magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Nincs pénz marketingesre

A milliárdos DK párt nem akar költeni marketingesre.

Pedig az megmondaná: a két fő hiba minden kampányban egyrészt az üzenetek keverése, másrészt a túlzás.

Az üzenetek keverése az üzeneket gyengíti. A túlzás meg csökkenti a hatást.

Pedig mindkettő még a magánéletből is tudható. Ha valakinek rossz hírét akarjuk kelteni, akkor egy dolgot hazudunk róla - a legjobb persze egy valós vonását felnagyítani -, nem egyszerre többet, ez ugyanis az üzenetek kioltásához vezet. Ha a szomszéd nőről azt hangoztatjuk, hogy egy büdös kurva, az sokkal jobb, mintha az, hogy büdös kurva és kínozza a macskáját. Ha túl sok az üzenet, akkor egyik se lesz erős. A túlzás pedig csak oda vezet, hogy hitetlenkedés lesz. Sokkal célszérűbb valakit hihetően vádolni, mint eltúlozni a vádat.

Hirtelen elővették Sulyok apját, akinek bűne, hogy állítólag náci politikus volt 12 évvel Sulyok születése előtt. Ha igaz is, vajon okos dolog-e a felmenőkkel érvelni egy olyan pártban, melynek sztárja Gyurcsányné, akinek egyik felmenője nem csupán passzív részese - mert a DK se állítja Sulyok apjáról, hogy bármit is elkövetett volna nézetei hangoztatásán kívül -, hanem egyik vezetője volt az 1956 utáni megtorlásoknak?

Közben, ezzel párhuzamosan nyomják a pedofideszezést. Persze a legszerencsétlenebb alakban. Isten nevének belevétele csak a legkeményebb ballib tábornak fog tetszeni. Már csak egy rongyos határontúli magyart kellett volna odatenni, ez még nagyobb sikert aratott volna a fanatikus DK-nyugdíjasok körében.

50 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr5418343805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alöksz róz 2024.03.04. 07:54:11

szerintem viszont lehet hogy van egy okos marketinges és jól van megjátszva.
ugyanis egyszerre hergeli a ballib és a fideszes keménymagot. fenntartja a dk-s nyuggerek harci kedvét meg a fideszeseket is összetartja az igaztalan és túlzó támadással szemben.
lehet persze a fidesznek szerencsés véletlen, hogy a dk és gyurcsány minden adandó alkalommal megtrollkodja a többieket, de az is lehet h nem az...

cvsvrs 2024.03.04. 08:22:59

a politikai kampányok nem dicsőíteni akarnak valakit, vagy valamit, hanem lejáratni. mennél primitívebb annál jobb.

cvsvrs 2024.03.04. 08:27:45

a probléma, hogy sulyok tamás úgy államfő (a legfőbb közjogi méltóságok egyike), hogy a köznép legfeljebb annyit tud róla, hogy az apja náci, vagy volt az. ami nem demokrácia, hanem egy vicc. jelzem göncz árpádról is ennyit tudott a nép. vagy mádl ferencről.

nincs államfői programjuk. és nem az alapján választják meg. mondván, hogy az nem kell. sulyok csak pártkatona a rendszerben, aki majd segíti az őket megválasztókat, gátolja az őt meg nem választó ellenzéket.

és mindez ebből következik.

cvsvrs 2024.03.04. 08:35:57

egy alkotmányjogász mondhatná azt, hogy fogad egy stábot és az áttekinti a magyar és az az uniós jogrendet. és a cél a részleges jogharmonizáció. ezek és ezek a törvények összhangban vannak az európai normákkal. ezekben magyarország főszabály szerint működik. és ezekben a főszabálytól eltérően kivételes gyakorlat valósul meg. hogy ez jó vagy nem jó azt döntse el mindenki.

és egyébként meg nyilván egy rakás jogszabályt össze lehetne vonni, van amit pontosítani kellene, stb. és az államfő hivatala felvesz egy rakás jogászt, akik ezt a munkát elvégzik. és sulyok tamás bemegy a parlamentbe (joga van hozzá) benyújt egy salátatörvényt, amivel ezeket a módosításokat előterjeszti.

és akkor ez a programja. és lehet mondani, hogy ezért választották meg. és nem azért, mert az apja náci volt (vagy nem volt, mert sulyok szerint a kommunisták üldözték.)

nincs közéleti elképzelése, még a legegyszerűbb dolog se, ami a munkájából következne.

Tapi2021 2024.03.04. 10:30:13

De komolyan, egy ilyen kampánnyal bárhol máshol kiírná magát egy párt/politikus a kultúremberek világából és megvetett páriák/pária lenne.

EZ normális emberek számára VÁLLALHATATLAN!
Messze nem fér már bele a másik oldal megszokott csesztetésébe, eddigi gyalázásába SEM! TÚL MENTEK MINDEN HATÁRON!

És ezek a magyar ellenzék VEZETŐI, és ezek a nyugatiak lieblingjei, kormányváltó reménységei!

Embert barátjáról!

ZorróAszter 2024.03.04. 10:35:01

Tök érdekes, hogy mennyire nem érdekel senkit, hogy mi az igazság.

Csak propaganda van és propagandahazugságok.

Meg hogyan lehet hatékonyan hazudni.

De az, hogy mi az igazság, senkit se érdekel.

Ez a FIDESZ és Orbán igazi győzelme.

Tapi2021 2024.03.04. 10:42:12

@cvsvrs: Lassan a náci dicsérő jelző lesz, annyit használják a ballibek HAMISAN, mások ellen!

Ráadásul itt is bejön az a - szándékos - fogalomzavar, amivel a nemzeti szocialistákat mesterségesen eltolták a többi szocialista irányzattól! Holott ezek valójában egy brancs. Egy vörös sárkány más-más fejei.

Tehát a ballibek, szocik..., egyéb balosok, a nácizással (nemzeti szocialistának mondással) valójában szocializmussal vádolnak meg nyilvánvalóan nem szocialistákat!!!

Ezt minél többször csinálják, annál jobban kiviláglik, hogy alaptalan. És így a hatása is egyre csökken.
Egyébként is akkoriban ez egy párt, nézet volt a sok közül, ugyanúgy legálisan lehetett bárki a híve, mint a szocialista verziók bármelyikének! A náci ma nem rosszabb jelző vagy nagyobb bélyeg, mint a kommunista, és társai. Egyik sem volt jobb diktatúra a másiknál!

Tapi2021 2024.03.04. 10:56:25

@cvsvrs: "fogad egy stábot és az áttekinti a magyar és az az uniós jogrendet. és a cél a részleges jogharmonizáció. ezek és ezek a törvények összhangban vannak az európai normákkal. ezekben magyarország főszabály szerint működik. és ezekben a főszabálytól eltérően kivételes gyakorlat valósul meg. hogy ez jó vagy nem jó azt döntse el mindenki."

Ez a jogharmonizáció folyamatosan zajlik, amióta beléptünk!

Az utóbbi évek konfliktusainak egy részét az okozza, hogy az EU elkezdte magát főhatalomként értelmezni, és kiterjeszteni a hatalmát a tagállamok szuverenitásának rovására.
Vagyis építgetik gőzerővel az EEÁ-t! Számolják fel a (nemzet)államokat. Amire nincs felhatalmazásuk. Viszont a többséget nem érdekli, és engedik. Ezért sikeres.

Senki nem magyarázta el a népeknek, pl. a szlovákoknak, lengyeleknek, stb., hogy valójában egy új "monarchia" épül, ahol minden nemzet csak egy nemzetiség lesz a sok közül. Saját ország, saját önrendelkezés, szuverenitás nélkül. (Tarthatunk majd szép, színes hagyományőrző fesztiválokat.)

Tehát olyan, mintha mindenki menne vissza egy közös monarchiába. Ami ellentétes azzal a törekvéssel, ami Trianonban - vagy a délszláv háborúban - még annyira fontos és elsődleges volt, hogy legyen mindenkinek saját országa.

Mire észbe kap a szlovák, cseh, lengyel, román, magyar... ott találják magukat a monarchia utódában az Európai Egyesült Államokban! Egy nemzetiségként a sok közül. (Ahol nyilván a nagyobbak, erősebbek diktálják az ütemet!)

Valóban ezt akarják a népek?

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.03.04. 10:59:09

@ZorróAszter:

Az igazság nyilvánvaló.

A jó ügyvéd elintézte az illetőnek a kegyelmet.

Novák és Varga meg nem vették észre a potenciális politikai kockázatot, majd ezt Novák azzal súlyosbította, hogy nem szólalt meg egyértelműen.

Mi más?

Tapi2021 2024.03.04. 11:07:14

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Igen.

A KE-t is, meg a kormányoldalt is készületlenül érte, így a gyorsan eszkalálódó válságot - amit az ellenzék azonnal reagálva kimaxolt - nem kezelték megfelelően.
Ilyenkor látszik, hogy mennyire fontosak a megfelelő szakértők, a megfelelő helyeken. Akik AZONNAL be tudnak avatkozni, a megfelelő lépésekkel.

A két zavarodott nap utáni "baráti tűz" a KE ELLEN is bizonyítja a teljes tanácstalanságot, azt, hogy nem volt sehol egy tapasztalt, profi válságmenedzser sem kéznél. Másképp alakult volna a történet, (ahogy a mostani DK-s aljasságot is vissza lehetne égetni rájuk).

Súlyos ára volt!

Gelimtrrrrtt 2024.03.04. 11:22:14

@Tapi2021: assan a náci dicsérő jelző lesz, annyit használják a
---------------
1. Jelző? Bullshit új-ónemmagyar halandzsa.
2. A használ sklavenaufstandi hang, örmény hason.

3. Dehát az nem dicső? Nem rakem. Aki nem náci, az egy libcsi.

ez a nevem senki 2024.03.04. 11:52:01

@Gelimtrrrrtt: teilyen gyak
orló skryzo fénvagyvagycsak
szóra
kozol?

cvsvrs 2024.03.04. 12:16:48

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
ezzel csak az a probléma, hogy ezt a káendre nem kérte. csak miután kegyelmet kapott kérte a felmentést.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.03.04. 14:29:18

Sulyok apjáról a kérdés tekintetében összesen két dolog van az arcanumban, június közepén átveszi a kamarából kizárt dr. Lőwy nevű ügyvéd praxisát, illetve 45 májusban egy buchenwaldi szabadult dr. Balázsné keresi. Viszont Szombathelyen van egy Sulyok László nevű műszerész, aki valóban nyilas volt.
A Karsaiakat meg inkább hagyjuk, régóta az a szint. Ungváry még nem játékfilmes képről hogy az valóság mint ők, de már jó úton halad.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.03.04. 14:30:21

Ungváry még nem állította játékfilmes képről hogy az valóság mint ők, de már jó úton halad.

Gery87 2024.03.04. 15:12:36

@Tapi2021:

"De komolyan, egy ilyen kampánnyal bárhol máshol kiírná magát egy párt/politikus a kultúremberek világából és megvetett páriák/pária lenne."

A Fidesz libsizése, hazaárulózása, sorosozása, migráncsozása, komcsizása, brüssuelezése, buzipedózása stb óta tudjuk hogy nem:)

Gery87 2024.03.04. 15:13:38

@Tapi2021:

"TÚL MENTEK MINDEN HATÁRON!"

:D:D:DD:D:D:

Mondja ezt egy fideszes.
Ezt is megértük.

Kérek egy kávét...

Tapi2021 2024.03.04. 17:23:50

@Gery87: "A Fidesz libsizése, hazaárulózása, sorosozása, migráncsozása, komcsizása, brüssuelezése, buzipedózása stb óta tudjuk hogy nem:)"

Csak ezekben mindben van igazság! Azt is tudjuk, hogy mi. El is szoktuk mondani.

A pedókormány, meg pedó jobboldal... meg egy az egyben NEM IGAZ. És ezt is tudjuk. TE IS!

Kis különbség, de tudom - és ez a gond -, hogy nektek nem számít.

GyMasa 2024.03.04. 18:23:52

@cvsvrs:
"nincs államfői programjuk. "
Miért lenne? Jogkörük sincs!
Teljesen protokolláris a szerepők az ország életében?
Milyen programot kérsz rajta számon?
Hogy majd ő minden második törványt vissza fog dobni a parlamentnek "megfontolásra?"
Komolyan nem értem, hogy hogy tudsz ennyire merőleges lenni a valóságra?

GyMasa 2024.03.04. 18:25:26

@Tapi2021:
Bocs, de Gyurcsán egy megvetett pária!
Mert van ugyan, kb 2-300 000 ( a koruk miatt erősen fogyatkozó) hardcore híve, de ugyanakkor azt is simán elmondhatjuk róla, hogy még ma is simán megmozgat 1millió feletti protest szavazatot...

GyMasa 2024.03.04. 18:28:19

@Tapi2021:
Én nem vagyok benne biztos, hogy ez az egész nem a CIA-s spindoktorok műve volt.
Ez is gyanúsan flottul ment, mint anno, '22-ben az ellenzéki előválasztás. ( most nem a szerver fiaskóra gondolok, hanem amilyen gyorsan eljutottak a megegyezésre és a választásokig.

Gery87 2024.03.04. 18:42:25

@Tapi2021:

A "pedókormány" meg a "náci apus oelnök" pont olyan túlzó bunkóskodás, demagóg politikai szar, mint amit a fidesz meg a propagandista csicskái és médiái csinálnak amikor minden neki nem tetsző ellenfelét lehazaárulózza, lekomcsizza, lebuzizza, lesoros ügynöközze stb.
Kurvára pont ilyen!

A pedómosdatásnak is van alapja: kimosdattak egy ügyben egy havert aki falazott egy pedónak? Ki.

Gery87 2024.03.04. 18:43:58

@Tapi2021:

"A pedókormány, meg pedó jobboldal... meg egy az egyben NEM IGAZ. És ezt is tudjuk. TE IS!"

Én is tudom hogy nem több ott az állat mint máshol.
Nem is azért bírálom őket ebben, hanem mert álszentek, képmutatók, és mert még egy ilyen ügyben is képesek mentegetőzni meg hazudozni meg még itt sem számított a haver kegyelménél hogy mibe keveredett bele.
És ez szégyen.

ZorróAszter 2024.03.04. 21:00:50

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

"Az igazság nyilvánvaló."

Nem nyilvánvaló. Ott van Budaházi esete is.

Én egyébként is általánosságban beszéltem a mai propagandagépezetről és a hatásairól.

Hogy már rég csak propaganda van. A fejekben is. Gondolatok helyett is.

Rockolo 2024.03.04. 23:54:28

Itt az is közrejátszik, hogy a Fidesz amint olyan dologba ütközik amit nem lehet ki magyarázni, azonnal levágják "a beteg végtagot" : Szájer, Borkai, most Novák Katalin. Mind lemondott. De ott van Ráhel és Tiborcz is, mikor kezdett melegedni a talaj, "eltüntek". A Fidesz nem hagy komoly támadási felületet. Nemsokára a propagandistáik kitalálnak valami gumicsontot amiről a 444 írhat napi 10 cikket, vagy a következő köztársasági elnök lesz megosztó, és Novák Katalin el lesz felejtve.

cvsvrs 2024.03.05. 08:27:19

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
nem volt mindig így. az, hogy az összes közintézény egyetlen személy jóváhagyásával kommunikálhat országos mértekben. ilyen csak oroszországban van. vagy ott sincs.

a nem-fidesz kormányok esetén az volt, hogy minden közintézmény teljes körű autonómiát élvez és minden közalkalmazott kénye kedve szerint kommunikál a közintézény működéséről. ez a másik véglet volt.

köztes megoldás az, hogy a városok és a vidék (a megyék) fogják össze a kommunikációt. egy ménfőcsanaki múzeum túl kicsi ahhoz, hogy országos propaganda tevékenységet fejtsen ki. győr városa és a győr-moson-sopron megye, a kisalföldi vármegye azonban már erre alkalmas. és ez a magyar tradíció. az ezeréves. nem a fidesz1 és a nem-fidesz1, hanem azok kívül esik. a fidesz2.

cvsvrs 2024.03.05. 08:32:38

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
pl. debrecenben tegnap az épülő gigantikus akkumulátorgyár (kb. 10x akkora lenne, mint a gödi) közmeghallgatás volt. volt már egy, azt azonban törvénytelennek ítélte a bíróság. schiffer támadta meg egy helyi ügyvéddel.

új közmeghallgatást kellett tartani. a fidesz azt mondta, hogy mivel nagyon nagy a járványveszély, ezért azt nem lehet csak online megtartani. és a polgármester üzent, hogy aki ellenzi a beuházást az gyurcsányista. magyarul aki kérdezni merészel az pórul jár.

és ez egy amúgy normális polgármester volt, még a kormányhivatal vezetője is viszonylag normális, benácultak. mert hogy ez a fasizálódás. hogy lassan már kérdezni se lehet, mert a nép ellensége vagy. ezek szemét emberekké válnak ebben a közegben.

cvsvrs 2024.03.05. 08:38:13

(az online természetesen nem azt jelentette, hogy élő közvetítés van. e-mail-ben lehetett kérdéseket feltenni. néhány órahosszán át. ez nyilván nem valódi közmeghallgatás, és ugye lehet tartani tömegrendezvényeket.)

és a fideszen belül is van egy réteg, amelyik látja, kb. mindenki számára nyilvánvaló, hogy az orbánizmus történelmi bukása. orbánt nem gyurcsány fogja megbuktatni (legfeljebb magával rántani), hanem a fidesz.

cvsvrs 2024.03.05. 08:45:38

ebben az esetben is ha orbán populista lenne, akkor azt mondaná, hogy legyen közmeghallgatás, a járványveszély miatt legyen online közvetítés, online is lehessen kérdést feltenni, nehogy valami emiatt kapjon fertőzést, és ha a közakarattal ellentétes, akkor ilyen üzem ne épüljön. és népszerűvé válna.

csakhogy a pénz érdekli őket. mert hogy az állam végzi el a többszáz millárdos beruházást kínának. és ők azt megkapják. ahogyan a németek is. és ez vonzza a külföldi tőkét. csak már nincs szabad munkaerő. és azt mondják, hogy nem probléma, vendégmunkások kellenek. az ő lakhatásukat is támogatni kell államiag persze.

ez ugye ez az egyben az szdsz gazdaságpolitikája, csak nem a strabag nyer vele, hanem a fidesz. mindkettő hazaárulás, túl azon, hogy környezetpusztítás.

Tapi2021 2024.03.05. 10:38:21

@Gery87: Nem kellett nagyon mosdatni, már otthon volt és pár hónap háziőrizet volt előtte. És sem ő, sem a Fidesz, sem mi nem vagyunk pedók!

Az akkori főnökéért tett egy-két ballépést, amiért MEGFIZETETT durván.

Hol itt a pedó? BÖRTÖNBEN!

Tapi2021 2024.03.05. 10:41:16

@Gery87: Valójában rutin kegyelem volt. Mert a KE-nek MINDEN JOGA meg volt rá!

Honnan tudod, hogy a többi húsz mit követett el? Vagy a többi X száz, akiknek az elmúlt 34 évben valamelyik KE szintén kegyelmet adott?

És újra mondom: K. Endre bűne NEM A PEDOFÍLIA!!!

Tapi2021 2024.03.05. 10:45:24

@cvsvrs: Akik most harcosan ellenállnak a technológiai fejlődésnek, és annak, hogy abban mi is benne legyünk, ne csak pl. a németek - ugyanezen cég, ugyanilyen akkugyárával! , aminek átadását a német ZÖLDEK is ünnepelték! -, az a ma laposföld hívője, meg géprombolója.

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.03.05. 10:50:57

@Tapi2021: pontosan ezért kéne kevesebb matematika (azazhogy annak álcázott algebra) és kémia az iskolákban, a helyükön meg jogi alapismeretek.

Tapi2021 2024.03.05. 10:57:43

@cvsvrs:

"
A lítiumion-akkumulátorok gyártásakor keletkező hulladék kritikus problémává válhat, amit azonnal kezelni kell, és ezeket legjobb lenne helyben megoldani – jelezte az Indexnek dr. Kékesi Tamás. A Miskolci Egyetem Anyag- és Vegyészmérnöki Karán már évtizedek óta különleges fémkinyeréssel és fémtisztítással foglalkozó professzor szerint az akkumulátor-újrahasznosító üzemekből sokra lenne szükségünk, annál is inkább, mivel így biztosítható, hogy környezetbarát legyen az akkumulátorgyártás.

Nyugat-Európában az országok néha ölre mennek, hogy náluk épüljön a következő modern akkumulátorgyár, és a lakosság is üdvözli a többnyire keletről érkező beruházásokat. Nem úgy Magyarországon, ahol minden közmeghallgatás valóságos csatatérré alakul. Elég csak a Debrecenbe tervezett CATL akkumulátorgyár tavaly év eleji közmeghallgatására emlékezni, ahol a cég kínai képviselőit hallgatták volna meg, de verekedésig fajult a vita."...

index.hu/gazdasag/2024/02/24/akkumulatorgyartas-miskolci-egyetem-kekesi-tamas-andrada-akkumulator/

Csak, hogy a tudomány is kapjon már szót.

Gery87 2024.03.05. 14:22:19

@Tapi2021:

"Nem kellett nagyon mosdatni, már otthon volt és pár hónap háziőrizet volt előtte."

Tudod miért kapott kegyelmet mégis?
Hogy ne legyen priusza és mehessen vissza a gyerekek közé, hátha megint besegít egy pedónak!

"És sem ő, sem a Fidesz, sem mi nem vagyunk pedók!"

Nagyon magadra vetted látom, de magadra vess, fasznak kellett anno beleállnia a kurva NER-nek ebben az alpári mucsai szar fos cinikus kommunikációba!
Most visszakapjátok, ez van.

"Az akkori főnökéért tett egy-két ballépést, amiért MEGFIZETETT durván."

egy-két ballépés? Így mondják hogy "szervilis gyáva szar alak és gyerekkúrósegítő" a fideszes körökben?

"Hol itt a pedó? BÖRTÖNBEN!"

Hol a segítője? Szabadlábon, elnöki kegyelemmel, priusz nélkül!

Gery87 2024.03.05. 14:24:47

@Tapi2021:

"Valójában rutin kegyelem volt. Mert a KE-nek MINDEN JOGA meg volt rá!"

Ettől még nem mindegy kinek és miért adja!
Ne legyél már ennyire a hatalom seggében!
Micsoda jobbágy tempónak ez?

"jaj a nagy földesúrnak joga van hozzá...." Jézusom bammeg.

"Honnan tudod, hogy a többi húsz mit követett el?"

Sajnos nem tudjuk! Ez a baj.

" Vagy a többi X száz, akiknek az elmúlt 34 évben valamelyik KE szintén kegyelmet adott?"

Elég nagy baj, tudni kéne.

"És újra mondom: K. Endre bűne NEM A PEDOFÍLIA!!!"

Tudjuk, de mond el még 1000-szer hátha valaki nem kapott mantra-agyfaszt....

Gery87 2024.03.05. 14:26:07

@Deak Tamas:

Neked előbb ész kéne, hogy bármit is felfogj, aztán válogass mi kéne hülye gyerek.

Tapi2021 2024.03.06. 10:24:26

@Gery87: "Hol a segítője? Szabadlábon, elnöki kegyelemmel, priusz nélkül!"

Nem segített neki gyereket molesztálni!

Amire meg aligha voltak TANÚK!
Nem vitatom, hogy megeshet, mert sajnos meg, de amikor egy kívülálló hall róla, az két embertől hall két eltérő történetet.

Egy köztiszteletben álló, elvileg jól ismert kollégától, meg esetleg egy olyan gyerektől, aki talán nem mindig mondott igazat... Nem tudjuk! Te sem tudod.

Ha a te sok éve ismert kollégádat érne egy ilyen vád, amit valójában senki sem látott, mit reagálnál?

Tapi2021 2024.03.06. 10:33:16

@Gery87: "Tudjuk, de mond el még 1000-szer hátha valaki nem kapott mantra-agyfaszt...."

Talán nem mi mantrázzuk, meg plakátozzuk tele vele az országot, hogy attól, mert a KE, lényegében saját hatáskörben, NEM NYILVÁNOSAN adott egy kegyelmet, egy olyan embernek, AKI NEM PEDOFIL!, az egész jobb-konzi-kerdem. kormány, OV, meg lényegében mi mind, akik rájuk szavazunk, pedofilsimogatók, sőt, lényegében pedofilok vagyunk!

Az is elég bajos, hogy neked egyenlő ez a HAZUGSÁG (amiről te is tudod, hogy az), azzal, hogy a ballibeket VALÓBAN támogatták nem éppen legális módon Amerikából pár milliárddal (amiről te is tudod, hogy igaz, ahogy a Brüsszeli szavazások is visszakereshetők, hogy melyik magyar képviselő, melyik gombot nyomta, amikor a nekünk járó forrásokról volt szavazás...).

Gery87 2024.03.06. 14:28:57

@Tapi2021:

"Nem segített neki gyereket molesztálni!"

Közvetetten igen!

"Amire meg aligha voltak TANÚK!"

Miről beszélsz ember? A tanúkat pont ő akarta elhallgattatni.
El lett ítélve jó kis NER alatti bíróságon.

"Nem vitatom, hogy megeshet, mert sajnos meg, de amikor egy kívülálló hall róla, az két embertől hall két eltérő történetet."

zökkenj vissza a valóságba...
Most nem népmesét kell költeni, hanem vannak tények.

"Egy köztiszteletben álló, elvileg jól ismert kollégától, meg esetleg egy olyan gyerektől, aki talán nem mindig mondott igazat... Nem tudjuk! Te sem tudod."

Tudjuk, de mossad csak....

Mondtam már hogy nem kötelező fideszesnek lenni?
És akkor nem lesz azzal problémád hogy a "törzsed" szarságait valahogy meg kell magyaráznod hogy ne legyen benned disszonancia.

"Ha a te sok éve ismert kollégádat érne egy ilyen vád, amit valójában senki sem látott, mit reagálnál?"

El lett ítélve, megtörtént, vannak áldozatok...stb....miről tetszik beszélni bácsi?
Jó reggelt itt a valóság!

Gery87 2024.03.06. 14:29:39

@Tapi2021:

Én nem a DK-s nyugdíjas kör vagyok, nekem nem kell elmondanod unásig!

Gery87 2024.03.06. 14:35:52

@Tapi2021:

"..a KE, lényegében saját hatáskörben, NEM NYILVÁNOSAN "

miért nem? elég baj hogy így van.

"adott egy kegyelmet, egy olyan embernek, AKI NEM PEDOFIL!, "

nem az, de nem is ez a bűne, hanem hogy segített egyett, de ne fogd fel, még fájni fog!

"az egész jobb-konzi-kerdem. "

:D

konzi az ja...

"kormány, OV, meg lényegében mi mind, akik rájuk szavazunk, pedofilsimogatók, sőt, lényegében pedofilok vagyunk!"

Sértődjél....ez van ezzé tettétek a közéletet.
Egyétek meg a szart amit főztetek.

"Az is elég bajos, hogy neked egyenlő ez a HAZUGSÁG (amiről te is tudod, hogy az), azzal, hogy a ballibeket VALÓBAN támogatták nem éppen legális módon Amerikából pár milliárddal "

Nem egyenlő, de hogy a faszomba jön ez most ide, nem kell terelni...

"(amiről te is tudod, hogy igaz, ahogy a Brüsszeli szavazások is visszakereshetők, hogy melyik magyar képviselő, melyik gombot nyomta, amikor a nekünk járó forrásokról volt szavazás...)."

NEM kell terelni.
Nincs értelme.

Erkölcsi morális nullák ezek mind egytől egyig, a fidesz is, meg az ellenzék is.
És azok is akik ezek szarjait mosdatja.

Az ő szaruk meg nem írja felül a tiéteket, kár is ezzel előjönni.

GyMasa 2024.03.06. 14:36:30

@Deak Tamas:
Csak a matekot ne bántsd!
AZ az élet egyik legfontosabb tárgya!

Gery87 2024.03.06. 14:37:00

@Tapi2021:

"Talán nem mi mantrázzuk, meg plakátozzuk tele vele az országot,"

De ezt csináljátok, csak migráncsozással, brüsszelezéssel, hazaárulózással, meg bugyuta emojikkal, Soros fejével:)

Tapi2021 2024.03.06. 15:17:17

@Gery87: Csak azoknak mindnek van alapja, mert VALÓS dolgok. De hagyjuk.

Gery87 2024.03.07. 14:21:58

@Tapi2021:

Persze, persze...mindig csak az valós amit a buzi pártod mond, unalmas már ez.

ZorróAszter 2024.03.07. 19:57:50

@Gery87:
@Tapi2021:

"Talán nem mi mantrázzuk, meg plakátozzuk tele vele az országot,"

Ezzel tényleg saját magát lőtte lábon óvatlanul.

:o)

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2024.03.08. 09:55:28

@GyMasa: hát ebben nem értünk egyet.
Jó matematika oktatás kifejezetten kellene, mert ami az én időmben volt, annak annyi volt a célja, hogy a gyerek ugyanúgy kialgebrázza a Columbiad lövedékének kezdősebességét mint Barbicane elnök útközben. Csak épp ezt akkoriban nemhogy hatékonyan de érhetően sem oktatták.
Én programozó is vagyok és a kollegáim között a leggyengébbek voltak a progmatosok. Képtelenek voltak gyakorlati feladatokat értelmezni (vö. szöveges feladat.) Viszont mindegyik SETI-t futtatgatott a gépén.

Gery87 2024.03.08. 14:11:05

@ZorróAszter:

Mondom ezeknek addig jó egy módszer, rendszer amíg az ő törzsük csinálja, amint más is pont ezt teszi, már vinnyognak, visítanak, sírnak, fetrengenek dühükben, toporzékolnak...

Gyerekek, nem felnőttek.
Ezért se tudnak polgárként, felelős választóként működni.

Láttam én már ilyet. Gyurcsány alatt is minden Jobbikos nyilasmisi néha marha nagy "jogállamista" meg toleranciabajnok tudott lenni, ha a nyűgjükről volt szó..:D

Meg is kérdeztem hogy "miért akartok ti kvázi rendőr és tekintély államot?" könnyen lehet hogy "eljön a nap amikor a pártkönyved nem véd meg a pofontól, akkor is sírni fogsz a jogállamiságért büdös náci?"

Legalább állnának bele, de nem....mert a jobboldali büdösbunkó az egyben "árjának" is hiszi magát meg "nemes úrnak"....hogy mind felül lesz!

Persze, kezük meg a bili.

Vicces.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása