magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Migrációs jog

Rendkívül mulatságos produkció: Szaravány mester vezénylésével.

Kiderül a migráció ügyében: ez valamiféle univerzális jog, mely minden más jog felett áll.

Tulajdonképpen az a végkövetkeztetés: mindenkinek joga van mindenhová menni, s ebben semmilyen korlát, de még kontroll se alkalmazható.

Olyan vicces "érvek" is elhangzanak, hogy az emberiség Kelet-Afrikában jött létre, s onnan migráció útján terjedtek el az emberek. Kb. olyan érv ez, mint az, hogy szexeltem a feleségemmel, tehát jogom van a szomszéd nővel is, neki pedig nem szabad ellenkeznie.

A műsorbeli dzsungelharcosok mondják máig a tegnapi lemezt, pedig ma már a nyugati fősodor se hirdeti a korlátlan migrációs jog elvét.

46 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr5418293091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2024.01.04. 08:22:30

ezzel csak egy probléma van. a fidesz ugyanúgy hatalmi erővel telepít be migránsokat vidékre azzal, hogy ha ezt egy település nem fogadja el, akkor megvonja az összes pótlólagos forrást.

budapesten az egyik szemét társaság brüsszel nevében népellenes, a másik pedig a nemzet nevében szervezi a migrációt. szegény kis multik számára az olcsó munkaerő biztosítva legyen. felnyomják az árakat, lenyomják a béreket. viszont növelik a gdp-t.

ezt ma már elsődlegesen nem az szdsz mondja, hanem a fidesz. mondván, hogy nem lehet máshogy. és nem arról van szó, hogy egy reálértelmiséggel nem rendelkező tolvajok nem tudnak mást csinálni, hanem hogy nem lehet máshogy. mert a doktor miniszterelnök ehhez ért.

félrészegen énekelnek az operaház tetetején a pénzügyminiszterrel. ehhez képest "táncolj feri" lassacskán megdicsőül. ninzsakormány. mert az szdsz migránsokat akar. menedzselni akarják a migrációt. gyurcsány. migránsgettókat akar építeni a haverokkal, hogy megtömjék a zsebüket.

nem basszus, ezt már a fidesz akarja elsősorban. nem gyurcsány (nyilván az se kell), hanem orbán.

2024.01.04. 08:45:03

nincs semmiféle szuverenista kormány. hanem orbán akart soros helyébe lépni. ugyanazt csinálják, csak az orbánt támogató multik a "stratégiai partnerek". ugyanazok, mint a sorosisták. csak az a kérdés, hogy melyik fizet nekik többet, melyik szolgáltatja ki inkább az országot.

gyurcsány az elvű. mert ő kimondja, hogy igen-igen. a többség nem követi ezeket az elveket. orbán azt hazudja, hogy ő, ő nem, ez a sátánizmus. miközben az orbán és környezete képességeiből is csak annyi futja, hogy akkor jöjjenek a multik, nyomják fel az árakat, hozzák az olcsó munkaerőt, nyomják fel a béreket, majd ezen a nemzeti burzsoázia is temérdek pénzt keres.

gyurcsány is ezt akarta kókával és a többiekkel. csak ők ezt legalább elvhű módon tették. orbán azt állítja, hogy szuverenitásta. miközben ugyanazt csinálják.

élveteg 2024.01.04. 09:09:09

"Tulajdonképpen az a végkövetkeztetés: mindenkinek joga van mindenhová menni, s ebben semmilyen korlát, de még kontroll se alkalmazható.2

Igen? Akkor nincs gond Akkor mondjuk 1,5 millió ember nigériában azt gondolja hogy kérem én érvényesítem ezt a jogomat fogja magát és kimegy amerikába majd azt mondja jó napot kívánok megjöttünk mától mi itt fogunk élni

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.01.04. 09:25:42

A negyedik bekezdésben említett tételre ráadásul semmilyen megdönthetetlen bizonyíték nincs, régészeti leletekre alapozott. Maga a jelenlegi emberiség változatai is inkább csak gyengítik mintsem erősítik a tételt.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.01.04. 09:32:28

@Deak Tamas:

Jelenleg azért ez a fősodrú elmélet, az 1-központű eredet.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.01.04. 09:52:25

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: az egy dolog, a mi boldogult úrfikorunkban is volt sok fősodrú elmélet természettudományos kérdésekről, amelyekben való kétkedés kb. 34 másodperces maximális gondolkodási idő után azért meg is indult.

ZorróAszter 2024.01.04. 10:31:47

Majd 60 év múlva ha feloldják a dokumentumok titkosságát, akkor majd megtudhatjuk esetleg, hogy mi volt ez a bevándorlóáradat, milyen célok megvalósítását szánták nekik.

Attól nem kell félni, hogy a történelme során először a "keresztény" Európa emberséges lesz, és befogadja a nyomorultakat. Nem ennek köszönheti a gazdagságát, hanem a mérhetetlen kapzsiságának, pénzéhségének és kegyetlenségének, aljasságának, amit Jézussal próbál takargatni.

Annyi bizonyos, hogy itt már eddig is többmillió embert szabadítottak meg egyenként minimum tízezer dollárjától átlagosan.

És honnan tudjuk, hogy ez európai nagytőke nem fölözi ezt le, nem ők állnak az embercsempész hálózatok mögött? Például itt van a párszáz Magyarországon elfogott majd indoklás nélkül szabadon bocsájtott embercsempész esete.

Aztán lehet a cél a migránshullám nyomán könnyen hatalombasegithető náciEurópa is, és akkor ismét munkába lehet állítani az auschwitzi gázkamrákat és krematóriumokat vagy építhetők korszerűbbek is, a XXI. századi kívánalmaknak megfelelőbbek is.

És persze nemcsak a migránsoknak, hanem mindenki másnak is.

2024.01.04. 10:48:43

a neoliberalizmus alapja magánföldesúri rendszer.

debreceni eredneően a debreceni család magánbirtoka. amit a tatárjárás utáni újjáépítésben a király egyik zászlósa igazgatott. aki kereskedő jobbágyokat fogadott. egy kereskdelmi hordát hozott létre. és ezek az árpádok. a turul nemzetség világképe. az ókori világkép valójában. és ezek felett állt egy imperérium.

és a zsidók, vagy a filoszemiták, vagy kicsodák, a baloldalnak mondott senkiháziak azt mondják, hogy az impériumot kell megszüntetni, és legyen totális magánigazgatás. mert ez a szabadság. ezek faji, vallási alapon szerveződő népcsoport, a zsidóság egy része. a neológok.

és vannak a jobberek. azok az emberek asszimiláns cigányok. ők lennének a magánföldesurak. és az impérium egyben. totallitáris törzsi tudattal asszimiláns cigányság. faji alapon szerveződve. és azt mondják, hogy ez a kereszténység. ez éppenséggel lehet a cigány kereszténység, akkor ha a cigány nép ezt választja.

a magyar aligha lehet. ezt magyarországon a cigányok verték szét. vagy a kunok. a kereskedő bárót megtámadták a tiszai átkelőnél rendre megtámadták. a tiszai cigányság. és báró ment az országbíróhoz. aki azt mondta, hogy mivel a királyné kun és a király anyja is ezért ő nem parancsol rá a cigányokra, mert akkor leváltanák.

és a keresztségben arra jutottak, hogy alkossanak közösségi normákat. a migráns cigányokkal. akiket kunoknak neveztek. és temérdek probléma volt velük. a cigányok szétverték ezt a magánföldesúri rendszert.

orbán meg helyükre lépne. ahogyan soros. ugyanaz a magánföldesúri rendszer. nem a fedualizmus, hanem az ókor.

2024.01.04. 10:49:18

ez nem a feudalizmus, nem modernizáció és a progresszió, hanem az ókor.

2024.01.04. 10:54:50

és ha az ortodoxia ezt vágyja vissza, akkor ebből lehet cigány kereszténység. és abban orbán lehet mintaadó albániában, vagy bulgáriában is akár. félrészegen énekeljenek az operaház tetején kalapban a pénzügyminiszterrel. ha ezt sokan kulturáltnak tekintik, akkor lehet ebből valami balkáni vircsaft.

ez azonban nem a magyar kultúra ezt politikailag inkorrekt módon a cigánysághoz szokás kapcsolni. de lehet, hogy ez a cigányság többségének sem kell, mert ez valójában kulturálatlanság. és ez esetben elnézést kérek, mert dehonesztáló ezt "lecigányozni".

nem a magyar kultúra. nem a keresztény államnemzetbe vetett hit. egyik se. se a baller, hogy fogadjunk be mindenkit. se a jobber, hogy senkit, de az jelenti, hogy majd ők megmondják. ez két szélsőséges banda, ugyanazt a totális hatalomgyakorlást adják. és azt mondják, hogy ők az új világrend.

2024.01.04. 11:08:27

na most ez nem rasszizmus, mert az orosz ortodoxia is ilyen. putyin nem cigány, hanem baltikum, a rassz jegyek alapján finnugor, és az orosz katonák többsége fehér, nem fekete.

az is kérdés, hogy az orosz kereszténység az legyen-e, hogy a kreml urai és parancsolói ókori módon azt mondják, hogy na kérem szépen ez a birodalmi jogrend. és akkor az. mert az nem kontrollálja semmi. csak az, hogy majd jön egy újabb hadúr. és akkor megint csak a kreml dönt.

ez nem a fedualizmus, a középkor, hanem az ókor.

Wildhunt 2024.01.04. 11:20:50

@vektortér: gyenge. A 444-es cikk volt az igazi, ahol Berlini magyarok beszélnek őszintén migráns muzulmán környezetük áldásairól.

2024.01.04. 11:26:47

totális despotizmus, nem a kereszténység, hanem a fáraók világképe. ez nem a feudalizmus kora, hanem az ókor.

tehát ez a történelemben nem kizárólag a cigányságra jellemző, a jelenkorban azonban egy asszimiláns népcsoport igyekszik ezt visszaállaítani elsődlegesen a balkánon. a magyar középkor nem ez. a bolgár lehet, hogy igen, de a magyar nem.

az egyik ez a fáraósdi, és a másik az ókori zsidó anarchia.

2024.01.04. 11:30:03

@Wildhunt:
oké, de magyarországra a fidesz akar migráns muzulmánokat telepíteni. mondván, hogy tisztességes munkavállalók. ugyanezt célozzák a nyugatiak. migráns muzulmánok olcsó munkaerőként élhetnek berlinbe, a nők szülik a gyerekeket, ezzel megoldják a demográfiai problémát, megnövelik a gdpt. stb. ezt mondják a neolibek.

és az orbánizmus egy az egyben ugyanaz. csak kínai tőkeimporttal kombinálva. orosz energiával. ugyanazokat a német cégeket kiszolgálva. orbán ennek a helytartója.

2024.01.04. 11:30:52

ti úgy beszéltek, mintha 14 éve a 444 kormányozna.

2024.01.04. 14:59:19

@ZorróAszter:
német oldalról demográfiai problémák megoldása, olcsó munkaerő, náci billog levétele. az ameriikaiak elmondták, hogy az európai egység gyengítése, és a nemzeti hadsereg nélkül maradt európai egyesült államokat katonailag maguk alá rendelnék. és vannak olyan szélsőséges irányzatok, amelyek így akarják szétverni európai keszténység államalakulatokat, és elsősorban németországot.

magyarországot is. másról se szól a baller poltiika, hogy a királyi magyarországot szét kell verni. és nem bukarest mondja elősorban, hanem budapest. felvidék kérdésében eldőslegesen nem pozsony a magyarellenes, habem budapest. a mai napig.

2024.01.04. 15:02:00

van egy nemzeti nihilista "baloldal" és az országot bármilye irányba kiszolgáltatni akaró "szuverenista" "jobboldal". mondván, hogy a betonozással a haverok millárdokhoz jutnak. az eu állja a kifieztést és ez a "zöld fordulat". vendégmunkásokkal. migránsgettókkal. ugyanaz a scholz, timmermanns és a többi diktál nekik is, mint gyurcsányéknak.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.01.04. 15:03:22

@Wildhunt: Bécsben élő ötezer eurós kasszából magyarnak szubjektíve nem tűnik drágábbnak Bécs, mint Budapest, ahol egyébként egymillió felett keresett.
Azt hiszem ez a pillanat, amikor megértettem, hogy is kapott Boldeone diplomát. Szerencse, hogy én már 1995-ben meg 2003-ban letudtam a magaméit, hátha többet érnek még a munkaerőpiacon.

Gery87 2024.01.04. 15:50:26

"Tulajdonképpen az a végkövetkeztetés: mindenkinek joga van mindenhová menni, s ebben semmilyen korlát, de még kontroll se alkalmazható."

Marhaság, ilyen jog nem létezik, erkölcsi sem!

Ez a tipikus példája annak hogy valami szar, baj van vele, nem tudunk mit kezdeni vele ezért valami nagy objektív távoli igazság mögé bújtatjuk, mintha ezzel le lenne tudva a dolog, hogy hát ez van nincs mit tenni, ez univerzális dolog.

Gery87 2024.01.04. 15:55:12

@ZorróAszter:

Így vagy úgy de Európa az autoriter jobboldali rezsimek felé fog gravitálni megint.
A demográfiai és a migrációs válság meg a borítékolható életszínvonal esés + a tőke hatalma miatt csak erre mehetnek a folyamatok, ha organikusan nem történik radikálisan más.

Sajnos a radikális baloldal azt se tudja fiú e vagy lány...és épp a palesztinok meg egyéb civilizációs ellenségek simogatásával van elfoglalva.

Gelmerrrrr 2024.01.04. 16:55:12

Tulajdonképpen az a végkövetkeztetés: mindenkinek joga van mindenhová menni,
-----------------
1. Olyan hang, hogy tulajdonképpen nem van, a tulajdon a tele indogermán stumától ered, egy a tolvajlással. A kép az magyarul hép volna, az indogermán skép, skab vagyis szab stumától, stak a kretény-libcsiik átírták.
2. Nem vég, ide magyarosabb az anta. A követ hang jevevényhang, így ranakered, ranakeredva: antoranakerdva.
3. Magyarul a jog az iga volna, a Joch, az indogermán ie stumától. A magyarnak a libcsi law fájandja van: rakta.

4. A menni hang egy stumájú a migrálval,a me stumától ered, indogermán mei is, ahogy mowe.

Nem igen rakem, attól, hogy én magyar vagyem, és a magyar indogermán és germán, ez a honfoglaló, így a magyar nem libcsi, vagyis civitatos-burzsuj-pógár libernyák. Ceasar egy libernyák volt, antament az illiberális Ariviostnak, aki migrálni akart,;és már Cäsárnál is az ürühgy arra az volt, hogy védtaja a libernyák civitast, hogy rakják már a barbárok, hogy ne migráljanak.

Én barbárként a migrálásnál vagyem, de stak népvel, vagy zsoldososan, attól, hogy nem vagyem libernyák, vagyis civitatos-burzsuj-pógár, stak egy náci, így nem igen rakem a libernyák bullshitet.

Rakta, jó migrálás: néppel migrálni, vagyis zsoldososan, mondjuk menni a Wagnernek és wagneressé, hunná válni. Ez az illiberális migrálás.

Burzsuj, pógári, civitatos migrálás: individuálisan, turizmus.

A turisták nem migráncsok? De igen, a túristák is migráncsok, burzsuj, civitatos migráncsok, na én az ilyen migrálást nem bírem. Ezek a szájerista brüsszeliták szarták ide a covidot is, attól, hogy migráltak ezek a pógár migráncsok. Vajon ez hogy a faszem? Nem rakta, ne mondjuk raktának, hanem stak liberáliának, azt hogy az ember individuálisan migrál és túristákod. Ezek liberáliák, burzsuj-libernyák-civitatos liberáliák.

Ezeknek a civitatos libernyákoknak liberáliájuk van libcsijül migrálni, hogy idebírongják a covidot is, de agyon lőni őket a bordárnál, róvánál határnál márt nem megy, attól, hogy liberáliájuk van. És ha az ember azt mondja, hogy nem oltatja magaját, attól, hogy ezeknek liberáliájuk van libernyákoskodni, úgy az a libcsinek nem érv,attól, hogy nekik az nem ér(de érv hang nem is van, stak er és ár stuma).

Na egal, ezt is stak arra írem, az oltásosat, hogy nekem ez argumentáció, rakandás, de hogy állam hang nem van, az libernyákia, nem akarnám hogy vanjon, attól, hogy államfájanda vagyem és orszgátagadó, ahogy a magyar nyelv indogermán és germán nyelv, így őredünk arra, hogy annyivá váljon a libernyákia...

Gelmerrrrr 2024.01.04. 17:02:23

Migrációs jog
-------------

Jog az iga, rakta van, de az a libcsi law fájandja.

Hát most az van, hogy a libernyák law libcsizmus, nem Gaia, a valóval dolga nem van, hanem stak burzsuj-pógári szar, ana nem van. De migrációs illiberália van, rejálisan, nem úgy ahogy a butakánál, a burzsuj irreális szarnál. Naturálisan, eredően van, és mondani volna, hogy ez a gaiai, darwini rakta, a valós. Mi kirakunk a naturtól az eredőitől egy raktát, úgy az rakta, valós,van, attól,hogy ez nem olyan, ahogy a libcsi butaká, a halandzsa(fingárul volna, de a magar nyelv indogermán és germán nyelv, de a butaká új-ónemmagyarul van).

A Natur, Gaia majd antorakja, hogy a migráció rakta vagy nem, dehát a burzsuj Rómát is leöröngtaja a migráció, ide vagy oda Cäsar, Odoacker lerombeltaja a civitast, vészett a burzsuj-pógár, a fideszlibernyák.

Én stak egy náci vagyem, nem civitatos-libernyák-burzsuj-pógár-fingrista.

Gelmerrrrr 2024.01.04. 17:04:41

@Gery87: az autoriter jobboldali rezsimek felé f
---------------------

Nem felé, hanem nak.

Nem rezsimek. A regerda, rezsim, rakumány(magyarul system) dicső hang, illiberális, a fideszlibcsi, a libcsi a Krümmung, a pejoratív hang, a kormány.

Nem rakem, hogy hogyan. Magyarok vagyunk, nem rakjuk a civitatos-burzsuj-libernyák-pógár szart. Én nem, én stak egy náci vagyem.

Gelmerrrrr 2024.01.04. 17:20:20

hogy az emberiség Kelet-Afrikában jött létre, s onnan
---------------

1. Nem kelet, a kel egy jevevényhang, a Holm és hill rokonja. Magyarul erjeszta volna, az er stumától: erjesz, vagyis rise.

2. Lét? Hol a lé?

3. Emberiség? Na ilyen nem van, nem is rakem ezt a halandzsa hangot. Inkább mondjuk ide azt hogy humanoidizmus, de ez a humanoid sohase volt, stak visszavetítés, egy úgymond idea visszavetítésje: egy-egy arta erjeszedne itt és ott is, ahogy mondjuk a kutya arta a farkastól, de az ember tevésjére artul itt és ott is, vál a farkastól.

Tapi2021 2024.01.04. 20:01:36

@cvsvrs: Gyáááá....
Új év, a régi fantaszta cvsvrs, a maga alkotta buborék-valóságában. :-)

Tapi2021 2024.01.04. 20:08:25

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "Jelenleg azért ez a fősodrú elmélet, az 1-központű eredet."

Ez még legalább biblikus. :-)

Logikus, hogy az első kisebb közösséget egy helyre telepítette le az Úr. Onnan terjedtek szét.

Ha meg evolúcióban gondolkodunk, akkor is, hiszen maga az evolúció,- azon túl, hogy nincsen -, valószínűségszámítás szerint egyszer sem hozhatott létre életet, élőlényeket, nem hogy ember komplexitásút, nem, hogy sokszor, kb. egy időben, a föld több pontján.

Tapi2021 2024.01.04. 20:11:29

@ZorróAszter: Te is hozod a régi formádat. Nem vagytok rokonok cvrsvrs-el? :-)

Tapi2021 2024.01.04. 20:19:25

@Deak Tamas: Ja, ezt a cikket én is olvastam. Fel is idézte bennem azt, amikor Pesten éltem, Budán dolgoztam, legényember voltam, csak magamra volt gondom, és gyorsan lett lakásom, aztán besétáltam egy Mazda szalonba, mert kellett egy autó és vettem is, ott helyben kártyával ki is fizettem..., stb.
Akkor nem tűnt Pest drágának. Nekem sem.

A lé határozza meg a tudatot!!!

Gery87 2024.01.04. 22:17:05

@Tapi2021:

Ezzel a felső 3%-ba tartozol ugye tudod:)
Nem lehet belőle semmit általánosítani.

Wildhunt 2024.01.05. 07:53:01

@cvsvrs: magyarországra a fidesz akar migráns muzulmánokat telepíteni

Te meg le akarod szopni Orbánt. Alaptalanul vádaskodni őskommunista szokás.

ZorróAszter 2024.01.05. 08:22:00

@cvsvrs:

Ha itt az európai nagytőke érdekei sérülnének, akkor sokkal jobban megromlana a viszony az Egyesült Államokkal. Vagyis itt valami egyeztetett forgatókönyv szerint mennek a dolgok.

Persze a politikában a durcit is szokás mímelni meg a vigyorogva egyetértést is.

ZorróAszter 2024.01.05. 08:24:41

@Tapi2021:

"Te is hozod a régi formádat. Nem vagytok rokonok cvrsvrs-el? :-)"

Maga biztos a hasonlóan kiváló érvelési technikája miatt ilyen megbecsült, jólfizetett újságíró.

:o)

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.01.05. 09:43:22

@Tapi2021: nem akarom eszkalálni a történetet, pláne a sülthusit őrlőfogzó midnight coder szintjére, de nyugodtan fel lehet tenni kérdéseket.

- Miért nincs bushman típusú homo sapiens sapiens a világ egyéb tájain?
- Mért az ember él egyedül olyan természeti körülmények között ahol az életfeltételei nincsenek biztosítva? Mért nincs jegesmedve (sőt, semmilyen medve) Brazzaville-ben és mért nem ugrándozik antilop Nuiuk-ban?
- Ha már medve, mért van Erdélyben és a Sziklás hegységben, közbül meg seholsem?
- Mért van ábrázolva Amerikában olyan állat, amely nemhogy most nem él ott de nyoma sincs, hogy élt volna valaha?
explorersweb.com/ancient-puerto-rican-cave-art-african-lion/
- Mért dönt úgy néhány elefánt, hogy szépen elindul a hidegbe északra a jó melegből, aztán ott megtelepszik és szép vörösbarna bundát növeszt?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.01.05. 09:54:15

@Deak Tamas:

Nekem van egy nagyon erős érzésem: a busmanok nem emberek.

MÁrmint nem tartoznak a mi fajunkhoz, hanem azzal rokon faj.

Persze semmi bizonyítékom, de még a hangképző szerveik is másképp működnek.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.01.05. 10:06:26

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: igen, erről már volt szó, éppen ezért is választottam őket. Lehet benne valami, hiszen a palotapincsi meg a bernáthegyi is egy család.
Izgalmas kérdés eleve a hangképzés beszéd meg egyáltalán a célja, nem tudom, van-e bármi tudományos újdonság a témában. Én mág ugyanazt tudom amit feltehetően te is így tanultál, a F. Engels-féle definíciót és elméletet.

Gelmerrrrr 2024.01.05. 10:44:26

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: m tartoznak a mi fajunkhoz, hanem azzal rokon faj.
------------------------

1. Nem tartoz, ez egy bullshit z-s hang és németizmus. Az ősi, ősmagyar, germán formula ide vagy az indogermán ja possesív, vagy artája, vagy az ar-ra-re stumától mondunk egy verbet, ahogy rejmed vagy arjel, ar-ja-l.

2. Így nem hoz, ez itt nem Örményia, hanem vagy nak-nek, indogermán enek-anak, vagy az indogermán ar-re-re stuma.

3. A faj hangot dúrgerni kellene, az etimológiája bizonylosza, talán új-ónemmagyar bullshit. Nem igen rakni, hogy most ez egy értelmetlenségi, kretény-libcsi hang-e,ahogy makogják, a fi stumától, indogermán pei, germán fi, ahogy fiatal, vagy a falten, fágyni verbtől ered.

Egal, az ősmagyar hang ide az arta, ar-ra-re stuma ar-os formája, erre a ta partikel, múltidős is. Az ar stumától ara, arány, és arat mögen-hént.

Így: nem a mi artjánk, vagy nem rejmed, arjel a mi artánkra, vagy artánknak.

Ha az arta hangot mondem Rasse-hént(ez a hang is az ar-ra-re stumától ered), úgy logikusan nem egy arta a germagyar és a bushman, de nem is egy species, attól, hogy a species a spähen-től ered, vagyis a látástól, így a csivava és a farkaskutya nem egy species, stak nyelvileg, attól, hogy kutyák. A kutya etimológiája bizonylosza, de igenstak a germán kuten, ugat verbtől volna, ettől a kautarja is, vagyis Kötter. A kutya kut, vagyis ugat, így ettől az attribútumtól egy nyelvi arta.

De egy artának rejmednek annyit is tesz, hogy geneológiailag egy őstől eredni, a kutya speciesjei ugatóhént nem egy ősi ugatótól erednek, hanem a farkastól, ahogy a csivava is és a farkaskutya is, együttes ősjük kutyahént nem van, stak egy másik arta, a farkas. A kutya az erdán itt is és itt itt eredta a farkastól, de az ember tevésjére, és az embertől ezek a dühorok így felbírongták magukra az ugatás, de egymástól függlosza, stak az omtoaljtól(Umstand) vált ez is és az is kutyává, ez az omtoal az úgymond ember.

Stak itt már egy újabb problém volna, ha a kutya speciesek egymástól függlosza váltak a farksától, válságjuk volt, úgy olyan is volna, hogy unverzális humanoid, attól, hogy függlosza, stak az ember tevésjétől váltak kutyává.

Gery87 2024.01.05. 11:19:05

"- Miért nincs bushman típusú homo sapiens sapiens a világ egyéb tájain?"

Miért nincsenek eszkimók Afrikában? De ahogy Birca mondta lehet ez egy alfaj.
Bár szerintem kiderült volna mára.

"- Mért az ember él egyedül olyan természeti körülmények között ahol az életfeltételei nincsenek biztosítva? "

Mert veled ellentétben van agya és tud magának jobb körülményeket teremteni pl öltözködni, tüzet csiholni, fegyvert készíteni...
Az állat meg abból főz amije születésétől fogva van.

"Mért nincs jegesmedve (sőt, semmilyen medve) Brazzaville-ben és mért nem ugrándozik antilop Nuiuk-ban?"

Mert nem oda alkalmazkodott, a maci pl túlhevülne...

"- Ha már medve, mért van Erdélyben és a Sziklás hegységben, közbül meg seholsem?"

Nincs megfelelő élőhely, táplálék + elég rendesen irtottuk is.

"- Mért van ábrázolva Amerikában olyan állat, amely nemhogy most nem él ott de nyoma sincs, hogy élt volna valaha?
explorersweb.com/ancient-puerto-rican-cave-art-african-lion/"

Ott a válasz cikkben süsü:
Az oroszlán rajza 500 éves. Ha Acosta-Colonnak igaza van, akkor ez az ország legkorábbi rabszolgaművészete.

"- Mért dönt úgy néhány elefánt, hogy szépen elindul a hidegbe északra a jó melegből, aztán ott megtelepszik és szép vörösbarna bundát növeszt?"

Amiért a csukcsok őse is úgy döntött hogy a világ leghidegebb helyén fog élni az akár - 40 fokban.

Gery87 2024.01.05. 11:22:17

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Szerintem az ausztrál őslakosok egy külön alfaj:)
Náluk ősemberebbnek senki nem méz ki a világon.

(Még a szexet sem kapcsolták annak idején össze a gyermekáldással.)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.01.05. 11:32:41

@Gery87:

Ott azonban vannak legendáik, s ezeket megerősíti a tudomány is.

Egy meleg időszakban migráltak Ausztráliába, alacsony vízállásnál, a mai Indonézis és Pápua felől, majd ott ragadtak, s megszűnt a kommunikáció a külvilággal.

S nincs is biológiai eltérés köztük és az említett régió őslakossága között.

Míg a busmenek baromira nem hasonlítanak senki másra.

Gery87 2024.01.05. 11:48:08

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

A pápuák olyanok mint ők.
Tény.
De attól nyugatabbra már mongoloidok élnek.

Gery87 2024.01.05. 11:49:26

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

"Míg a busmenek baromira nem hasonlítanak senki másra."

Szerintem ők a legkorábbi emberek utódai.
A negrid, europid stb rassz csak később alakult ki.

ZorróAszter 2024.01.05. 12:04:56

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

A busmanok valószínűleg nagyon régóta élnek teljes elszigeteltségben. Ez akár több mint tízezer évet is jelenthet. Erre mutat az animista vallásuk és az archaikus nyelvük.

A hozzájuk eredetileg hasonló népesség lehet hogy már rég feloldódott a többi afrikai nép között.

Az ausztrál őslakók csontozata nagyon hasonlít a neandervölgyiekére, és nem hasonlítanak a pápuákra. De úgy tudom, genetikailag őket is megvizsgálták és ők is homo sapiens sapiensek. Ők is nagyon ősiek lehetnek. Szintén animisták.

Gelmerrrrr 2024.01.05. 12:08:26

@Gery87: uropid stb rassz csak később alakult ki.
---------------------

1. Írva stak, nem stak.
2. A rassz hang is az ar-ra-re stumától ered, de mondjuk, hogy arta.
3. Alkoholizál? Nem, nem alkoholizál, bullshit hang.

4. Nem hinném, hogy később, attól, hogy a humanoidizmus stak egy idea.

Gelmerrrrr 2024.01.05. 12:10:35

@Gery87: Szerintem az ausztrál őslakosok egy külön alfaj:)
--------------------

Rekkintem... egy szelenta learta. Az al magyarul a túl volna, vagyis alarta, aljanarta már az artán kívül van, vagyis über.

A lak hangot dúrgerni itt, stak libernyák.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása