magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

A woke álmonarchisták bukása

A progresszívek nagy erénye: nem ismernek mértéket, ezzel aztán saját vesztüket okozzák.

A néger rasszista progresszívek túltolták, ma már nem éljenzik őket, nem kötelesek már a legfejlettebb nyugati államokban se térdepelni a focisták egy többszörösen elítélt kábítószerterjesztő tiszteletére. A tavalyi év végén a mozgalom végképp lefejezte magát: kiálltak a palesztín oldal mellett az izraeli-palesztín háborúban. S ezzel nem a zsidó értelmiség szimpátiáját vesztették el, azt nem - az amerikai zsidó értelmiségben az alapállás az önutáló zsidó mentalitás -, hanem a közvéleményét, mely vagy zsidópárti vagy semleges, de meglehetősen távol áll az egyoldalú palesztínpártiságtól.

De manapság a bulvár mindennél fontosabb. Aki a bulvárban vezet, az ellen nagyon nehéz felvenni a harcot.

Jó, hogy akadt ez az angol hülyegyerek, "Harry herceg" nikkel. Ő és még a nála is butább felesége pár éve elhatározták: ők lesznek a "progresszív királyok". A minta adott volt: Harry édesanyja volt a "szívek hercegnője" 30 éve, csak ezt kellett kiterjeszteni.

Persze Diana nem volt hülye, ő tudta hol a határ, sose próbált kilépni a bulvármédiák nedves álomvilágán kívülre, értette, hogy ha ezt megteszi, nevetségessé fog válni.

Harry nem örökölte édesanyja értelmét, így ezt nem értette. Ősbuta felesége még cukkolta is őt. S meglett a terv: harcos progresszívek lesznek!

Persze ma minden álkirályi család progresszív, de jellemzően annyit tesznek csak, amennyi kötelező, nem tűzik ki a homokzászlót, vagy ha igen, nem lengetik legalább.

Nagyszerű hír: saját közegük rúgja most a "hercegi" párt.

Címkék: közélet
16 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr6318303909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Neville 2024.01.17. 13:07:43

"Persze ma minden álkirályi család progresszív, de jellemzően annyit tesznek csak, amennyi kötelező, nem tűzik ki a homokzászlót, vagy ha igen, nem lengetik legalább."

Amúgy pár kiszólásból nekem úgy tűnik, Harry az apja (a király) és a bátyja kifejezetten nem rajongója ennek a progresszív woke-izmusnak, csak nincs bátorságuk (vagy lehetőségük?) nyilvánosan jobban beleállni ebbe.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.01.17. 13:16:32

@_Neville:

Charles és a felesége kifejezetten normálisaknak tűnnek, ami ritkaság ebben a közegben.

Gelmerrrrr 2024.01.17. 13:28:30

erénye: nem ismernek mértéket, ezzel aztán saját vesztüket okozzák.
--------------------------
1. Ernya naknama van stak, az er indogermán stumától, ana partikelvel, vagy ena, presenzvel, ez eren, vagyis rennen, nem rohan, erre a ja kausatíc-presenz és possesív, így rakód ernya, ahogy erny is, ernyesz. Az ernya a magyar fähig hang.

Inkább arta hangot mondanám ide, az ar-ra-re stumától, ahogy a görög arate. Az ar stumától ara, arány....és ta múldidővel arta, vagy artagu.

2.Mérték? Bullshit hang ezt inkább dúrgerni kellene.

3. Nem veszt, az egy egzisztenciális verb, így vészt, vesz van, vész az vész.

4. Okoz? Bullshit hang z-vel, de az ok az unk, ucit, okász volna, vagyis szokni, szokás. Az okoz egy halandzsa hang. Ide magyarul: örök, árt, vagy erejt.

Gelmerrrrr 2024.01.17. 13:29:58

A woke álmonarchisták bukása
-------------

Nem buktunk, attól, hogy a woke az ősmagyarizmus, szkítizmus, antifingrizmus, ez a magyar woke az ájróper bullshiteknek anta.

vasútihíd 2024.01.17. 14:15:17

minden családban vannak fekete bárányok akik elferdülnek valamelyik irányba. a normálisabb vonalat itt károly és vilmos képviseli már amenynyire ez lehetséges a liberális nyugaton. harry amúgysem trónörökös azaz kísérletezik de eddig nem vált be. majd ha elválnak lehet hogy benő a feje lágya. de lehet hogy nem.

Gery87 2024.01.17. 19:53:50

Ide vezet a maradék feudalizmus, a korlátlan öröklés rendje!
Éljünk a király meg az alattvalók pénzén születési, vérségi alapon.
A sokadik utódnak semmi dolga, mihaszna, értelmetlen, üres bár gazdag élet, hát csapong....

Az is sejthető volt egy ez a hollywoodi celeb félvér hülye picsa a woke meg a progresszió irányába fogja lökni ezt a dologtalan semmirekellőt.
Amúgy is ú hordja a nadrágot ez látszik.

Egy megoldás: eltörölni ezt az üres bohóckodást a picsába, amit monarchiának meg arisztokráciának hívnak.

Mindegyik megtarthat egy kisebb vagyont élete végéig, a gyerekeik kapnak új családnevet, de egy fillért, a többi átmegy köztulajdonba.

Le kel már zárni ezt Döbrögiskedő hülyeséget.

2024.01.17. 20:25:07

@Gery87:
ez az ókori imperalista uralkodás. valamint a modern kori imperalizmus.
a feudalizmusban a nemesség választotta a királyt.

2024.01.17. 20:53:29

bibliában a köznép van. az anarchiában él a sivatagban. van császár és a judea helytartója: piltáus. ez nem egy középkori feudális államrend. judeahoz kapcsolódik uradalmi jog. van egy egységes birodalmi jogrend. a római jog. és annak szerez érvényt a helytartó. és nincsenek nemesi uradalmak.

2024.01.17. 20:54:08

@Gery87:
ha nincs nemesség és annak nincs választójoga, akkor az az ókori jogrend.

Gelimtrtrddddd 2024.01.17. 21:00:10

@cvsvrs: jogrend. a római jog. és annak szerez érvényt a helytartó.
-------------
1. A jog az magyarul Joch, iga, ez így van magyarul. A magyarnak raktája van, de a libcsi lawnak rendje nem van, attól, hogy irracionális.
2. A szerez egy bullshit hang, indogermán ser stumát dúrgerni.
3. Érvény hang nem van, stak er és ár stuma, az ér sklavenaufstandi.
4. A hely laguján a lagu az ősmagyarabb hang, a le stumától, ettől leg, flektálva az a partikelvel, múltidős, lagu substantív.
5. Nem tart, hanem a racionális stumától, a ra és re stumától az ősmygar rekkár: lagurekkár.

2024.01.17. 21:02:10

judeában *nincs* uradalmi jog.az a római birodalom egy proviniája úgy, hogy annak nincs saját jogrendje.

2024.01.17. 21:39:18

az oszmántörök birodalomban ókori jogrend van. a hódoltságban. a szultán kinevezi a budai pasát. az a szolnoki béget. az a kádit.

debrecenben és erdélyben középkori feudális jogrend van. a fejedelmet a rendek választják. és egyébként felső magyarországon vita van, hogy a rendek válasszanak-e magyar királyt, vagy legyen császári birodalmi jogrend. helytartókkal. csak ugye erdély sem független. támogatnia kénytelen az oszmánok külpolitikáját. és a középori rendi jogokért harcolni kell a habsburgokkal is.

ii. rákóczi györgy próbál ebből szerencsétlenül kitörni. belép a svéd-lengyel háborúba. a svéd szövetségben. azért, hogy megszerezze a lengyelország egy részét. és aztán havasalföldi szövetségben az oszmántörökök ellen forduljanak. aminek következtében az oszmánok elfogalják váradot. felgyűjtják debrecent. (előtte a német-rómaiak is). a jogrend az középkori feudális. az utcaszerben választhatnak kocsisokat is, mert a feudalizmus ezt megengedi. hogy legyen helyi rendeletalkotás. helyi igazságszolgáltatás

éppen az a probléma, hogy nincs feljebbvitel. fejedelmi udvar nem dönt másodfokon. gyulafehérváron azt mondják, hogy őket nem érdekli, hogy mi van debrecenbe. döntsék el. legyen az a bíró, akit akarnak. válasszák meg a szenátust, az esküdteket, az ispotálymestereket, a skólamestert, a céhmestereket, a jegyzót. a városgazdákat a vásárbírákat, a kapitányt a helyettesét a hadnagyot. legyen diákköztársaság, amit akarnak. őket ez gyulafehérváro nem érdekli. oldják meg mindenki magának.

és majd a betelepült németek mondják azt, hogy ezek mégis milyen uradalmi kis-világot akarnak maguknak. ez uram-bátyám kapcsolatokon alapul. a mai napig ezt mondja az, aki német. ezek a középkort akarják visszahozni.

persze, az egy jobb, mint az orbán basi hódoltsága, vagy a ngo-k alkotta helytartótanács.

2024 2024.01.18. 03:40:30

"A néger rasszista progresszívek túltolták, ma már nem éljenzik őket..."

Viszont a londoni bobbyk ma sem mernek hozzáérni a nigger bűnözőkhöz. És ez komoly probléma. Nemrég megtörtént, hogy egy járókelő tette ártalmatlanná a delikvenst, aki ellen az ilyenkor megfelelő erőszak alkalmazása nélkül próbáltak intézkedni az "antirasszista" rendőrök - persze sikertelenül. Derék színesbőrű úriemberek szabadon foszthatnak ki üzleteket, és ahogyan a londoniak nagyrabecsült polgármestere mondá: a terror hozzátartozik a nagyvárosok mindennapjaihoz, az ott lakóknak meg kell tanulniuk együtt élniük vele.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.01.18. 08:25:30

@2024:

Hát ez minden gettóban így van.

A bolgár rendőr se mer intézkedni a cigány gettóban.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása