magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. február 22. 07:07 - BircaHang Média

A homoklobbi plus size csatája

A társadalomromboló homoklobbi egyre újabb módszereket talál az emberi társadalom szétrepesztésére.

Az új alattomos módszer az előnytelenség, igénytelenség nyomása a nőknél. Ennek kódneve: plus size. A kampány lényege: szégyellje magát minden klasszikusan szép, vékony, magára ügyelő nő, mert ő nem “igazi nő”, míg az igazi nő a csúnyán elhízott, előnytelen kinézetű hatalmas bálnatehén.

plussize

egy igazi nő a homoklobbi szerint

ps1

egy álnő a homoklobbi szerint (direkt 40 év feletti és szőke nőt választottam, mivel én kifejezetten nem kedvelem a szőke hajat)

Hozzáteném: önmagában nem azzal van gond, hogy egyes nők kövérek. Vannak ilyen típusok, s vannak férfiak, akik kifejezetten ezt a típust szeretik. A gond a klasszikus szépség stigmatizációja, s egy emberidegen új ideál kötelezővé tétele.

A cél a férfiak természetes ízlésének megzavarása, annak lerombolása, s ezzel együtt a szép nők megszégyenítése, a csúnyaság tapsolása. A cél azonban túl átlátszó: az emberi társadalom lerombolásának liberális akcióterve jól érezhető az egész mögött.

¡No pasarán!

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr888408444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toadwart66 2016.02.22. 08:00:01

Minden kornak megvoltak az női ideáljai. A plus size nekem szimpatikusabb, mint a botsáska ideál. A nők szülnek, dolgoznak, tanulnak és még tökéletes alakjuk is legyen? Igazságtalan dolog. Egy kor után az anyagcsere lelassul, vannak, akik hajlamosak a hízásra. Aki valami miatt túlsúlyos ne sanyargassa magát, inkább rendszeresen menjen orvoshoz. Ameddig nem okoz egészségi problémákat, nem kell lelkizni pár plusz kiló miatt. Az a legnagyobb disznóság, hogy a reklámokban az édességeket vékony nők hirdetik. Ez egyszerűen szemétség.

BircaHang Média · http://bircahang.org 2016.02.22. 08:05:13

@Toadwart66:

A botsáska nem szép, de nem is ez az ideál, ezt csak a divatiparágban használják, mert könnyebb az öltöztetése.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.02.22. 08:48:16

@Toadwart66: Nem kell rögtön szélsőségekben gondolkodni. Csak vessünk egy pillantást a természetre, és máris behatárolható a normális intervallum, amin belül persze már valóban ízlés kérdése, hogy kinek melyik tetszik.

A botsáskát a természetben a színes bogyóik meg kiegészítőik nélkül ugyan úgy elpusztulnának, mint ezek az elhízott tehenek. Az előbbiek nyengék a túléléshez, az utóbbiak meg nem tudnak elfutni a ragadozók elől. Mindkét életképtelen csoportot a civilizáció tartja létezésben. Bármelyik nem egészséges egyedének teste tartalmaz a csonton és bőrön kívül izmokat és zsírt is. Az előzőből mind a kettő hiányzik, az utóbbiban meg öngyilkos mennyiségű a zsírtömeg.

Persze ne legyünk civilizálatlanok, lehet ez adott esetben betegség is, ettől még nem csinálunk embertársainkból oroszláneledelt. De ideált kreálni akármelyikből finoman szólva is beteges.

Toadwart66 2016.02.22. 08:57:01

@F.M.J.: Mindenki megtalálja a maga ideálját. Aztán megpróbál együtt élni vele. Ha szerencséje van sikerül. A kilóknál ekkor már fontosabb dolgok vannak. Az ideálok szerintem legfőképpen a 16-20-25 éves korosztályokat veszélyeztetik. Normál esetben ezután lanyhul az érdeklődés irántuk.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.02.22. 09:40:23

@Toadwart66: "Mindenki megtalálja a maga ideálját."
- Jó lenne ezt hinni, de tartok tőle, hogy ez ugyan úgy médián keresztül vezérelt vágyakozás, mint a gyorskaják, vagy divatvonulatok. Ezt egyébként alátámasztani látszik a válások magas száma.

"Ha szerencséje van sikerül. "
- Erről sokoldalas vitát nyithatnánk. Már arról, hogy a kapcsolat fennmaradásában mekkora része van a szerencsének, és mekkora a választás alaposságának, a kitartásnak, az elkötelezettségnek, az adott szó becsületének, stb. Meglátásom szerint a bedőlő kapcsolatok elenyésző részben futnak zátonyra szerencsétlenség miatt .

"a 16-20-25 éves korosztályokat veszélyeztetik. "
Nem csak azokat, de a "veszélyeztetés" nagyon találó :).

Toadwart66 2016.02.22. 09:51:20

@F.M.J.: Nekem szerencsém volt. :) De persze, ez nem így működik. Volt pár komoly betegség, gyerekek, munkanélküliség, építkezés stb. ami szorossá tette a kapcsolatunkat. Nem nagyon volt időnk a trendeket figyelni. Ez a "big size" dolog kicsit bulvár-szerű, egy ember megítélése, két ember kapcsolata jóval összetettebb, csak azt nem olvasná el senki, mivel túl hosszú lenne. Nem férne bele 3000 karakterbe. Állítólag átlagosan ennyit bírunk. :)

Toadwart66 2016.02.22. 09:52:27

@F.M.J.: De ha komolyan vesszük a dogokat, teljesen igazad van.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.02.22. 10:19:19

@Toadwart66: "két ember kapcsolata jóval összetettebb, csak azt nem olvasná el senki, mivel túl hosszú lenne. "
- Ez kicsit több, mint 3000 karakter, de ha van időd, akkor nem kell itt részleteiben kifejtenem: magan-galaxis.blog.hu/2014/08/02/parvalasztas_414

Ha jól látom, te sem feltétlenül szerencsének tartod egy kapcsolat stabilitását.

Toadwart66 2016.02.22. 12:27:05

@F.M.J.: Köszi. Be is kapcsoltam a követést.

CsipkeRózsa 2016.02.22. 19:07:08

"a csúnyán elhízott, előnytelen kinézetű hatalmas bálnatehén."
valóban nagyon rossz látvány, de sokan közülük szép arcúak.

F.M.J. · http://magan-galaxis.blog.hu/ 2016.02.22. 20:07:27

@Toadwart66: Üdvözöllek. Támogatásoddal jelentékenyen emelted a blog látogatottságát. Lehet, hogy tényleg sok benne a betű?

Deak Tamas · http://valtozomult.blog.hu 2016.02.23. 14:24:14

De azért lássuk bé, hogy a túlsúly az esetleges esztétikai kérdéseken túl rengeteg egészségügyi probléma forrása. Nem hinném, hogy két egymásra odafigyelő, szerető ember arra törekedne hogy mielőbb eltemesse a másikat.

MAXELL birkaman buzizó \\http.birkafing.org 2016.02.23. 17:29:25

Ez ostoba és buta poszt, én sokkal jobbat (é)s szórakoztatóbbat tudok írni, amiben legalább vannak adatok is, nemcsak üres vagdalkozás a szavakkal!

2016.02.24. 14:43:06

@BircaHang Média: @Toadwart66: a botsáskát a divatkreátorok (jellemzően homoszexuális férfiak) használják élő vállfaként, semmi szexuális töltet nincs bennük, mosoly nélkül vonulnak a kifutókon, hülye hajakkal, kiálló kulcscsonttal. Ha a fél mellük látszik is, akkor se izgatóak senkinek.
A botsáska, az androgün lény nem szexszimbólum, csak a homo divattervezők eszköze, nemtelen, járó ruhafogas.

A szép, de karcsú nők az mondjuk a Victoria's secret modellek. Ők szexuálisan is izgatóak, nem túl vékonyak, van mellük is, szülnek gyerekeket, hetero férfiak szemével nézve szépek, nem anorexiások.

A kövér nőre szokták mondani, hogy barokk szépségideál... Az utóbbi időben kiderült, hogy Rubens egy modellt festett meg sokszor, ugyanazt a kövéret, ez pedig így semmit se mond a kor ideáljáról, csak Rubensről meg arról a modelljéről ad valami gyenge sejtést.
Minden korban voltak kövérek, szépek, soványak. Az magánügy, hogy kinek mi tetszik, hat rá a média, de a plus size ma a normális nők megszégyenítésének eszköze és a zsírdisznók önnön vállveregetése.

Férfiak közt is igyekeztek az igénytelenséget terjeszteni az utóbbi időben. Aputest, dad body, dadbod. A pocak majdnem trendi lett, mert ugye Leonardo Dicaprio is elengedte magát, mégis milyen bugyimodelleket dug... Csakhogy a férfiak képesek a kritikus gondolkodásra, látják, hogy ahhoz, hogy valaki aputesttel is jó legyen a nőknél hatalmas vagyon kell. A férfi inkább figyel magára, mert az elhízott nőt úgyis megdugja valami elkeseredett férfi, aki nem válogathat (vagy éppen a házastársa), de egy férfi nem engedheti meg magának a tohonyaságot (kivéve ha gazdag vagy ezer éve együtt van az asszonnyal és már mindegy nekik).
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása