értelemben van használatban. Hiszen így a "barbár" jelentése nem más mint "aki a többség érdekét helyezi előtérbe, Isten értékrendje szerint".

Semmi szükség itt a szavakkal játszani és kitalálni "keresztény humanizmus" típusú kifejezéseket. Ez olyan mint a "kereszténydemokrácia", káros szavak, melyek esetleg lehetnek hasznosak a politikai harcban, de komolyan venni őket nem szabad.

40 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr6618235037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZorróAszter 2023.10.23. 13:20:34

Mi a különbség a FIDESZ oldalhoz képest ebből a szempontból?

A nemzet kifejezés kisajátítása külföldi médiák segítségével.

Mindenki aki csak kicsit is mást mond, azt magyarellenesnek bélyegzik.

A "nép" szó meg tiltott lett akárcsak a "munkás" vagy pláne a "munkásosztály".

fofilozofus · http://megmondomhogymihulyeseg.blog.hu/ 2023.10.23. 13:31:36

"a rossz ember (mindenki más), a barbár: tudományellenes, buta"
Hehehe, ez jó vicc. A liberálisok annyira, de annyira a tudomány alapján állnak, hogy nem ismerik az XX meg az XY kromoszómapár közti különbséget. :-)))))))))))))))))))))))))))

Azt hiszik, hogy ők a felvilágosult jajdenagyonokos valakik. Ellentétben a butsa, sötét középkori katolikusokkal, akik Gallilei könyörgésére sem néztek bele a távcsőbe. Hiszen ők tudják a tutit, nekik nem kell ilyesmi.
De ők nem, ők a tudomány talaján állnak, nem kell nekik a mikroszkópba nézni, mikor ők tudják, hogy 77 emberi nem van. Ebben is különböznek a begyepesedett papoktól.
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Azaz semmiben sem. Egyszerűen két fajta ember van: aki gondolkodik, meg akinek megéri nem gondolkodni. Hisz a hatalom adja a jutalomfalatokat.

Nem baj ez, így működik a ilág. Csak közben magas lóról beszélnek, mert ők olyan okos, felvilágosultak. Ha elismernék, hogy tökkelütött szolgák, akik csak a főnök szövegét szajkózzák, akkor majd beszélhetünk velük. Addig kuss van nekik.

Párduc oroszlán gorilla... Makákó! 2023.10.23. 13:55:16

A humanizmust igazából már számos helyen megtagadják.

Abortusz-propaganda
Ne legyen gyereked-propaganda
Állandó fajkeveredés-propaganda

Mintha lenne egy állatkerted ahol csak azon dolgoznál hogy ne szülessenek állatok és a meglévők is mind ugyanolyanok legyenek

2023.10.23. 15:27:13

ez a felvilágosult abszolutizmusba. van egy racionálisan megalkotott jogrend, az ész kultusza, amit kimódolt a civilizált világ, a nyugat és azt kell alkalmazni. ők legalább elvhűek. ez a baloldalinak és liberálisnak mondott értelmiség ehhez az utolsó lehelletéig foggal körömmel ragaszkodik. a fidesz elvtelen.

élveteg 2023.10.23. 16:06:20

Szerintem a tudomány azt is meghatározta hogy ki a férfi és ki a nő Kromoszómaszám ilyesmi Ezek viszont ezzel ,mármint a tudománnyal dacolva ,ideológiát állítanak Szóval ők is tudományellenesek

jónévez 2023.10.23. 16:38:35

Na, ez a "humanista" részükről egy szókiforgatás. Nem sok humanizmust látok a hozzáállásukban.
Mint a mikor tesznek a gyűlölet ellen. Azzal, hogy gyűlölnek mindenkit, akire ők sütöttek bélyeget.
Kb ez a "liberális" életeleme. Elvárja a sajátmaga csodálatát, gyűlöl mindenkit, aki nem "liberális".

jónévez 2023.10.23. 16:44:37

@fofilozofus:
"magas lóról beszélnek, mert ők olyan okos, felvilágosultak. Ha elismernék, hogy tökkelütött szolgák, akik csak a főnök szövegét szajkózzák, akkor majd beszélhetünk velük"
És ha véletlen ellentmondsz nekik, akkor azt vetik a szenedre: a főnököd utasításait szajkózod. Mert számukra (a dumájukkal ellentétben) nem létezhet olyan, mint önálló gondolat, ha az nem az övékével egyező.

Gelimtrtrddddd 2023.10.23. 16:52:26

@cvsvrs: ez a felvilágosult abszolutizmusba. van egy racionálisan megalkotott jogrend, az ész kultusza,
---------------
Ezt a halandzsa nyelvet nem rakem. Nem világos, hanem boljad, de ez itt egal. A jog az magyarul iga, libcsizmus, azt alkoholizálják, libcsi habubsd, a magyarnak raktája van, azt nem alkoholizálják. A racionális a ra és re stumától ered, az ész az empíria, maradáj az indogermán ueidh stumától, de ezt dúrgerni kell, ahogy látni van, hisz te is kevered a szezont a fazonnal. A rend a ráció, az ész volna az empíiria, a wissen, az ész rokonja a libernyák jevevényhang vizsgál, vicc és vigyáz hang is. A jog az iga, ie stumától, így volna rendje, de rakta van így raktányval(Rektion) raktarend, ám a libernyák habubsd irracionális, és a libcsi libcsijül empirista.

Gelimtrtrddddd 2023.10.23. 16:55:13

a "barbár" szót, ha az a fenti értelemben van használatban. Hiszen így a "barbár" jelentése nem más mint "aki a többség érdekét helyezi előtérbe, Isten értékrendje szerint".
---------------
1. A szó jevevényhang, zátemi, dúrgenri, a használ ilyen sklavenaufstandi , örmény, dúrgerni, stak er és ár stuma van, ér nem, ez is sklavenaufstandi, dúrgerni, magyarul verstehen rakni, nem jelentés, hanem rekk, nem több, dubb, érdek is sklavenaufstandi hang, ahogy az érdek és érték is, stak er és ár stuma van, a helyzez egy bulslhit hang z-vel, dúrgerni, nem szerint, hanem rekkint.

2. A barbár a racionalista, az ősmagyar, az illiberális, a keresztény egy libernyák, egy magyar sohase kretény.

Gelimtrtrddddd 2023.10.23. 17:07:27

észelvű szemlélet vagy gondolatrendszer, amely az emberi, nem pedig az isteni vagy természetfeletti dolgoknak tulajdonít elsődleges jelentőséget"
---------------------------

1. Kretény=humanista.
Ateista=kretény.

2. Ész? dúrgerni, ez a bulslhit szemlélet hangot se rakem, stak a libcsi gondol, magyar rakand, rakandrendraku így magyar, természet hang nem van, eredő van, a természet így egy libernyák hang. Tulajdonít hang se van, a dolog a dulgs, schuld...

Nem rakem ezt a bullshit hangot. Isten egy libernyák izé, nem rakem, bullshit.

3. Ezt az ember i és egyéb bullshitet se rakem, barbár vagyem, ősmagyar, germanoid. A humanista Procopnál, vagyis egy Góttól, ahé erővel durrantot egy romány szukat:
- Van ugye a ius gentiuem, ez a humanizmus, hisz egyek vagyunk, hogy ez együttes, és a Szarmata is, a Szuév is, a Markomman is erővel durrantot egy romány szukat, így egy humanizmus, ius gentium.

Ez a barbár logika, úgy hogy ugye már nem volt romány empire, így empirikusan nem van az venni, hogy a romány perspektíva empirikus, nem az nem empirikus, hisz a rományoknak annyi, így a gót perspektíva a ius gentium.

Ott nem volt ius persona, vagyis azt stak a kretények szarták ide a 12. századtól, de ez is libernyákizmus, kreténység. Azt mondani, hogy a romány volna a ius gentium, humanizmus, bullshit. Hisz empiriikusan nem van már, nem primitív, így sohase volt ius gentium, stak libernyák tákolmány, alkoholizálmány, de ez a libernyák habubsd, antiemprizmus, de empirista volna, és irracionális is.

A latinoknál a humanizmus Mitleid is, úgy a gót mondani volna, hogy mitleidg volt, hogy ne viszkessen... Muhaha, :D.

Makogja, makogja stak a romány bullshitet, mi barbárok így rakjuk ezt a ius gentiumot és humanizmust.

De a humanizmus, a mai az kretény, de mi barbárok így átírjuk, hisz a humanizmus egy keresztény kontoe, libcsizmus.

Gelimtrtrddddd 2023.10.23. 17:16:09

@élveteg: Szerintem a tudomány azt is meghatározta hogy ki a férfi és ki a nő Kromoszómaszám ilyesmi
---------------

Rekkintem, a határoz hangot nem rakem, bulslhit dúrgenri. A férfi helyett úr vagy baru vagy más.

A kúrománynak itt dolga nem van, a kromoszóma egy libernyák sklavenaufstand, a kúromány egy libcsi ideológia is.

A nő az ana partikeltől ered.
magyarnyelvindogerman-german.blog.hu/2023/07/06/lektion_3_-a_bir_stuma

Példa: a skandináv szokásrakta, ahol ha az ana, a lány a mundius folyamján(folyton az van) szajhul, rébanckod, úgy nem nő, ontológiai és raktailag, vagyis a rakta az ontológiai státuszát dúrgerja, és az úton erővel van durrantani és meredejteni is, ölni.

Így a rakta, a nőrakta a raktától rakód, a kromoszóma nem fontos, onnant már nem nő ontológiailag és raktailag.

Vagy más példa: ha egy nő saját magaját stunkja(csonk) vagyis abortuszt tesz, úgy saját magaját, és a nőszabásját, vagy nőrakásját stunkja, így logikusan nem nő, se ontológiailag, se raktailag, göndör a státuszja, ré-ba, szak-ajha, lo-tyó.

Vagy: nőnek makogot testépítő, ahé férfi horomonokat szed, ergo nem nő, hogyan is volna nő, ha a nőrakásjját, anarakásját stunkja. Attól hogy olyan kromoszómája van, nem nő, nem ana, ontológiailag és raktailag, ahogy a leszbi se.

Gelimtrtrddddd 2023.10.23. 17:20:43

okos, nem rabja érzelmeinek, a tudomány lelkes híve,
---------
1. Okos hang nem van, nem rab, inkáb róbta, érzelem hang se van, a kúromány egy pejoratív hang, kúromány így, lelkes hang se van.

2. Hát, hát, ezeknek a fingristák van ám emotionjuk, nagyon is, stak beteges, nem a magyarságtól, magyarmánytól ered. Ezek a kúrományista fingristák nem látják, hogy emtionjuk van, s olyan, ana beteges.

Tapi2021 2023.10.24. 11:42:23

A felvilágosult humanizmusra friss példa, ahogy az ezek szerint leszbi-homokos Gryllus Dorka értelmezi a "tudományosságot":

"Magyarországon már annak is politikai súlya van, ha valaki kijelenti: nem úgy van ám a szex, hogy ettől addig férfi, attól eddig nő, hanem ez egy skála. Persze mondhatjuk, hogy ez a fal zöld, de akkor is fehér. Lehet arról hazudozni, hogy az emberi szexualitás kétpólusú, de minek?

Miért kéne hazudni erről?

Nyilván valami áldozatkeresés, figyelemelterelés miatt. Pontosan nem tudom, ki milyen politikai célt követ, amikor megpróbál egy kisebbséget megbélyegezni, ellenségként beállítani, de amikor orvosilag igazolt tényeket hazudnak el emberek valami álmorál nevében, az elég ciki szerintem.
...
Bizonyított tény, hogy a látványosan homofób emberek jelentős részét azért irritálja a homoszexualitás, mert maga is az. Rágerjed, de nem akarja, ellenáll, elnyomja magában, és ettől keletkezik benne indulat. Mivel ez egy skála, sokan vannak, akik ezen a térfélen játszanak, a férfiak között is. Akkor is, ha ezt magunknak sem ismerik be."

Nem, nem igazolt orvosilag. Vagy ami ebből igen, az ezred évek óta, mint FERDEHAJLAM, elferdülés, betegség értelemben.
IDEOLÓGIAI váltás, nem orvosi az, hogy a betegség az elferdülés (divat) nem betegség (nem bűn). Az orvosok csak meghunyászkodtak.
Két nem van.

Az az ostobaság is egy bevett toposz és KITALÁCIÓ, hogy akinek nem tetszik a homokozás, az nyilván látens homokos. Baromság!
Dorka szerint ez "bizonyított tény"! Lószart!

Ők ennyire tudományosak.

Tapi2021 2023.10.24. 11:43:57

@ZorróAszter: "Mindenki aki csak kicsit is mást mond, azt magyarellenesnek bélyegzik."

Ez nem igaz! Attól függ, MIT mond! Ha magyarelleneset, csak akkor mondjuk magyarellenesnek!

Tapi2021 2023.10.24. 11:48:23

@cvsvrs: "ha a fidesz tényleg abortusz ellenes, akkor miért nem korlátozza. vagy ha a fidesz nem akar lmbtq propagandát, akkor miért nem tiltja be a prájdot. ami ennek e legfőbb intézménye."

Mert ez egy működő JOGÁLLAM és demokrácia, nulla elnyomással, autokráciával!
Ez is bizonyíték erre.
Szerzett jogokat nehéz elvenni. Amit tehet, hogy NEM ADNAK ÚJAKAT nekik. De már ettől is áll a bál az EU-ban. Már ettől is diktatúrát delirálnak a pogányok.

Tapi2021 2023.10.24. 11:51:03

@cvsvrs: "akkor miért akart több százezer migráns vendégmunkást,"

Nem akar egyet sem! Az itt működő NYUGATI vállalatok akarnak!!!!

"ha szuverenista, akkor miért akarja az energiafelhasználást megmásfélszerezni."

? Mire gondolsz? Hogy hozzák ide az élenjáró ipart?
És ez baj?

Tapi2021 2023.10.24. 12:00:14

@cvsvrs: Ha itt autokrácia, diktatúra lenne, szerinted mehetett volna a tegnapi ellenzéki őrjöngés, kormány- és jobb-konzi-kerdem-nemzeti oldal elleni gyűlöletcunami a fővárosban? A forradalom méltó emlékére?

ZorróAszter 2023.10.24. 19:53:26

@Tapi2021:

"Ez nem igaz! Attól függ, MIT mond! Ha magyarelleneset, csak akkor mondjuk magyarellenesnek!"

Ha Hitler győz Horthy és a többi barom segítségével, akkor itt ma nem Nagy-Magyarország van hanem Gross-Ungarn magyarok nélkül.

Milyen alapon mondhat egy neo-horthysta ezek után magyarellenesnek bárkit?

Itt a "magyarbarátok" milliós hullahegyeket, holdbéli tájat hagytak maguk után. A szomszédos országokban meg magyarokat a "nagymagyarok" által megvadított szerbek, szlovákok, románok között.

ZorróAszter 2023.10.24. 20:27:50

Ja! MaxVal!

Egyébként ez a humanizmus = ateizmus = sátánizmus ez minősíthetetlen.

Gery87 2023.10.25. 07:34:58

@ZorróAszter:

Akkora katyvasz az egész hogy érdemben reagálni sem érdemes rá.

Tapi2021 2023.10.25. 11:44:20

@cvsvrs: "mivel a iidesznek nincs politikai előképe a magyar történelemből. mondjuk antall józsef estén eötvös józsef. orbán esetén nincs ilyen,"

Mi szükség volna rá?

Ilyen előképre akkor van szükség, ha valamilyen legitimitást akarnak építeni - a jelenben a múltra hivatkozva (akár valós közös pontok vagy kapcsolat nélkül is) -, és ehhez kell a múlt. Mert a jelenben végzett munka nem elég.
Orbánnál elég. Ezért nincs szüksége előképekre!

Tapi2021 2023.10.25. 11:50:09

@cvsvrs: "és a fideszen belül nincs demokárica. tehát nem egy demokratikus párt, ...még egyszer: a fideszen belül."

Csak annyira, mint a többi. Hány induló volt már pl. a DK-ban Gyurcsánnyal szemben a pártelnöki posztért??? ...

A Fideszben lehetne kihívó, csak senki sem annyira erős vagy sikeres hozzá, hogy bevállalja. Anélkül meg eleve bukta, akkor meg minek állnának bele? Színjátékból?

Már írtam: a Fidesz, mint párt belső létszáma erősen limitált. És, hogy belül mi történik., és hogyan, az a párt BELÜGYE!

Nekem, mint választónak INDIFFERENS.

Tapi2021 2023.10.25. 11:55:21

@cvsvrs: " a fideszen belül.

és az ilyen rendszerekre mondják, hogy nem demokratikus, nem is katonai diktatúra, hanem autoriter rezsim."

Párt belügy!!!
Nekem, mint választónak, mint írtam, indifferens, hogy a párton belül, milyen a struktúra, az irányítás, a stratégia, a káderpolitika... (Erős és nem idevaló jelzők erre a diktatúra, meg az autoriter rezsim, hiszen valójában törvényesen működik a párt belül is.)

NEM ERRE SZAVAZOK. Hanem arra, amit, mint párt "kívül" csinálnak.

Tapi2021 2023.10.25. 11:59:15

@ZorróAszter: Hú, hát erre a szokásos kirohanáshalmazra, fantáziálásra, csúsztatásra, pártos és ideológia vezérelt - egyébként magyarellenes - tévhitre, inkább nem mondok semmit.

Tapi2021 2023.10.25. 12:03:22

@Gery87: Annyiban azért igaz, hogy minden mértékévé az embert emeli, az emberek közül pedig a nem istenhívő, tehát ezért ateista és materialista, azon belül is a (bal)liberális embert.

Mindenki más nem humanista. Szerintük. Én úgy látom.

Gelimtrtrddddd 2023.10.25. 13:29:43

@ZorróAszter: hanem Gross-Ungarn magyarok nélkül.
-----------------

Stak vakerolod a bullshitet. DE nagyyon!

Gery1987 2023.10.25. 18:14:23

@Tapi2021:

Ennyi igaz:

"Alapvetően a humanizmus európai jelenség, hiszen Európa az ateizmus központja. Az iszlám világban nincs humanizmus, mert ott az ateizmus marginális jelenség."

És nincs is ezzel semmi baj.
(Pont ezért semmi keresnivalója az iszlámnak nyugaton.)

"A humanizmus tehát ateizmus, s következménye pedig a liberalizmus"

meg a szocializmus meg a nacionalizmus...stb.

"Az az alapvető téveszme a humanizmus alapja, hogy az ember képes Isten nélkül megoldani saját dolgait, ami viszont már ismert "sátánizmus" név alatt. "

Ami totál fasság, de hát mindegy...hagyjuk is.

Gelimtredfd 2023.10.25. 18:59:33

@Gery1987: ezért semmi keresnivalója az iszlámnak nyugaton.)

"A humanizmus tehát ateizmus, s következménye
--------------
1. Az ezért hangot dúrgerni, nem nyugat, hanem ereszta, este, nem semmi, nenna, nem követ izé, hanem ranakeredva magyar.

2. És nekem magyarnak, magyar barbárnak? A humanizmus kreténység, de már írtem, hogyan is rakja a magyar, a barbár, az ősmagyar a humanizmus izét.

Gelimtredfd 2023.10.25. 19:17:05

téveszme a humanizmus alapja, hogy az ember képes Isten nélkül megoldani saját dolgait,
-------------
1. A tév az olvad volna, inkább dühebed, de az nem megy ilyen Wahrheitra. Eszme hang nem van, nem rakem, alap se, az al a túl, Grung stuma raku, nem képes, hanem ernya, ez a fähig magyarul, a dolog a dulgs, Schuld.

2. Isten? Ez egy jevevényhang. Annyi van, hogy az iszlám halott Jehováról, de a magyar barbár nem, fingem nem van, hogy he? Stak annyit rakem, ahogy Nietzsche írja az Umwertung aller Wertet, a fingrizmust, de dubbet a posztmodernnek innen nem kell raknem.

Jehováról, istipistiről nem hallottem, ezt hallottem a nyelvől:
magyarnyelvindogerman-german.blog.hu/2023/07/08/lektion7-_az_uer_vagyis_or_stuma_az_er_stumaval_vagyis_az_indogerman_es_germagyar_weltanschauung

Hát az iszlám halott már istipista Jehováről, de én nem róla, ennyit erről, úgy nekem dolgem volna ott? Muhaha!

A nyelvedet nem rakem, fingem nem van, hogy így hogyan is makogsz, totál nem, hisz ha te ezt makogod az iszlamistákról, úgy...

Jah, ez kettős mérce, hogy nekem ismernem kellene, hisz fehár ájróper volnék, azok iszlamisták? Aha, és az iszlamista stak iszlamista, a fehér beteg vagy ilyes? Aha!

Ez inkább totál olyan, hogy stak később hallja az ember az egész bullshitet, de instinktive nem bírja a kretényeket, ha nem is rakja, hogy az ana, hisz az ember vérjének innen van, hogy azok tették az Umwertung aller Wertet, a fingrizmust, a libcsizmus, és éljen Koppány, a pogány, a barbár!

Te most az egész kúthúrkörödet a magyarra vágyod tukmálni, stak szopás van, és ez a volt szocializmus egy jó, rakta ranakeredvája, hogy az egész baszott folytonosságot is dúrgertaja, habár az is kretény-libcsi-fingrista volt.

A magyar posztmodern az: hogy he? Nem rakjuk, hogyan is makogsz.

A fenti(link) és egyéb előbb volt, apriori, ahogy mondjuk az Isten hang, avagy a kreténység, nálam totál, hisz ősmagyar vagyem, a kreténységre és egyebekre, ahogy a libcsizmus, stak nembírás van, ahogy a fingrizmusra, is, hisz nem aprioriak.
Ergo: a kreténységtől vált a humanizmus és ateizmus, a kettő egy, hisz az ateista is kretény, akceptálja a kreténység bullshitjeit, ahogy butaká, fecni, alkoholizálmány, hisz a kretények ide mentették a szart.

Stak a problém ahogy mondem ott van, ha Jehova későbbi, úgy posztmodern van, és stak néz nagyokat a magyar, hogy ez hogygan is makog, hisz folytonosság nem van, kúthúrbuzerológia, így ősmagyar,ősmagyar posztmodern van, és a magyar ab ovo így összerakja a ius gentiumot és a humanizmust és azt mondja ahogy fentebb a Gót, vagyis ő regytaja,racionáisan beszélt.

ZorróAszter 2023.10.25. 20:51:39

@Tapi2021:

"Hú, hát erre a szokásos kirohanáshalmazra, fantáziálásra, csúsztatásra, pártos és ideológia vezérelt - egyébként magyarellenes - tévhitre, inkább nem mondok semmit."

Csak nem tud rá semmit mondani. Mert jól tudja, hogy mindez igaz, csak közmegegyezés van róla, hogy senki nem hozza szóba.

Csakhogy engem nem köt a maguk közmegegyezése.

ZorróAszter 2023.10.25. 20:58:06

@Gelimtrtrddddd:

"bullshit"

Horthy Miklós kormányzó unokája, ifj. Horthy István mondja 15:34-nél: "A németek nem is titkolták, hogy a háború után mit csinál Magyarországgal, hogy Magyarországból egyszerűen egy német Gau lesz."

Nagyapám: Horthy Miklós (magyar dokumentumfilm, 63 perc, 2020)
www.youtube.com/watch?v=qV8lVQbG3PM

Gery87 2023.10.25. 21:37:59

@ZorróAszter:

Jó, ez egyrészt egy visszaemlékezés ami vagy pont így van nem....
Másrészt a "gau" alatt képletesen azt is érthette hogy MO-ág a németek bábja, kvázi gyarmata lesz vagy a birodalom része mint a csehek....nem tudjuk.

Az biztos hogyha győznek, nincs ellenfelük a kontinensen és miért is vették volna figyelembe bárki érdekeit és miért pont a miénket?
Onnantól kezdve már csak egy tollvonás hogy mi is megyünk a levesbe.

Gelimtrtrddddd 2023.10.26. 09:47:56

@ZorróAszter: németek nem is titkolták, hogy a háború után mit csinál Magyarországgal,
----------------------
1. Háború? Libernyák-pógári új-ónemmagyar hang, nem ősi, hanem pógári libernyák, vagyis szelentja, választja ezt és a pógárit, olyan műhang, libernyák hang, halandzsa, ahogy mondjuk a közösség, vagy a libernyák forradalom hang, ezeket dúrgerni.

A magyarnak öreszu van, az uer, ör stumától, ez az ősi, wirren, war.

2. Nem csinál, hanem ran vagy rejt és egyéb.

3. Országtagadó vagyem, nekem rejku van, úgyhogy egal.

4. Németek? Ahol nem voltak németek, stak nácik, ezek a magyarok, a germánok, hisz a magyar nyelv indogermán és germán nyelv. Német Gau Szemlosza Pityuval, a Vatikánnal, a Judikkal, a kretényekkel volt, a német a kretény, a náci a pogány, és a magyar nyelv indogermán és germán nyelv, a magyar ethosz bolonda dühor.

Nem rakem, hogyna is makogsz.

Gelimtrtrddddd 2023.10.26. 09:55:10

@Gery87: s miért is vették volna figyelembe bárki érdekeit és
kvázi gyarmata lesz vagy a birodalom része
------------
1. Miért hangot dúrgerni, a figyel egy bulslhit hang, inkább őrjni, az érdek hang egy sklavenaufstandi hang, stak er és ár stuma van.

2. Ma gyarmat vagyunk, hisz a gyarmat a ra és re vagy ar stumától ered, ahogy örmény jar, járom, ahol összerakni, artelnak, ar-t, ez a gyarmat, és ma azok vagyunk.

3. Van a Wunschdenken és van a rejalitás, a rejalitás az, hogy a magyar primitív és a magyar nyelv indogermán és germán nyelv, ettől ranakered az egyéb.

De ma a fingrizmussal és egyekkel gyarmat vagyunk, hol német, hol orosz, ennyit erről, ez az öngyarmatosítás.

Sajna nekem nem az a magyar ahogy neked, hanem a rejális, a valós.

4. Inkább az ősmagyar szokás, vagyis a magyar rárakód egy empirera, hogy ezen át ne váljon Sklavevá, vagyis ma mondjuk az oroszokkal egy új Kozákia volna a magyarrejku. A magyar germanoid, egy zsoldos, ha mondani volna ez így, vagyis mi inkább pijócahént egy empirire rakódunk, hogy így a magyar életmód rekkint éljünk, mondjuk öljünk és róbjunk Venezuálának inne, Ugandának, Szíriának... Ez a magyar rejalitás.

ZorróAszter 2023.10.26. 11:48:41

@Gery87:

Engem se érdekelne, ha nem veszem észre, hogy mindez teljesen elfelejtődött.

Bibó így mentegeti a magyar úri osztályt, holott Horthyt, a kormányokat, és a hitleráj elején regnáló hírszerzővezetőket, Andorka Rudolfot, Henney Árpádot és a többieket kellene valahogy mentegetni, hogy miért cselekedtek így, holott tudták nindezt:

Bibó István: Válogatott tanulmányok
mek.oszk.hu/02000/02043/html/363.html
"{2-652.} Csakis ezzel magyarázható, hogy ez a társadalom, amikor és amennyire tudomást szerzett mindezekről a tömegkínzásokról és tömeggyilkosságokról, ha már nem érezte saját felelősségét, amit sokféle okkal meg lehet magyarázni, nem érezte meg legalább a saját veszélyeztetettségét. Azt, hogy egy német világban a magyarokkal nem sok híján ugyanolyan dolgok történhetnek, mint amilyenek a zsidókkal történtek; ezt ez a társadalom az utolsó percig, mint nyilvánvaló ostobaságot, ingerülten vagy kézlegyintéssel utasította vissza, és az egészben nem látott mást, mint a vesztüket érző zsidók gyermekes erőfeszítését abban az irányban, hogy a maguk veszélyét közös veszélynek tüntessék fel. Pedig tudjuk, hogy bármennyire egyedülálló volt az a hisztérikus gyűlölet és félelem, amivel a hitlerizmus a zsidókat kezelte, azért pl. a lengyelekkel, különösen pedig a lengyel értelmiségi rétegekkel úgyszólván teljesen úgy bánt, mint a zsidókkal. S aki egy kicsit képes volt érzékelni a német fajelmélet és német faji felsőségtudat világképét s ennek következményeit, annak nem volt nehéz rájönnie, hogy ami a lengyeleknek jár, az ugyanúgy kijárhat a magyaroknak is, s tisztán csak sorrend kérdése, hogy mikor. Hogy ezt a veszélyt minden figyelmeztetés ellenére újból meg újból sikeresen bagatellizálni lehetett a magyar vezető és értelmiségi rétegek előtt, annak történeti magyarázata van: ezek a rétegek az 1867. évi kiegyezés óta megszokták azt a beállítást, hogy a magyarságnak csupán az osztrákokkal vannak nagyobbrészt közjogi vitái, a németek ellenben egészben inkább szövetségeseink; ezenkívül a magyarság a maga történeti területén ugyanazt a vezető szerepet és felelősségtudatot hivatott kiépíteni, mint amire a nagynémet világkép szerint a németek világszerte hivatottak, s ezt megerősítette a két világháború német–magyar szövetsége. Így alakult ki a magyar vezető rétegek tekintélyes részében az a beidegződés, hogy ha a németeknek a kelet-európai népek fölött való uralmi igényéről és szupremáciájáról hall, akkor elsősorban ne az jusson eszébe, hogy ez felettünk való uralmat is jelent, hanem az, hogy nekünk is ugyanilyen vezetési és uralmi igényünk van a történeti Magyarország más nyelvű {2-653.} nemzetiségeivel szemben. Ez a mélyen beidegződött öngyilkos beállítás tudta azután a magyar társadalmat az utolsó pillanatig „megóvni” attól, hogy a zsidók pusztulásában a maga pusztulásának a lehetőségét meglássa."

Gelimtredfd 2023.10.26. 13:03:09

@ZorróAszter: hogy a magyarságnak csupán az osztrákokkal vannak nagyobbrészt közjogi vitái, uralmi igényünk van a történeti Magyarország más nyelvű {2-653.} nemzetiségeivel szemben.

----------------
1. Az egész újónemmagyarodat nem rakem, hisz stupán írva, a jog magyarul iga, Joch, de a habubsd az más, a magyarnak rakta van, a köz hangot dúrgerni, a vita múltidő ta-val van, a víh, germán víhen, weigern-től, vagyis víh-ta, ez így Beute.

2. Nem ország, hanem rejku,az uralom bulslhit hang, nem szemben, hanem anta..de egal. Igény hang nem van, stak bullshit nyelvkakilás.

3. Hát igen, hát igen, tótikám, ez van most is az oroszokkal, az oroszok nem bírják fogni Ukrajnát, így kell egy nép, ana az egyéb szlávokat ledúrekja, nyomja, hisz a pánszlávizmusnak annyi, az oroszok erre gyengék, kunkák, nem bírják, ahogy a lengelek és a csehek is ismerték már a nagytesót, ezeknél így vagy-vagy van, ergo a ráczok és a tóthok, ahogy a oláhok is logikusan a magyarokjé volnának, Sklavek, hisz a magyar nyelv INDOGERMÁN ÉS GERMÁN NYELV.

Így ez is egy opció, egy potencialitás volna.

4. A magyar antiszemitizmus az más, ahogy mondjuk a német, hisz a magyar antipógári, a jude egy fontos kaszt volt, hisz a számok se magyarok, így fontos volt, hogy a jude vanjon a globalista ökomókián, a magyar antiszemitizmus az antifingrizmus eredően, hisz a magyar ilyet nem akar tenni, erre van a zsidó kaszt, stakhát emanpcipáció és a nemzeti-libernyák kazincbaszikaiak, és később a pógárbuzeráns nyilasok...

A magyar antiszemitizmus kretényantanda,-fájand, hisz a magyar pogány, de ez is itt így antifingrizmus, hisz a judeizmus kreténység, a kreténység Umwertung aller Werte.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása