magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Szégyenletes katolikus hittankönyv!

Egy gyomorforgató katolikus hittankönyv kapcsán

Budapest, 2033. október 15.

Hatalmas felháborodás kíséri azt az új magyar katolikus hittankönyvet, melynek egyik fejezete súlyosan megbélyegzi a pedofíliát. sőt az halálos bűnnek nevezi. Nem csak a Gyermekbarátok Ligája és más megbecsült pedofil érdekvédők emeltek fel szavukat, de pártok, szakszervezetek, civil szervezetek, a korral haladó kisegyházak, sőt egyszerű magyar polgárok is kifejezték felháborodásukat az üggyel kapcsolatban.

Egy 48 éves, neve elhallgatását nem kérő, aktív pedofil férfit, Bunkó Bendegúzt arról faggatom, miként látja ezt a tankönyvet, valamint arról is, hogy mennyire befolyásolja mindennapjait az ő mássága.

- Nem találok szavakat! Nem értem, hogy a kormány hogyan engedhet egy ilyen pedofób szellemiségű könyvet az iskolákba, kisgyerekek kezébe. Elfogadhatatlan, hogy az állam nem ellenőrzi, miből tanulnak a kisdiákok - mondja felháborodástól elfúlt hangon Bendi.

- Ért már téged atrocitás amiatt, hogy pedofil vagy? - faggatjuk tovább Bendit.

- Igen - ismeri el lehajtott fejjel Bendegúz -, az előző munkahelyemről kirúgtak. Partnerem, a 7 éves Zolika bejárt hozzám időnként iskola után, így eljutott a főnököm fülébe, hogy a kisgyerekeket szeretem. Se szó, se beszéd egyik pillanatról a másikra nem volt munkám. Mondvacsinált okkal. Csak később tudtam meg elbocsátásom valódi okát.

- Félsz az lenni Magyarországon, aki vagy?

- Igen. Sajnos nem érzem magamat Európában - folytatja Bendi, majd hozzáteszi - szeretnék egy olyan országban élni, ahol nem számít, ha ez ember egy kicsit is más, ahol büszkén mondhatom el mindenkinek, hogy más vagyok, s ahol nem kellene félnem a másságom miatt.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr9515985980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.11.22. 19:34:28

Szerinted a kvantumfizika tekinthető vallásnak?

Joska 2013.11.26. 04:21:54

Óriási káosz kell ahhoz lennie valakinek a fejében, hogyha képes ilyet írni akkor, amikor a pedofíiával szemben boszorkányüldözés folyik, (Angliában már égettek is "pedofilt": http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/crime/10421076/Police-suspended-after-innocent-man-accused-of-paedophilia-burned-to-death.html ) és pedofília (vagy nemi erőszak) vádjával simán tönkre lehet tenni valakit, még akkor is, ha esetleg bebizonyosodik az ártatlansága - ami egyébként nehézkes, mert a vádlotton van a bizonyítási kényszer, nem a vádlón! Amikor kifejezetten a tulajdonságot/betegséget/hajlamot (vagy minek nevezzük) üldözik, ami pedig adott, nem változtatható, nem pl. a gyermekmolesztálást, amit elenyészően kevesen követnek el azokhoz viszonyítva, akiket egyéb pedofil vádakkal elítélnek. (Ennyire még a buzikat sem üldözték sosem, hiszen ott is csak magát az aktust büntették!) Rádásul a gyermekmolesztálás is nagyon szabadon definiált, és legtöbb esetben valójában konszenzusos közösülést jelent egy tinédzserrel.

Viktor Hauk 2013.11.28. 02:55:15

Ez feltehetően egy ironikus bejegyzés, nézd meg a dátumot. Egyébként az ókori és nagyra becsült Athénban a fiatal fiúk iránt érzett (testi) szerelem elfogadott, támogatott volt. sose lehet tudni, merre változnak az idők. Valamikor a boszorkákat is égették, ma már hivatalos vallás...

Joska 2013.11.28. 03:40:10

Persze, ironikus, csak az a baj, hogy azt sugallja, hogy "lám-lám, pátyolgatjuk a homokosokat a katkókkal szemben, rossz lesz ennek, a következő felkarolt csoprt majd biztos a patásördögnél-is-rosszabb pedofilok lesznek!" Holott pont az ellenkező irányba megyünk, és pont ugyanazok, akik a melegeket "pátyolgatják", üldözik a pedofilokat a legádázabbul, hozzák az újabb és újabb, egyre vadabb pedofil-ellenes törvényeket (hamarosan a lolicont is be fogják tiltani, egyes országokban már ma is CP-nek számít), és egyre jobban kiszélesítik a pedofil definícióját, hogy egyre több ártatlan ember essen bele. (Pont mint a nemi erőszaknál.)

FF 2018.01.16. 11:19:00

Akkor had idézzek: „A meleg-felszabadítási mozgalom élharcosai szívesen hivatkoznak arra, hogy a régi görögök a homoszexualitást teljesen természetesnek tekintették. Az kétségtelen, hogy bizonyos élethelyzetekben a homoszexuális kapcsolatnak volt létjogosultsága. Athénban szokás volt, hogy a serdülő fiút az élet rejtelmeibe egy felnőtt, érett férfi vezette be, s e bevezetés az oktatáson, nevelésen kívül magában foglalta a szexuális kapcsolatot is. Spártában kifejezetten előnyösnek találták, ha a katona mellett a férfikedvese is ott harcol, mert egyrészt így kisebb az esélye, hogy az illető megfut a csatatérről, hiszen nyilvánvalóan nem akar választottja előtt szégyenben maradni, másrészt ha valamelyik bajba kerül, nagyobb valószínűséggel sietnek egymás segítségére, ha a hazaszereteten kívül más is összeköti őket. Azonban a békés, civil életben elvárás volt minden felnőtt férfival szemben, hogy házasságot kössön. Az extravagáns filozófusoknak talán még elnézték az agglegénységet, de ha valaki érett korában házasság helyett kívánt volna homoszexuális párkapcsolatban élni, azt a társadalom megtorolta volna.” (egy meleg oldalról, az Öt Kenyérről vettem)
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása