magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média

2016. május 29. 08:08 - BircaHang Média szerkesztősége

Orbán és Soros

A ballibák intenzíven gágognak Orbán volt Soros-ösztöndíjasi státusza miatt. 

Mi is a valóság?

Orbánnak ki lett szemelve a 80-as évek végén, mert az egyik legtehetségesebb politikusnak tartotta őt a háttérhatalom. Hát fogták, simogatták, pénzelték, pici pártját sikeresen benyomták a parlamentbe.

Aztán mi lett: a láncos kutya elkezdett gondolkodni, s arra jutott: felülvizsgálja az összes addigi tant és átáll a nép oldalára.

A háttérhatalom meg dühöng, nincs egyszerűen jelenleg más magyar politikus, akit képes lenne kiállítani Orbán ellen. Talán csak Gyurcsánynak van meg a szükséges szellemi képessége, de ő - bár támogatja a háttérhatalmi elnyomást - szintén túl önfejű alak, akit nem lehet alakítani. Meg már túl öreg is ehhez.

Így Sorosék most kétségbeesetten keresnek valaki újat, aki kiállhatna érdekeik kérlelhetetlen képviseletére. De jellemzően minden kiszemelt alak hipergyorsan bukik, lásd esztergomi polgármester, éhségmenetelő milliárdosok csicskása, Pumukli, Fekete és Fehér Növér, Nővér a szürke 50 árnyalatában, stb.

A ballibák most intenzíven zsidóznak, mintha a háttérhatalmak emlegetése antiszemitizmus lenne. Pedig ezzel csak azt mondják el: szerintük a háttérhatalom zsidókból áll és zsidó érdekeket képvisel. Ki az igazi antiszemita tehát?
 
Hozzáteszem: Orbán nyilvánvalóan kénytelen lesz érezhető eredményeket is felmutatni, mert ellenkező esetben meg fog bukni. Az "a ballibek rossszabbak nálam" érv 2018-ban még működni fog, de 2022-ben már nem.

Ezért fontos addigra kialakítani olyan Orbán elleni ellenzéket, mely nem ballib irányultságú. Ez az ország érdeke.

Ha ismét Soros csicskásai veszik át a hatalmat, az tragédia lenne.

Címkék: orbán soros
8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bircahang.blog.hu/api/trackback/id/tr928753902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsipkeRózsa 2016.05.29. 14:38:40

Amennyiben Orbán a láncos kutya, akkor nem a nép oldalára állt át. Hiszen a népet elszegényítette, megfosztotta még az önálló gondolkozás jogától is. Csak a saját érdekeit védi, gazdagítja a környezetét, a családját. Politikai ellenfeleit pedig teljesen megszüntetné, még a megélhetésüket is elvenné.

2016.06.03. 04:32:10

Orbán mindenben engedelmeskedik a háttérhatalomnak, egyedül apró dolgokban mond ellent, ami ugyan zavarja a háttérhatalmat, de elviselik ezt tőle, mert jól szolgálja őket. Ha lenne jobb jelölt, akkor leváltanák Orbánt, de most nincs erre szükség.
Amiben Orbán szabadságharcot folytat, az mind olyan téma, amivel leginkább az országon belüli mozgásterét növeli. Persze a háttérhatalom hűbb csatlósai ennyit se engednének meg maguknak. Orbán azonban kisebb dolgokban független döntéseket hoz, ezek azonban nem az ország érdekeit szolgálják, hanem a lopást. A háttérhatalom-maffián belül Orbán egy kis szemétdombot kapirgált össze magának, ahol viszonylag szabadon garázdálkodhat.

Ha valóban szúrná a háttérhatalom szemét, akkor eltüntetnék, ahogy eltüntette Hitlert is a háttérhatalom, amikor szembefordult az őt hatalomra segítő erőkkel.

2016.06.03. 04:35:22

@CsipkeRózsa: ez így van, Orbánt a háttérhatalom emelte fel, most picit lázadozik, önállóságot követel, de nem a nép érdekében, hanem a saját meggazdagodása végett. A háttérhatalommal valószínűleg kiegyezett Orbán, megadja nekik, amit kérnek, a háttérhatalom pedig engedi őt a kis magyar szemétdombján uralkodni.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.06.03. 05:45:22

@karandash:

Igen, Orbán óvatos, de jó irányban tesz meg lépéseket.

Ha nyíltan ellenállna, másnap bombáznák a budapesti iszlamista terroristák pedofil atomlaboratóriumait.

2016.06.04. 03:31:57

@BircaHang Média szerkesztősége: Orbán a háttérhatalom embere. Azok a területek, ahol szabadságharcot folytat hemzsegnek a lopástól, korrupciótól, lenyúlástól. Gyakorlatilag semmiben nem függetlenedett az ország, sőt, Orbán rendszerét is csak az EU-n belül tudja fenntartani. Minden elnyert szabadságfokot arra használnak az Orbánt körülvevők, hogy átcsatornázzák a magyar emberek terheit a saját magánvagyonukba.

BircaHang Média szerkesztősége · http://bircahang.org 2016.06.04. 07:55:14

@karandash:

Orbán nem forradalmár, hanem reformer, ebben teljesen igazad van.

De tudod mi lenne, ha most ahelyén egy forradalmár lenne? Másnap már bombáznák is a budapesti talibán pedofilek titkos atomfegyvereit.

Emlékezz mi lett Miloseviccsel, aki keményen megpróbált ellenállni a nyugati agressziónak!

2016.06.04. 12:13:21

@BircaHang Média szerkesztősége: arról a Milosevicsről van szó, aki lángba borította a Balkánt? Aki előkaparta a szerbség összes pszichózisát és felült a nacionalista hullámra Tito halála után? A régi szerb agybajnak megfelelően Nagy Szerbiát álmodott, amibe egyes vélemények szerint Szentendre is belefért volna. Beszéltem sokat vajdaságiakkal, felvilágosítottak, milyen a szerb gondolkodás: ahol egyszer megfordultak az szerb föld. Pécs meg Szeged mindenképpen Szerbia része szerintük.

A szlovének, horvátok, bosnyákok meg úgy gondolták, hogy nem lesz ennek jó vége és elpicsázták a szerbeket. Ami pedig a végső pofánverés volt a szerbeknek, az az, hogy a koszovói albánok is leszakadtak róluk, akik amúgy egy maffia nép, pont mint a szerbek.

Egyes vajdasági magyarok szerint mindezt a szerbek ma sikerként könyvelik el, mert az egész országot az EU építi most újjá, német pénzek lett mindenük, ömlik hozzájuk a pénz, amit ugyan ellopnak, de ez a normális ügymenet arrafelé.
magyar nyelvű szemfelnyitó, mélyelemző és tájékoztató média
süti beállítások módosítása