magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Bátor keresztény tett

Van remény. Még nyugaton is.

Egy bátor keresztény ember meg merte tenni azt, amit kellett: megrongált egy templomban (!) kiállított ateista "alkotást". Mindezt Ausztriában! Persze az álkeresztények, az ateisták és a progresszívek hőzöngenek most, de ez jó jel, csak azt jelzi: minden rendben van.

A baj nem a keresztényellenes gyalázkodás, azt megszoktuk. A baj, hogy ezt egy templomban tették meg. Mert ha egy homokklubban, feminista klubban, liberális pártszékházban, más perverz helyen tették volna, akkor minden rendben: ott nyugodtan tessék "átértelmezni" Szűz Máriát.

Egyébként Szűz Mária szülését ábrázolni nem káromlás. Csak épp ez kb. olyan, mint Adolf Hitlert nevezni ki a festők jelképének - tényleg festő volt, mégis: nem ez az üzenet, nem erről ismert a Fűrer.

Vannak ugyanis dolgok, melyek önmagukban nem jelentenek problémát, de ha adott környezetbe helyezzük őket, ott már igen.

Mondok egy nagyon profán példát. Szeretem ha a nők csillognak, pl. az ilyen testhez álló, bőr vagy bőrutánzó nadrágokat, cicanadrágokat, különösen ha feszül a nő seggén. De ha mondjuk temetésre megyek, akkor elvárnám, hogy az így öltözött nő vegyen fel egy kicsit hosszabb pulóvert, mely takarja a seggét. Miért? Mert a temetés nem a női csillogásról szól, az üzenet ilyenkor a megemlékezés a halottról, nem a női seggek bámulása. Miközben semmi gond a női szépséggel egyébként.

az "alkotás" eredetiben és kijavított állapotban

Címkék: közélet
9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9218440431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gery87 2024.07.08. 14:33:09

Ez a nő elmebeteg vagy mi baja van?

Mi az hogy "csodálatosan tabudöntögető"???

Ostobaság ez és ennyi.

Én értem hogy ha Szűz Mária valóban élt és Jézus is valóban élt és nem isten fia volt csak egy a sok önjelölt messiás prédikátor közül... akkor nyilván Mária megszülte, és aminek előzménye hogy nem volt szűz....

De édes mindegy mivel a keresztény hit szerint nem így történt.
Tehát mit "leplez le"?
Semmit.

Aki nem hívő, annak édes mindegy: Mária nem volt se szűz, isten nem létezik, Jézus meg nem volt isten fia.. De ők nem járnak templomba és egyébkét is, akkor minek nekik a "szemfelnyitás"?
Aki meg hívő, az meg nem így hiszi.
ha igen, akkor nem keresztény.

Kinek szól ez?
nyilván a progresszív feminnácik öntömjénezésére, belterjes szellemi maszturbációjára szolgál, ahol minden férfi/nő relációban értelmezhető csak a világon és mindig minden férfi erőszaktevő és elnyomó, a nő meg elnyomott.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2024.07.08. 14:34:34

@Gery87:

Arról szól, hogy a liberálisok gyűlölik a kereszténységet, így imádják a kereszténységgyalázást.

Gery87 2024.07.08. 14:54:29

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

Szerintem egy lázadó frusztrált tini szellemi szintjén ragadt elmebetegek ezek, akik utálnak mindenkit aki nem ők.

Vagy 10 éve valami kuplungos libák tojás dugtak a pinájukba és egy fehér lepedőre pottyantották...már nem tudom mit jelképezve.

Na ez akkor nekem tökéletesen összefoglalta mi a posztmodern progresszív feminizmus:
Polgárpukkasztás, feltűnési viszketegség és közéleti hisztéria.

A tökéletes antinőség, öngyűlölet.

ZorróAszter 2024.07.08. 19:48:04

Ilyen alapon a Pieta Madonnáját kalapáccsal szétverő magyarnak is lehet mentséget találni.

Arról nem beszélve, hogy ki tudja megmondani, mit tetszik Istennek?

Például maga fel merné tenni rá a lelki üdvét, hogy ez tetszett Istennek?

ZorróAszter 2024.07.12. 19:16:28

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:

"Szerintem tetszett. Ez nyilvánvaló provokáció volt."

Az volt a kérdés, hogy fel merné-e tenni rá a lelki üdvét.

Billy Hill 2024.07.13. 01:09:37

Döntögessenek már más tabukat is kicsikét... ;-) Reformáció óta a keresztény tabukat kell döntögetni, de mi lenne kis iszlám vagy hindu vagy egyéb döntögetéssel, hümm?

Ja hogy az ember szemét kicsit kivájják, meg a karját sem tudja mozgatni utána, á lá Rushdie? (Ami amúgy egy szintén full gáz merénylet - a szerk.)

"Akkor inkább döntögetem azt, aki nem fogja elvágni a torkom a szíriai tengerparton, megyek a tétmentes irányba, köszike..."
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása