magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2015. január 23. 07:07 - maxval bircaman felelős szerkesztő

A őrület okai

Mit jelent, ha az eddig nyugodt, mértékletes, beszámítható embernek tűnt Facebook-ismerősöd hirtelen elkezd „motiváló” képeket és „magvas” „bölcsességeket” közzétenni profiljában? Nem, nem a bölcsésségeket közzétevő tizenéves lány ismerőseidről van szó, akiknél ez még elmegy, hanem komoly emberekről.

Pl. letölti egy, a lenyugvó nap előtt álló ártatlan kismacska képét a Google képkereső segítségével, majd megnyitja a Paint alkalmazást és ráír egy „bölcs” gondolatot, pl. azt, hogy „A közelség zaja távolian dübörög, miközben az életed pillangóként lassan elfolyik…” – esküszöm, ezt most találtam ki, nem vettem igénybe se a népszerű Coelho-generátort, se más hasonló alkalmazást, melyek között  a legnépszerűbb még az EU külügyi állásfoglaló generátora és az összeesküvés elmélet generáló, valamint persze a magyar ballib generátor.

Mivel már többször találkoztam a jelenséggel, íme a leggyakoribb okok miért kezdhetett az ismerős ebbe a furcsa tevékenységbe: 

  • belépett egy szektába,
  • érdeklődni kezdett az ezotéria iránt,
  • s a leggyakoribb ok: beszervezték egy mlm-piramisjátékba.

sunsetcat

Címkék: humor facebook
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr817092527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2015.01.25. 14:43:46

A blogíró látomásának zaja megcsillan a naplemente fényében, miközben a kundalini kígyó lassan kiemelkedik.

don Fefinho · http://bunkonyilas.blog.hu/ 2016.10.17. 15:42:46

"Ne szúrj rozsdás szöget a gyomrodba, mert kurvára fáj!"
/Konfuciusz
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása