magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

Harc a farkasok és a bircák között

E hónapban zajlik a Vatikánban a Családügyi Szinódus újabb háromhetes ülése.

Bár ez katolikus belügy, mégis a téma kulcsfontosságú minden keresztény számára.

Vitázhatunk egymás között sok mindenről, hiszen egyes kérdésekben nem azonosulunk a katolicizmus álláspontjával, azonban ez nem jelentheti az, hogy ne kellene támogatnunk ilyen esetben más felekezetek belső harcaiban az igaz oldalt a keresztényellenes sötét erők ellenében.

Jelenleg ilyen csata zajlik a Vatikánban. Az ördögi gonoszságot nyájas mosoly mögé rejtő, eretnekszagú argentín celeb nem nyugszik, nyomja a reformot és a haladást, azaz a Krisztustól való távolodást.

A Róma püspökének székét ideiglenes megszállás alatt tartó Francisco Borgia és veszetten vicsorgó klikkje ismételten kedvenc vesszőparipájuk, a homoszexualitás szerecsenmosdatását helyezik előtérbe.

Nulladik Ferenc, az emberarcú sátánizmus előmozdítója és homoerotikus titkárai éjjel-nappal igyekeznek megfélemlíteni a krisztushű erőket. Nem nyugszanak, míg nem lesznek lebontva a keresztek a templomok tetejéről és nem lesznek misék helyett tréfás-táncos csoportszex ismerkedőestek a templomok oltárain.

A magyar Erdő küzd a jó oldalon, le a kalappal előtte!

1610747_442300369295796_8057160245765236521_n.jpg

ezt a karikatúrát egy ateista vitapartnerem készítette rólam szarkasztikus céllal, de én büszke vagyok rá

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr817990607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kilincs ami nincs 2015.10.20. 11:34:02

Tudvalevő a celebpápát a CIA és egyéb háttérhatalmak választották meg (lefizették-megzsarolták a püspölöket). És természetesen a liberális háttérhatalom keze van az homokos papok “felfedezésében” is, a katolikus egyház lejáratásának érdekében: Sőt egyre több ilyen személyt építenek be pont ezért (sok pénzt lehet így aztán kicsikarni az egyházból, meg persze zsaroláson keresztül belső információkhoz jutni). Épp itt az ideje, hogy visszaállítsuk a második vatikáni zsinat előtti, igaz katolikus értékrendet, megakadályozva a szabadosságot hirdető pénzoligarchia taktikázásait a népnemzeti igaz hitű keresztények ellen! A katolikus egyház (az ortodox keleti egyházzal együtt) méltó lesz régi hírnevéhez, a középkorban betöltött emberséges szerepéhez! Isten (és Putyin) engem úgy segéljen!
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása